Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kizlar ben bu gun kahvalti yapmadim canim bir sey istemedi yaklasik yarim saat önce 75 gr kadar pirinci haslayip onu yedim sitedeki pirinc lapasi basligi altindaki yazilari okumustum bu gun onu deneyim dedim bakalim sonuc ne olacak?

canlarııııııııımmmm nasıl özledim siziiiii :)
nişan-bayram stresleri atlatıldı hayırlısıyla, memleketimdeyim bugün bilgisayara 5 dk oturabildim telefondan sayfaya giremiyorum nedense :/ attığım 3-5 mesajda cıkmamıs, ayseme face'ten kilo bildirimi yapmıstım onca tatlıya ragmen 65'e düştüm vallahi :)

özledim sizi cok, hala istanbul dönemedim gidince geçmişi falan okuyup tek tek yazıcam size insallah. bu arada yeni gelen arkadaslarım hosgeldinizzz.

ptesi de antalyada durusmada olucam ama elimden geldiğince bilgisayar bulup girmeye calısıcam kızlar.

bu haftanın sonuclarını göremedim kacıncı olduk acabaa?

sizi cok seviyorum yoklugunuzu hissettim vallahi öptüm kocaman tatlılarım görüşürüz

bu hafta hepimiz izinliyiz şekerim bildirim yapılmadı yapılsaydı sanırım yine yerlerdeydik

selam kızlar :))

bugünkü menüm:

sabah
1 tane peynirli gözleme
2 bardak çay

akşam
köfte ve haşlanmış patates
bi kaç dilim ekmek
1 bardak ayran

ara
1 bardak kakaolu süt

diyete başlamış gibiyim dimiiii :119:

ya arkadaşlar ben bu işi beceremicem galiba hele birde bayramda aldığım artılarla daha karamsar oldum hiç yazmak gelmiyor içimden

ya arkadaşlar ben bu işi beceremicem galiba hele birde bayramda aldığım artılarla daha karamsar oldum hiç yazmak gelmiyor içimden

bırak şimdi geçmişi önündeki zayıf zayıf gezeceğin güzelleri günleri düşün

tabiki kaçamakların olacak canım hiç kolay değil ömür boyu yemek şeklimizi bir anda değiştirmek o yüzden üzülme..
bugün olmazsa yarın muhakkak olacak Allah'ın izniyle

hadi gel yarın beraber devam edelim listelerimizi paylaşmaya

haklısın ama canımı sıkıyor alnımızın derisi çatlıyor 2kg verelim diye ama almak ışıkyılı hızıyla

iste kadin dayanismasi kizlar gercekten taktir ettim. cok haklisin canim.topigimizi canlandiraralim hep beraber

bu gun yine canim birsey istemedi sitedeki pirinc lapasini deneyim dedim sonra vaz gectim ne guzel her gün saglikli beslenerek kilolar gidiyor birde durduk yere düzenim bazulmasin dedim ve vazgectim ögle yemegide konserve sardalya aksam 3-4 kasik corba 2 mandalina (kucuktu ama) ve 1 elma bu arada gün ögun aralarindada hep elma yiyoru benim vaz gecilmezimdir.ve tabiki bitki cayi ve 3 litre kadar su ictim

bugünki menümü yazıyım
yine oğluşla geç kalktık
kahvaltı:2yk kavurma 1 salatalık 1 dilim ekmek 6 bardak çay
ara3 mandalin
ara 1 yeşil çay
akşam:5yk makarna 2yk yoğurt 1parça fırında tavuk...

günaydın kızlar dünkü menüm

sabah yarım paket susamlı çubuk kraker 1 çay

ara yok

öğle 1 kase mercimek çorba 1 p.pide(ufak)

ara susamlı krakerin kalanı yarım bar vişne suyu

akşam 1 dilim pizza (uffacık ama) 2 kaşık patlıcan yemeğeee

ara yarım muz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…