8.5 aylik kizim var.dun hamile oldugumu ogrendim.

mehin23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
157
22
Selam arkadaslar.kizim 8.5 aylik.ve ben tekrar hamileyim.hic beklenmedik zamanda geldi bebisim.hic istememe ragmen test pozitif ckkinca cok sevindim.ama bebegim cok kucuk.daha emiyor.emzirmek istiyordum 2 yasina kadar.bebegim geceleri emmese uyumuyor.cok zor olucak galiba.benim durumumda olanlar varmi?kaza sonucu hamile kalanlar neler hissediyorsunuz.benim kafam cok karisik.esim cook destek oluyornonun destegi bana guc veriyor.

Merhaba, hayırlı olsun bu arada bebekleri memeden kesmek için bunun duası var. Kitapta sağlam bir kaynaktan okumuştum. Kitap evde ben işteyim. Sonuçta yer gök dua üstüne :KK66: Ben yarın size onun duasını yazayım burdan belki faydası olur. Darısı bana da olur inşallah :)

C
Merhaba, hayırlı olsun bu arada bebekleri memeden kesmek için bunun duası var. Kitapta sağlam bir kaynaktan okumuştum. Kitap evde ben işteyim. Sonuçta yer gök dua üstüne :KK66: Ben yarın size onun duasını yazayım burdan belki faydası olur. Darısı bana da olur inşallah :)
Cok tesekkur ederim ilginiz icin..darisi sizin ve tum evlat sahibi olmak isteyenlerin basina.sizde 2. Bebekmi istiyorsunuz?

benimde oğlum 7-8.aylarındaydı adetim gecikti hamileyim diye nedense çok üzülmüştüm.ilgi azalacak oğluma diye.ama deilmişim.gözünüz aydın bu arada.

Hayirli olsun. Ne güzel supriz yapmis annesine :) hamileyken emzire bilirsiniz inşaallah. Kimi anneler emziriyor bebeğe bağlıbu. Kimi bebekler emmegi birakiyor. Ama masaallah ilk 6 ay doludolu emdi. Saglikla kucaginiza alin.

Benimde bebeğim 14 aylik. İkinci bebeğimiz sun istiyoruz emin olmamakla beraber.

benimde oğlum 7-8.aylarındaydı adetim gecikti hamileyim diye nedense çok üzülmüştüm.ilgi azalacak oğluma diye.ama deilmişim.gözünüz aydın bu arada.
Allah bagislasin oglunuzu.bende dusunuyorumdum kizimla yeterince ilgilenemem diye.ama Allah guc verir.simdi bir bebegin gucunu veriyor aonra iki bebege bakma gucu vericek.yete bilecegim bebeklerime inaniyorum kendime))

Hayirli olsun. Ne güzel supriz yapmis annesine :) hamileyken emzire bilirsiniz inşaallah. Kimi anneler emziriyor bebeğe bağlıbu. Kimi bebekler emmegi birakiyor. Ama masaallah ilk 6 ay doludolu emdi. Saglikla kucaginiza alin.

Benimde bebeğim 14 aylik. İkinci bebeğimiz sun istiyoruz emin olmamakla beraber.
Evet canim hayatimin en buyuk suprizi oldu))insallah emzire bilirim.cok istiyorum cunku...sizde ikinci bebek haberi alirsiniz insAllah.insan tereddut ediyor ama hamile oldugunu ogrenince hersey deyisiyor))

Evet canim hayatimin en buyuk suprizi oldu))insallah emzire bilirim.cok istiyorum cunku...sizde ikinci bebek haberi alirsiniz insAllah.insan tereddut ediyor ama hamile oldugunu ogrenince hersey deyisiyor))

Evet Katılıyorum size. Biz kadınların yaratılışı okadar farklı ki. Mesajla ben gurbetteyim yardımcım yok elimden eşimden başka tutanım yok ama içimden geliyor ikinci bebek isteği. İki kez 2 hafta adetim gecikti hamileyim sandım. Ilkinde 10 aylık falandı bebeğim ikinci ise geçen ay gecikti. O zamandan sonra dedik olsun artık. Allah güç kuvvet ve sabır versin bütün annelere...

Evet bende bebek istiyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. :)rica ederiim ne demek. Ben akşam ya da en geç yarın göndericem inşallah kitabı bulamadım..

Hayırlı olsun canım. Senin için zor olacak ama çocuk sahibi olmak kadar güzel bir duygu yok. Allah çocuk sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin...

Hayırlı olsun. Keşke şartlar musait olsaydı, ben de isterdim böyle birbirine yakın yaşlarda kardeşler. Üzülmeyin, vahim bir durum değil. Biraz zorlanacaksiniz ama büyüdüklerinde iyi ki böyle olmuş diyeceksiniz.

Kusura bakmayın biraz geç oldu. Umarım faydası olur.

Eklentiler

• bebek1.jpg
    bebek1.jpg
    27 KB · Görüntüleme: 70
  • bebek2.jpg
    bebek2.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 61
5gun once ultrasona gittim 5 haftalik hamilesin dedi doktor.hersey normal gozukuyor dedi.2 gun once bel ve kasik agrilarim artdi.kizimi uyutup bende uyudum.uyandigimda kan geldiyini gordum .cok siddetli kan geldi 3 saat et parcalariyla birlikte.dun ultrasona gittim bebegim dusmus ama parcalar kalmis dedi.3 gun bekle dusmesse vakumla kurtaj yapalim dedi doktor.cok uzgunum.hamilelik istememe ragmen bebegimi sevmistim ve cok alismistim ona:KK43:boyle durum yasayanlae varmi?varsada kurtaja ihtiyac kalmadan nasil temizlene bilir bilginiz var mi?

5gun once ultrasona gittim 5 haftalik hamilesin dedi doktor.hersey normal gozukuyor dedi.2 gun once bel ve kasik agrilarim artdi.kizimi uyutup bende uyudum.uyandigimda kan geldiyini gordum .cok siddetli kan geldi 3 saat et parcalariyla birlikte.dun ultrasona gittim bebegim dusmus ama parcalar kalmis dedi.3 gun bekle dusmesse vakumla kurtaj yapalim dedi doktor.cok uzgunum.hamilelik istememe ragmen bebegimi sevmistim ve cok alismistim ona:KK43:boyle durum yasayanlae varmi?varsada kurtaja ihtiyac kalmadan nasil temizlene bilir bilginiz var mi?

çok geçmiş olsun. inşallah bir daha böyle birşey yaşamazsınız.

X