Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar transferinin 8.gunu sabah idrarimla test yaptım.ve tek çizgi çıktı moralim biraz bozuldu ama yinede ümitliyim.boyle erken test yapıp negatif sonradan kanda pozitif çıkan varmı aranızda?
Kızlar transferinin 8.gunu sabah idrarimla test yaptım.ve tek çizgi çıktı moralim biraz bozuldu ama yinede ümitliyim.boyle erken test yapıp negatif sonradan kanda pozitif çıkan varmı aranızda?
Once bos yere uzme kendini kacinci gun embriyosu. 3. Gunse cok cok erken yapmissin. 5. Gunse yine erken ve 2 gun sonra kanda degerlerine baktir. Once hcg kanda yukselir sonra idrara gecip testte cikacak kadar zamanla yukselir
Çok erken test yapmışsın. Keşke kan testini bekleseymişsin. Önceki deneyimlerinden biliyorum beta HCG kanda 50-60 civarında iken ben idrar testinde ikinci çizgiyi çok silik görmüştüm.
Once bos yere uzme kendini kacinci gun embriyosu. 3. Gunse cok cok erken yapmissin. 5. Gunse yine erken ve 2 gun sonra kanda degerlerine baktir. Once hcg kanda yukselir sonra idrara gecip testte cikacak kadar zamanla yukselir
Çok erken test yapmışsın. Keşke kan testini bekleseymişsin. Önceki deneyimlerinden biliyorum beta HCG kanda 50-60 civarında iken ben idrar testinde ikinci çizgiyi çok silik görmüştüm.
Canım ben transferle falan olmadı ama vücut nedicede gebelik aynı şekilde gelişiyor . 8. Gün çok erken ben adete 5 gün kala test yapmıştım ve sıvı tüketimimi çok azaltarak yaptım ki idrarim seyrelmesin ve çok çok silik varla yok arası bi ikinci çizgi çıktı . Hemen karaları bağlayıp stres yapma üzülme .6 gün kala yapsam ben de kafadarlar bağladım . Örnek olsun fikir versin diye fotoğrafını ekliyorum. 5. Gun kala bile çok erken .Rabbim inşallah aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin .