Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar mesaj sayısını bildirirken dünümü yazıyoruz, bugünümü. ben ikisinide yazayım bilmiyorum çünkü

dün: 9 mesaj
bugün: bunla beraber 7 mesaj. tabi gün bitmedi 7den fazla olabilir.

bugünkü menüm

sabah : 1 dilim peynirli gözleme
2 tane zeytin
yarım domates
yarım salatalık
1 bardak az şekerli çay

öğlen : 3 kaşık pilav
1 küçük kase dereotlu yoğurt

ara : 1 tane şeftali
1 tane kayısı
1 fincan az şekerli türk kahvesi

akşam : yarım pizza (ketçap, mayonez yok )
1 bardak ayran

canım gözleme pilav ve pizza aynı günde biraz fazla olmuş sanki canım, bir de çaydan ve kahveden şekeri kessen çok yararını görürsün..

zuppeerr bir menü olmuş kaptancıım, dondurmayı da hak etmişsin zaten :)

Kızlar benim internet baglantim cok kotu az once cinnet gecirip internet sozlesmemi feshettim ama 200 lira istediler vazgectim
Bu aksam giremiycem ama lutfen gunluk msj sayinizi bildirin.yarin sabah listeyi yayinliycam..iyi geceler

bu haftaki toplam mesaj sayıları
yilike 142
allmost 87
umutlaysasen 62
cimcime81 57
Brnkya 54
yagmur3872 44
papatya89 35
eloisee 30(mesaj sayıların giderek artıyor)
elif_ay 20

Kızlar benim internet baglantim cok kotu az once cinnet gecirip internet sozlesmemi feshettim ama 200 lira istediler vazgectim
Bu aksam giremiycem ama lutfen gunluk msj sayinizi bildirin.yarin sabah listeyi yayinliycam..iyi geceler

kötü olmuş canım ya sana da iyi geceler yarın görüşürüz

allmost:%0.71
Brnkya:%4.85
cimcime81:%0.28
eloisee:%0.88
papatya89:%0
umutlayasasen:%2.19
yagmur3872:%4.16
yilike:%1.17
zamantuneli:%0.43

zeynep'im 56 olmak istiyordun bak oldun işte hiç sevinemedin bile canım sen havanda olsaydın kesin yenerdin ben haftaya napıcam diye düşünüyorum :18:
bernacım sana diyecek bir şey yok maşallah
şulecim dizin rahatsız olduğu için spor yapamadın bu da verdiğin kiloyu düşürdü bu hafta güzel olacak inşallah
beste'm yarım kilo olduğuna bakma yüzden iyi buraya daha çok asılmaya başladın haftaya listeye güzel bir dönüş yap
dilek'cim inşallah bir sorun yoktur canım çok merak ediyoruz seni uğra haber ver bize
umutlayasasen süper bir sonuç canım listeme bakıyorum da hemen her gün mutlaka bir spor yapmışsın işte karşılığını aldın
yagmur'um sana tü tü maşallah diyorum kola,simit,gofrete rağmen süper bir kilo verdin sırrın nedir bana da anlat ciddiyim ben bütün hafta debelenip durdum ama beceremedim
zamantuneli menülerin gayet güzel canım aynen devam haftaya listede olacaksın bu gidişle inşallah
son olarak kendimi yeni bir hayattaki semraya benzettim semra o kadar çaba harcıyordu ve az kilo veriyordu ben de inanmıyordum yalan değil. ama al işte başıma geldi spor yapıcam diye ayağıma kramp girdi 0.9kg'ı geçemedim olsun buna da şükür

elifcim umarım bir sorun yoktur seni de merak ediyorum

kilo bildirimi-------)

Gecen cuma 56.4
Bu cuma 56
Giden 0.4

Ne diyeyim ben boyle 400 300 200 derken seneyi tamamlayacagim gibi gozukuyor

harikasin canim beni solladin bende sizinle yarisa katilmak istiyorummm :))

Günaydın kızlaaarrr...
Kilo bildirimim:)))
geçen hafta:68
bu hafta:67
çoooooooooooooook mutlu olduuummm:)))

Supersin masallahhhhh :)))

pazar günü 72
bugün 69

herkese kocaman günaydınlar:)))

Mukemmel insallah hep boyle devam eder )

herkese günaydınlar. yeni katıldığım için önceki haftam yok ama başlangıç kilomu yazayım bende
başlangıç kilom : 70
bugün : 69,70

Diyete ve spora devammm :))

Herkese günaydın !!

Kilom : 64.7

guzel,fena değil ama ben 64 olsun istiyodum..iki haftada 1 beden incelmişim kızlar 40 beden pantolon üzerimden düştü bugün :))

Bence onemli olan incelmek

günaydııııııın
geçen hafta: 77.2 kg
bu hafta:76.3 kg
giden:0.9 kg

Ve beklenen sonuc!
Gercekten kaptanlik sana cok yakisti ve cok yaradi :)))

günaydın kızlar en son tartıldıgımda gecen hafta 57 idim tam şimdi 56.5 olmuşum, kayıp yarım kilo :)

Cok guzellll bana bir rakip daha

bu haftaki toplam mesaj sayıları
yilike 142
allmost 87
umutlaysasen 62
cimcime81 57
Brnkya 54
yagmur3872 44
papatya89 35
eloisee 30(mesaj sayıların giderek artıyor)
elif_ay 20

Vayyyy cok guzellll ellerine saglik kaptanim :))
Bizim takim cok guzel yaaaa :):):)

Insallah bisey cikmaz ..

Kizlar benim bilgisayarimin galiba anakarti yandi telefondan giriyorum ve tam bir iskence :))

Neyse bugunku menum:

Sabah
Cay
Peynir
Zeytin
Bal
3 dilim ekmek

Ara
Erik

Ogle
Tavuk
Salata
1 dilim ekmek

Ara
Patlamis misir

Aksam
Nescafe

Ara
Mini magnum :)

2.5 litre su + 1 saat pilates + birazcik bisiklet turu :)

afiyet olsun canım sporuna bayıldım bu hafta sende yarıştasın o zaman cuma bakıcaz bakalım

pizza hamburgerden bile daha fazla kaloriliymiş diye duydum canım spor da eklesen süper olcak bir de bol su içersen

çok güzel diyet adeti etkiliyor benimde ilk diyete başladığım ay çok gecikmişti

zeynep ve umutlayasasen menüleriniz yok kızlar
ayrıca bugün neredeyse hiç yorum yapılmamış berna,beste ve yağmur dışında yorum yapan yok
birkaç gündür paylaşımlar azaldı çoğumuzun işi çıktı ve bunlar maalesef aynı günlere denk geldi
lütfen kızlar topiği bırakmayalım zayıflamaktan vazgeçmeyeceğiz öyle değil mi
bu arada mesajlar berna'ya gönderilecek

Son düzenleme:

motivasyonunu sağlayacağın en iyi zamandasın bu hafta çok iyi kilo verebilirsin. yiyeceklerin kal miktarlarına dikkat et:))

kahve konusunda sonuna kadar arkandayım selülit yaptığı kesin tiryakisi için süper enerji veriyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…