8.6.2015 12.8 de kızım doğdu

Pazar gecesi 1 bucukta biraz suyumun gelmesiyle başlayan doğumum öğle saatlerinde 12.8 geçe sona erdi ve prensesim dünyaya hoşgeldi Rabbim bütun hamileleri bir avazda allahkurtarsın doğumlarına Kolaylik versin İNŞALLAH Allah hepimizin evlatlarini hayırlı eylesin ..
analı babalı büyütsün minik prensesi.

allah analı babalı büyütsün canım ya . nasıl tatlıdır o şimdi benim oğlan büyüdü 2 yaşına geldi artık hazır küçükken tatlılığını çıkart canım. bu arada geçen bi bez kampanyası gördüm şok oldum ya prima mega paketleri 26 tlye satıyorlar 10 tane alırsan 20 tlye geliyor . direk 10 tane aldım bende bak site de bu http://www.lingese.com/ . senin de ihtiyacın olur diye seninlede paylaşayım dedim canım
Sağol canım Allah razı olsun Rabbim cümlenin evladını analı babalı büyütsün INŞALLAH dediğin gibi çok tatlı çok güzel ama ben bir an önce büyüsün benimle oynasın konuşsun gülsün istiyorum :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: .... site içinde çok teşekkür ederim canım.. Rabbim evladına hayırlı uzun ömür versin INŞALLAH. .

kizlar bu nişan dedikleri sey dogumun baslamasiyla birlikte de gelebilir mi yoksa erken gelince mi dogum belirtisi oluyo ?? benim saat aksam 5 den itibaren 10 dk bir gelip 50 sn suruyo saat 7 den itibaren de gecmeyen sanciyla birlikte 5 dk bir bir geliyo ve yine 50 sn suruyo bazen 1 dk bile geciyo ama ne su gelmesi nede lekelenmem oldu sizce ne olabilir ilk bebegim oldugu icin nasl oldugunu bilmiyorum :KK43:

kizlar bu nişan dedikleri sey dogumun baslamasiyla birlikte de gelebilir mi yoksa erken gelince mi dogum belirtisi oluyo ?? benim saat aksam 5 den itibaren 10 dk bir gelip 50 sn suruyo saat 7 den itibaren de gecmeyen sanciyla birlikte 5 dk bir bir geliyo ve yine 50 sn suruyo bazen 1 dk bile geciyo ama ne su gelmesi nede lekelenmem oldu sizce ne olabilir ilk bebegim oldugu icin nasl oldugunu bilmiyorum :KK43:
Merhaba canım Allah kolaylik versin bi avaz da dogurursun INŞALLAH. ..Nişan herkezde önceden gelmeyebilir güzelim sen sancılarını takip et zaten sancı gelince biliyorsun doğum basladigini benim 3.dogumumdu ilkin de nişan geldi 3.de suyun gelmesiyle basladi 2.de hiçbişey yoktu sadece sancı vardı hepsi farklı oluyor yani ama doğum sancısını ilk bebeğin de olsa mutlaka anlıyorsun Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin INŞALLAH. .

X