- Konu Sahibi fitvesaglikli
-
Bol acı kat ve yoğurt ye hem tok tutuyor hem acayip öetabolizmayı hızlandırıyor denendi onaylandıakşam yemeği hayaller hayatlar oldu.
aslında aç da değildim, başka bi derdim vardı ne olduğunu bilmiyorum. yiyesim geldi.
1 tabak mercimekli semizotu, yarım tabak kabak yemeği ve yoğurt yedim. aslında sağlıklı ama midem bulandı. önemli olan tıkınmamak zaten. tıkınmış gibi hissetmeme rağmen yedim.
karnım şiş şimdi, kahve yaptım çok sert. onu içip sindirdikten sonra tekrar spor yapıcam. bugünün cezası olarak 1.5 saat bisiklete binicem. yarın tartıda fazla çıkarsam ağlarım.
ayakkabı siparişim de geldi, ayağıma oldu ama kıyafetlerle deneyesim gelmedi. bi mallık var üstümde.
Bol acı kat ve yoğurt ye hem tok tutuyor hem acayip öetabolizmayı hızlandırıyor denendi onaylandıayrıca çok da bişey yemişsin sayılmaz hatta tam tersi normalde böyle yemek lazım sağlıklı.ama kaç gündür az yediğin için sana fazla gibi geldi yediğinde maksimum aynı kiloda kalırsın artı çıkacağını sanmam :)
Yarım saat kadar önce yoğurt yedim dediğim gibi şimdi yeşil çay içiyorum dışarı çıkıcam arkadaşlarla dışarda yemeyeyim diye yedim öyle çıkıyorum en fazla çay veya sade kahve içerimbol pul biberle yedim canım zaten. dediğin gibi bikaç gündür az yediğim için şu an dünyayı yutmuş gibi hissediyorum. senin günün nasıl geçiyor?
Yarım saat kadar önce yoğurt yedim dediğim gibi şimdi yeşil çay içiyorum dışarı çıkıcam arkadaşlarla dışarda yemeyeyim diye yedim öyle çıkıyorum en fazla çay veya sade kahve içerimtartı 54.3 gösteriyor 55 olmaması lazım yatana kadar
Anca gelebildim ben. Dün akşam senin gibi kaçırdım ne yediğimi söylemek istemiyorum hatta ama sabahtan beri açtımbugün toparladığımı düşünüyorum ama belki bikaç gün kilomu yazmam çünkü ödem gitmiyor bi türlü ama yarın sabah bakalım aynıysam yazarım fazla çıkarsam yazmam ayy bi de bugün arkadaşlarım dürüm yerken ben yoğurt ve eti form yedim şimdi de yeşilçay içiyorum sabah da normal ekmeksiz haşlanmış yumurtalı güzel bi kahvaltı yapmıştım o yüzden şimdi böyle yatıyorum hiç aç hissetmiyorum kendimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?