kizlar reglden dolayi karnim cok sis sitede pirinc lapasini okumustum denesem gecer mi acaba deneyen varmi
günaydın kızlar güzel bir haftasonu dilerim
günaydın kızlar aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
günaydın kızlar aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
canlarııııııııımmmm nasıl özledim siziiiii :)
nişan-bayram stresleri atlatıldı hayırlısıyla, memleketimdeyim bugün bilgisayara 5 dk oturabildim telefondan sayfaya giremiyorum nedense :/ attığım 3-5 mesajda cıkmamıs, ayseme face'ten kilo bildirimi yapmıstım onca tatlıya ragmen 65'e düştüm vallahi :)
özledim sizi cok, hala istanbul dönemedim gidince geçmişi falan okuyup tek tek yazıcam size insallah. bu arada yeni gelen arkadaslarım hosgeldinizzz.
ptesi de antalyada durusmada olucam ama elimden geldiğince bilgisayar bulup girmeye calısıcam kızlar.
bu haftanın sonuclarını göremedim kacıncı olduk acabaa?
sizi cok seviyorum yoklugunuzu hissettim vallahi öptüm kocaman tatlılarım görüşürüz
ya arkadaşlar ben bu işi beceremicem galiba hele birde bayramda aldığım artılarla daha karamsar oldum hiç yazmak gelmiyor içimden
bırak şimdi geçmişi önündeki zayıf zayıf gezeceğin güzelleri günleri düşün
tabiki kaçamakların olacak canım hiç kolay değil ömür boyu yemek şeklimizi bir anda değiştirmek o yüzden üzülme..
bugün olmazsa yarın muhakkak olacak Allah'ın izniyle
hadi gel yarın beraber devam edelim listelerimizi paylaşmaya
bırak şimdi geçmişi önündeki zayıf zayıf gezeceğin güzelleri günleri düşün
tabiki kaçamakların olacak canım hiç kolay değil ömür boyu yemek şeklimizi bir anda değiştirmek o yüzden üzülme..
bugün olmazsa yarın muhakkak olacak Allah'ın izniyle
hadi gel yarın beraber devam edelim listelerimizi paylaşmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?