8 sene sonra basima gelenler...

nora2010

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
9.784
10.060
Merhaba..esimle severek evlendik.cokda mutluyduk.taaa ki 2 sene once kv yanimiza gelip yasayan a kdr.ne olduysa ondan sonra oldu,
Normalde tartisirdik ama gene barisirdik simdilerde artik minnet bile etmiyor esim.
Ise girdim calisiyorum.5,5 yasindaki ogluma valide bakiyor.kiraciydik ev aldik,
Ama daha insaatin bitmesine var 3 ay.
Evli kaynim da ramazanda bize gelip gider oldu iftara.karisi antalyada tatilde cunku...
Ben 2 gundur cok huysuzum esime cok.soylendim,kardesden rahatsiz oldugumu anladi.
Nwyse dun eve bakmaya gittik gene yolda tartisma sen cok degistin,sonradan gorme vs oldun.soyledi soyledi.sebeb ankastre set istedim o yuzden...
Eve geldik yenekleri yapip gitmistim.kaynim da gelmis yemekleri isitmis ben kurdum sofrayi ama iftara daha vardi.hepimiz orucluyuz bu arada.3 parca camasir astim esim sinjrle.mutfaha gitti bagirmaya basladi ve bana tokat atti,bende sinirlendim koydugu yemegi doktum tezgaha.bi tokat daha atti.annesi geldi ayirdi.onlar iftar etti ben aglayarak iftarimi suylaactim.
Yaptigindan hic pisman degil.gece ise gitti esim,watsap tan yazdik,cenen yuzunden yedin,ya ceneni kapa yada guzellikle ayrilalim dedi.sabah da isten geldi sevmiyoesan giderim gidemiycemi sanma dedim.cocugumu ver dddim sikiyor sa al vermem cocugu sana diyor....iceri gecti uyumaya.cok caresizim evladimi birakamam ben.simdi ne yapicam....seviyorum da.esimi ama kalbim paramparca....

Son düzenleme:
İlk mesajın altında duzenle butonu var oraya tiklayip yazicaklarinizi duzenleyebilirsiniz

Annem yalniz yasiyor cocugumla gitsem giderim,ama cok kucuk beni suclar ileride,
Kendi ayaklarimin ustune duran biriyim
Kapi orda gidebilirsin ama.cocugu asla sana vermem diyor.....mahkeme bana verir dedim,mahkemeyle alabiliosan al diyor.
Okadar uzgunum ki ,ne hayallerim vardi,bunca sene maddi.manevi hep destek oldm,takilarim herseyim gitti....
Hakettin sen daha once atmaliydim o tokadi diyor....ve asla ozur dilemiyor.gidemessin cocugu bahane.ediyor sun diyor....
Evladim olmadan gidemem dogru....

Sana oruclu halinle tokat atiyor, cocukmusun konustugun icin tokat yiyosun ben cocuguma bile böyle davranamam...

Kaldiki baskalarinin yaninda sana böyle davranmasi hic dogru degil...
Ikinizinde birbirinize tahmmülünüz kalmamis...

Sana oruclu halinle tokat atiyor, cocukmusun konustugun icin tokat yiyosun ben cocuguma bile böyle davranamam...

Kaldiki baskalarinin yaninda sana böyle davranmasi hic dogru degil...
Ikinizinde birbirinize tahmmülünüz kalmamis...
Cok sinirli biri zaten,hep idare ettim bu zamana kadar....evlenmeden de dedi ben.sinirliyim diye....
Ama yine de bu raddeye gelmeseydi keske.cok caresizim,herkese bayram ama ben agliyorum....yazik emeklerime...sevgime

hmmmm pisman da olmayacak gibi duruyor.
bu tokatin üstüne kalirsan yine yapar.

Cok sinirli biri zaten,hep idare ettim bu zamana kadar....evlenmeden de dedi ben.sinirliyim diye....
Ama yine de bu raddeye gelmeseydi keske.cok caresizim,herkese bayram ama ben agliyorum....yazik emeklerime...sevgime

Kendinibukadar üzme , sende ona zehir et bazi seyleri huyunu suyunu biliyosun ona göre davran burnundan getir onun...
Pisman ettirrr...

Annem yalniz yasiyor cocugumla gitsem giderim,ama cok kucuk beni suclar ileride,
Kendi ayaklarimin ustune duran biriyim
Kapi orda gidebilirsin ama.cocugu asla sana vermem diyor.....mahkeme bana verir dedim,mahkemeyle alabiliosan al diyor.
Okadar uzgunum ki ,ne hayallerim vardi,bunca sene maddi.manevi hep destek oldm,takilarim herseyim gitti....
Hakettin sen daha once atmaliydim o tokadi diyor....ve asla ozur dilemiyor.gidemessin cocugu bahane.ediyor sun diyor....
Evladim olmadan gidemem dogru....
kayınvaldeden uzaklaşırsanız düzelebilir

Kaynim bizdeydi ya,mahsus yapiyorum sandi kalkti mutfaga yemek koyuyor bende izah ediyorum nasil bagiriyor bende susmayinca atti maalesef
Çok üzüldüm keşke bu raddeye gelmeseydi olaylar.Önceden de size şiddet uyguladığı zamanlar olmuş muydu? Eşimi seviyorum diyorsunuz.Boşanmayı düşünmüyorsanız bence gelip sizden adam akıllı özür dileyene kadar asla konuşmayın.Boşanma konusunu bile tartışmayın.Sadece çocuğunuzla ilgilenin.Gönlünüzü alması da zaman alıcak gibi görünüyor.Kolay kolay affetmeyin yaptığını ne denli çirkin olduğunu anlasın.Ve size ayrılalım dediğinde sevmiyorsan ayrılırım demeniz eşinizce şöyle anlaşılır "Seni seviyorum ayrılmaya niyetim yok ama sen sevmiyorsan ayrılalım". Şiddete uğrayan sizsiniz ayrılma lafını sizin açmanız daha normal olurdu ama tam tersi olmuş.Çocuğumu ver demeyecektiniz.Tabi ki vermiyorum sıkıysa al tarzında konuşur.Çocuğu hakim zaten size verir.Cevaplarınız başka türlü olmalıydı.Tabi ki ayrılamayacağınızı düşünür bu durumda ve sizi sindirmek için gönlünüzü bile almaya yanaşmaz.Ondan ciddi anlamda soğumuş gibi davranın.Trip atıyo iki güne düzelir demesin gerçekten sorguladığınızı anlasın.Kocanızı siz tanırsınız ne yaparsanız etekleri tutuşur siz bilirsiniz.Sizden ayrılmaya falan niyeti yok sindirme politikası tamamen.

Cocugu sana vermemezlik yapamaz. O kadar kolay degil. Kanun denilen bir sey var. O yastaki cocuk annede kalir. Cocukla tehdit ediyor. Sindirilmissin.

Ailelerle çok içli dışlı olmak bize de hiç iyi gelmedi ki ben mesafe koydum artık ama boşanma aşamasına geldik biz de hala da tartışmalar devam ediyo, tokat yoktu ama uzatsam benim eşimde de öfke kontrolü yok biliyorum, yani aileler git eşini döv söv demiyor ama öyle bi ortam yaratıyorlar ki biz meleğiz gelin şeytan gibi gösteriyolar çevreye, neyse benim içim çok acıdı bu konuda sana tavsiyem artık alttan alınacak bi durum yok, oruçlu insana hakaret etmeyi geçtim vurmak nedir ya, bide herkes duymuş ve bugün bayram yazık ediyorlar bu erkekler kendilerine de ailelerine de yazık. 8 yıl olunca bıkmış ya zannediyor ki sen yorulmadın bıkmadın sen hep mutlusun boşanmazsın! Biz kadınlar yuvayı yıkmamak için çabaladıkça bunlar da biz onlarsız yapamayız modunda geziyorlar. İnat uğruna yuva yıkılmaz ama biraz hatasını anlaması için süre verin siz de o sırada düşünün kendinizde ailesinde eşinizde ne gibi hatalar gördünüz düzeltilebilir mi diye, eşinizle mesafeli olun ama bizim sorunlarımız bunlar çözülmezse ne yazık ki boşanırız deyin. Çocuk konusunda tartışmayın şuanda boşanacağınız kesinleşince medeni şekilde konuşursunuz şuan ben alıcam demekle bişey elde edilmez, mahkeme karar verir ona deyip geçin, erkekler çocuğun zayıf noktamız olduğunu bilip ordan vuruyor, kendileri bakmayacaklarını bilerek kadını üzmek için söylüyorlar. Bir de sizi suçlaması bana çok tanıdık geliyor bir erkeğin sorumluluk sahibi olup benim hatam demesi nedense çok zor!

Bosanma konusunu ben actim o degil.
Devam edersen konusmaya daha kptu olacak dedigi icin en fazla aytiliriz dedim

Bu adamlar böyle işte. Adam diyorum ama lafın gelişi yani. Hem kapı açık git diyorlar hem de insanın elini kolunu bağlıyorlar. Hepsi de ilk aşamada çocukla tehdit ediyor. Bir kısmı çocukla mı uğrayacağım anasına vereyim arada görürüm diye vazgeçiyor ama sizde kuma gibi gelip yerleşip huzur Kaçıran bir kaynana var. Kaynana eşinizi öyle bir doldurur ki...

Boşanmaya niyetiniz varsa çocuk bana kızar diye düşünmeyin. Benim annem ve babam ben 5 yaşındayken ayrıldı. Babaannemin gazıyla kıymete bindik, bırakmadı babam. Doğru düzgün bakmadı da. Annem güç bela geri alana kadar helak olduk.Esas bırakırsanız affetmez.

Bu tokat ilk mi bilmem ama belli ki Son olmayacak. Kendi evinizde sığıntı gibi yaşamayın lütfen

Ne yapacagim konusunda oyle allak bullak oldum ki,
Gidersem mahkeme olana kdr cocugumu goremem,gitmessem mutsuzum anneme bayramlasmaya gidicektik simdi hayatta gelmez,anneme aciklama yapmak istemiyorum.
O asla hatssini anlayip ozur dilemez,
Giderse de cocugu annem bakar,kendi birakip gidemez modunda
Bu arada evet ilk tokadi,
Ama son olmayacagini biliyorum ve kahretsinki ben bu adami seviyorum.sevgimi icime gomerim ama oglumsuz aklimi kaciririm

Bide yillarin emegi var,cabalarim var birikimimiz var,gidersem ona rahat bir yasam sunmus olucam hemde kendi elimle,
Evladimi iyi yetistiremezler,onu birakamsm ki,babasina da cok duskun,
Ama burda bakinca kvdemin hic sucu yok gibi,aslinda hepsi suclu bana gore.bukadar sabirsiz tahammulsuz olmam onlar yuzunden.kocasi yok kalacak yeri yok,
Hadi dedim kalsin bende,bu sefer ma aile gelmeye badladilar,ben kaynima hizmet etmrk zorunda degilim ,esim ede kardesi koymetli,hanim bulur da aile bulamaz modunda

X