• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menü bildirimi
Sabah
3 zeytin
1 muz
Biraz peynir
1 yeşil acı biber
1 bardak su

Akşam
1 kase cevizli havuç tarator
1 kase kıymalı patates yemeği
5-6 tane çiğköfte ve marul
Biraz karnabar turşusu
Yatana kadar su
afiyet olsun canım 2 menü yapabiliyorsun ben dayanamam gibi geliyor :) öğlen de acıkıyorum çünkü...karataya uygun mu besleniyorsun hiç ekmek görmedim de

Menümü paylaşayım :KK66:
Sabah:
Yarım kivi, 1 yumurta, 2 dilim salam 1 dilim kek
Öğlen
1 bardak şekerli cay
Akşam
1 tabak yoğurtlu makarna, salata, 2 kaşık pırasa yemeği

4 bardak su, 30-40 dk spor
sende öğlen bir şey yememişsin acıkmıyor musunuz yahu :) afiyet olsun canım da keşke pırasayla makarnanın miktarı yer değiştirseymiş :) hareketli olmaya çalış canım yatana kadar

afiyet olsun canım 2 menü yapabiliyorsun ben dayanamam gibi geliyor :) öğlen de acıkıyorum çünkü...karataya uygun mu besleniyorsun hiç ekmek görmedim de
Başta 1-2 gün acıktım ama şimdi hiç zorlanmıyorum. Bi de niyetli olduğum için de istesem de yiyemem. Açıkcası çok hakim değilim karatay konusuna ben normalde de ekmek yemiyorum ama arada rastgeliyorum konuşmalarına ve hayatıma uygulamaya çalışıyorum mesela tahin pekmez ve bal yemiyorum artık kan yaptığı doğru değilmiş şeker hastalığına da sebebiyet verebiliyorlarmış. Onun dışında sağlıklı olduğunu düşündüğüm herşeyi yiyorum :)

sende öğlen bir şey yememişsin acıkmıyor musunuz yahu :) afiyet olsun canım da keşke pırasayla makarnanın miktarı yer değiştirseymiş :) hareketli olmaya çalış canım yatana kadar
Kahvaltımı 12 de yaptığım için öğlen yemegine vakit kalmadı ki ;) :KK22: tamam yatana kadar dans edicem :KK45:

menüm

sabah: 1,5 dilim kızarmış tb, üzerine tereyağı sürdüm az salça, zeytin peynir ve 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çay
ara: 7 otlu bitki çayı
öğlen: 1 kase tavuklu pilav yanında ayran
ara: ince 1 dilim bisküvili pasta
akşam: 1 kase tarhana çorbası yarım dilim tb, 1 kase enginar
ara: yeşil çay ve mandalina yerim
bol su

menüm

sabah: 1,5 dilim kızarmış tb, üzerine tereyağı sürdüm az salça, zeytin peynir ve 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çay
bol su
gayet iyi ;)

Başlangıç Kilom; 124.5 kg

Geçen Hafta; 112.9 kg
Bu hafta; 111.9 kg
:KK9::KK9:
Fark; - 1 kg :D:D:D:D

Yüzde; 0,80 %
Toplam giden; 12.9 kg
Şimdilik hedef; 110 kg

İnşallah haftayada çok güzel bir bildirim yaparım :KK66:
Vaaavv cok guzel kilo vermissin tebrik ederim canim:rolleyes:

Menümü paylaşayım

Sabah:

Öğlen

1 bardak şekerli cay

Akşam

yogurtlu makarnaya bende bayilirim, ama yemeye kokuyorum:KK35:

menüm

bol su
Menunguzel gorunuyor canim tb ne ?:KK64::KK64::KK64:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür eve gelebildim :KK48:
Öğlende Anneme bir gittim iftardan sonrada yok eşimin Annesi, Amcası falan derken daha yeni eve geldik :KK66:
Aslında eşimin Halalarınada gidecektik ama onlara Amcasında deng gelince, sohbet arasında da bu gece bir akrabanın daha geleceğini söyleyince hiç ses etmedik :KK48: artık ya yarın Akşam yada başka akşam gideriz nasılsa oturmaya :KK66:

Merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza. İnşallah hep beraber bolca kilo veririz. :) :KK6:

KAHVALTI
Sucuklu yumurta
bir dilim ekmek
şekersiz çay

250 kalori

ÖĞLE
1 kaseden az yüksük çorbası
1 kase marul salatası

220 kalori

ARA
cevizli sucuk (yemeseydim iyiydi)

250 kalori

AKŞAM
1 parça tavuk göğsü
marul salatası
1 kase salata

240 kalori

Toplam 960 kalori
1.5 litre su
spor leslie 5 mile

Canım menün süper gerçekten eee birde spor var bundan iyisi şamda kaysı :KK48::KK48::KK48:
Valla cidden hafta boyunca böyle devam edersen harika bir sonuç bekliyorum senden :KK60:

Menü bildirimi
Sabah
3 zeytin
1 muz
Biraz peynir
1 yeşil acı biber
1 bardak su

Akşam
1 kase cevizli havuç tarator
1 kase kıymalı patates yemeği
5-6 tane çiğköfte ve marul
Biraz karnabar turşusu
Yatana kadar su

Akşam yemeğini çok geç yemediysen gayet güzel bir menü :KK66:
hadi bakalım sendende haftaya süper bir sonuç gelicek Allahın izniyle :KK68::KK68::KK68::KK68:

Menümü paylaşayım :KK66:
Sabah:
Öğlen
1 bardak şekerli cay
Akşam

Canım menün güzel ama keşke 2 kaşık pırasayı 1 tabak yapıp o makarnayı sadece 2 kaşık yeseydin tam süper olurdu :KK60: Allahtan sporunu yapmışsın o yüzden bence güzel menün :KK66:

Merhana benim güzel tqkim arkadaşlarim. Bugün guzel kar vardi kaymaya goturduk çocukları. Hepimiz kg vermisiz cok sevdim yeni yil zapzayif gunler getirsin.

Ohhh ne güzel çocuklar eğlenmişlerdir :KK68:
Benim büyük cadı 6 yaşındayken bir kere gitmiştik kaymayada tam çok zevkli falan diye etrafta kayarken yere bir yapıştım ve bileğimi burktum :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: Hatta kaldığımız otelde Ercan Saatci vardıda ben topallarayak dolanırken bana geçmiş olsun demişti :KK48::KK48:

menüm

bol su

Menüye baktım baktım eleştirecek birşey bulamadım :KK48: arada ince bir dilik bisküvili pasta var ama onu görmüyorum sonçta akşam gayet güzel dengelemişsin :KK60:
Harikasın aynen devam :KK66:

Back
X