8 saatte mucize,Elizabeth Arden Eight Hour krem yeniden satışta!

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
Bir süredir Türkiye’de bulamadığımız Elizabeth Arden Eight Hour krem yeniden satışta!

Eight Hour Cream’in ününü duymayan var mı? Kozmetik dünyasının en çok sevilen ve en çok satan ürünlerinden biri olarak nam salan bu krem güzellik editörlerinin baş tacıdır. Fakat birkaç yıldır maalesef Türkiye’de bulamıyorduk. Boyner mağazalarında reyonlara giren bu kült ürüne yeniden kavuşmanın sevincini sizle de paylaşmak istedik.

BE-8hour.jpg
Eight Hour krem nasıl ünlü oldu?1930’larda Bayan Elizabeth Arden, bu kremi atlarının yaralarına uyguluyormuş. Arden’in müşterilerinden biri bu kremi oğlunun yaralanan dizine sürdüğünü ve sekiz saat sonra yaranın iyileştiğini söylediğinde Eight Hour Cream efsanesi doğmuş. Cilt yenileyici formülü, bunca yıldır, annelerin, modellerin, makyaj artistlerinin ve elbette biz güzellik editörlerinin vazgeçilmezi.

İçinde neler var?Krem yerine balsam diyebileceğimiz bu kıvamlı ürünün formülü, yoğun nem veren ve cildi koruyan petrolatum, cildi hafifçe soyan salisilik asit ve cildi rahatlatıp nemlendiren E vitamini içeriyor.

8 Hour krem ne için kullanılıyor?Temel olarak cildi dış etkenlere karşı korumak için kullanılması önerilen bu ürünün başka marifetleri de bulunuyor.
Örneğin ben (Gül) özellikle yazın sivrisineklerin saldırısına uğradıktan sonra, ısırıkların üzerine sürüyorum. Hem kaşıntıyı alıyor, hem de ısırığın büyümesini önlüyor. Debora ise, tırnak etleriyle fazla uğraştığında ortaya çıkan kötü görüntüyü ve acıyı hafifletmek için Eight Hour kremi sürüyor.

Başka neler yapıyor?-Aşırı soğuk havalarda, özellikle kayak tatillerinde, dudak ve burun çevresine sürerek kurumasını ve çatlamayı önleyebilirsiniz.

-Küçük kesikler, hafif yanıklar, tahrişler için birebir.

-Güneş yanıklarını hafifletmede de oldukça etkili.

-Bir kaş fırçasına az miktarda sürerek kaşınızı tararsanız, asi kaşları sabitlemiş olursunuz.

-Eski bir diş fırçasının üzerine çok az Eight Hour krem sürün ve el ve ayak parmaklarınızı fırçalayın. Sonuç: Mükemmel manikür.
beauty edit.com

Aaa çok sevindim :) Üstelik benim de duyduğuma göre artık tüm Elizabeth Arden ürünlerini Türkiye'de kolaylıkla bulabilecekmişiz.
Elizabeth Arden SUPERSTART Skin Renewal Booster'ı daha önce yurtdışından getirterek kullanıyordum.
Cilt bakımı için bir sürü ürün denedim ama Superstart kadar pürüzsüz bir görüntü elde edemedim. Hem de bitkisel.
Cilde esneklik sağlıyor.
Elizabeth Arden’in güçlü kişiliğine zaten ayrıca hayranım :)

Tavsiyemdir :)