8 haftalik bebek boyu

79ozlem79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
78
13
45
Kizlar bana yardimci olur musunuz. Ilk hamileligim ve bugun dr kontrole gittim. Bebek boyu 6.8 mm cikti. Sizce cok mu kucuk bebisim. Sizinkilerin boyu kacti

Kizlar bana yardimci olur musunuz. Ilk hamileligim ve bugun dr kontrole gittim. Bebek boyu 6.8 mm cikti. Sizce cok mu kucuk bebisim. Sizinkilerin boyu kacti
Benim 6 haftalikken 12mm olctu doktorum . Ama keseyi gorebildik sadece . Belki fikir verir Ama boyu onemli mi bilmiyorum dogrusu bende gec yada erken dollenmeyle de ilgisi var.
aklina kotu seyler getirme hic

Biz 8+3 te 15 mm ciktik bakalim. Bu gelisimiyle ilgili ne kadar dogru fikir veriyor bilmiyorum

Sizinkiler cok iyiymis. Doktora normal mi diye sordum. Normal dedi ama icimde bir suphe var ya. Baska bir doktorlami da gorussem ki

Benimde dun kontrolum vardi 8+0 da 15 mm.. insallah saglikla gelir bebislerimiz :KK68:

Saglikli olmasi herseyden onemli ama boyuda saglikla ilgili oldugunu dusunuyorum. Gelisim geriligi varsa belki bi cozum bulunur diye dusunuyorum.

bilmiyorum canım da ben kalp atışını duymaya gittiğimde doktora sağlıklı mı dedim şuan için evet ama ilerleyen günlerde göreceğiz demişti. aklına kötü bişey getirme iyi düşün iyi olsun. boy sonuçta genetik bişey. forumda hiç denk gelmedim böyle bir konuya.

arkadaşım çok takılma döllenmeylede ilgili bişey sonuçta geç döllenmeyse sizin normaldir boyunun farklı olması bende olması gerekenden uzun buldum boyunu mesela o yüzden bendede erken döllenme tarzı bişey olma ihtimali var sonuçta son regli tarihinden hesaplanıyor arada ne zaman gerçekleştiği bilinmiyor. çok içine sinmiyorsa başka bi doktorada git sor için rahatlar en azından.

Tskler yardimci oldugunuz icin biraz daha icim rahatladi.dollenmeyle ilgili bir durumda olabilir.10 gun sonra muayenem var dr tekrar soracagim. Cevap tatmin etmezse baska bir dr gideyim diyorum

X