Sivilceli Ciltler 8 gun sonra kinam var yuzumde sivilcelee cikiyo

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

elagozlum2015

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
99
9
34
Merhaba

8 gun sonra kinam var ama yuzumde koca koca sivilceler cikti hemde intihaplilar. Ne yapmam gerekiyo sürekli aynaya bakiyorum ağliyorum.

Stres yaptın herhalde :) 8 güne kadar geçer herhalde, yağlı şeyler, kızartma, çekirdek falan yeme. Olmadı makyajla kapanır zaten.

Sinirlerim cok bozuk dün ağladim bile aynaya baktikca dahada kötü oluyorum. Kocaman kocaman intihaplilar birde ellememeye calisiyorum olmuyor.. gecermi 8 güne kdr?

Merhaba

8 gun sonra kinam var ama yuzumde koca koca sivilceler cikti hemde intihaplilar. Ne yapmam gerekiyo sürekli aynaya bakiyorum ağliyorum.
canım benim de öyle olmuştu. tedaviye yönelik birşeyler yapınca cilt çok kuruyor, pul pul oluyor ve hem pul pul hem de sivilceli bir cilt oluyor. hiçbirşey yapma şimdilik, kapatıcılığı iyi föndoten kullan o gün. bir de yüzüne kontür uygulaması yaptır. bronzer ve aydınlatıcı ile. cildine boyut katıp, iltihaplı çıkıntılı duran sivilceleri dikkat çekmez hale getirir. sırf föndotenli cildin olmasın, iltihaplı kistik sivilceler kabarık durur.

canım benim de öyle olmuştu. tedaviye yönelik birşeyler yapınca cilt çok kuruyor, pul pul oluyor ve hem pul pul hem de sivilceli bir cilt oluyor. hiçbirşey yapma şimdilik, kapatıcılığı iyi föndoten kullan o gün. bir de yüzüne kontür uygulaması yaptır. bronzer ve aydınlatıcı ile. cildine boyut katıp, iltihaplı çıkıntılı duran sivilceleri dikkat çekmez hale getirir. sırf föndotenli cildin olmasın, iltihaplı kistik sivilceler kabarık durur.
Cnm benim cok saol uygulicam :)

Bence acil bi cildiye doktoruna gorunmelisin olmadı tedaviye düğünden sonra baslarsin zaten 1 haftada tedavi etki etmez ogun bi şekilde kapatılır ama ondan sonra kesin tedavi şart dediklerine gore iltihapliysa ona gore etkili bi krem yazar genelde iltihaplı sivilceye roaccutane yazarlar ama agir bi hap

X