Bebek Beslenmesi 8 aylık bebeğinizi kaç saatte bir besliyorsunuz LÜTFENNN YARDIMMM

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

botanikci_85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2014
329
133
39
merhabalar 7 ay 25 günlük bebeğim var ve sanırım sık sık besliyorum miktarını da ayarlayamıyorum ki sürekli kusuyor. kusmadan doyduğunu anlayamıyorum sürekli istiyor veriyorum verince de kusuyor. katı gıdaya geçeli 2 ay oldu ama 500 gr anca aldı. önceden anne sütüyle daha çok kilo alıyordu. yediğini kusuyor anne sütü de eskisi gibi besleyici değil sanırım. siz kaç saatte bir ne veriyorsunuz lütfen yardımcı olun bana

merhabalar 7 ay 25 günlük bebeğim var ve sanırım sık sık besliyorum miktarını da ayarlayamıyorum ki sürekli kusuyor. kusmadan doyduğunu anlayamıyorum sürekli istiyor veriyorum verince de kusuyor. katı gıdaya geçeli 2 ay oldu ama 500 gr anca aldı. önceden anne sütüyle daha çok kilo alıyordu. yediğini kusuyor anne sütü de eskisi gibi besleyici değil sanırım. siz kaç saatte bir ne veriyorsunuz lütfen yardımcı olun bana

Canim reflusu olmadigina eminmisn ? Kusmasi normal degil bu kadar. Veya agzinda pamuk yada kulak enfeksiyonuda kusma yapabilir.

doktora defalarca reflusu var gal,ba dedim ama bir yaşına kadar normal annesi dedi. ilaç veya tadkik yapmadı

doktora defalarca reflusu var gal,ba dedim ama bir yaşına kadar normal annesi dedi. ilaç veya tadkik yapmadı

ne mubasebet 1 yasina kadar normalmis. 3 aydan sonrasi normal degil. Banada hep dediler normal normal diye ama cocuk 3 aylik oldu hala gecmedi. Dedim neresi normal bebegimi evde icirmistim sutunu dumduz yatirdim birden fokur fokur agzindan cikti gordu doktor evet dogru reflusu var dedi sonunda ilac yazdilar. Huysuz uyumayan birseydi cocugum. Sonra masallah uslu uykucu akilli birsey oldu. Gitmedigim sormadigim doktor yoktu hepsi yok reflu degil normal diyordu.

kocaman cocuk olmus 8 aylik nerdeyse o zamana kadar reflu olmamasi lazim. Reflu bebeklerde mide kapakcigi tam kapanmadigi icin olur ve buyudukce gecer 3 ayliktan sonra gecmesi lazim yani ayrica bebegin yemek borusu zarar gorebilir. O yuzden israr et canim.

X