Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Aynen hayat boyu çok doğru bende istemiyorum
menü kendini toparliyor balikla Afiyet olsun canım

Canm ben karabuğdayı ilk yaptığımda geceden ıslamıştım ve çok kötü gelmişti tadı ama sonra tenceye koyfum sıcak su koyup suyunu çekekne kadar pişirdim şimdi kötü gelmiyo valla

Canm ben karabuğdayı ilk yaptığımda geceden ıslamıştım ve çok kötü gelmişti tadı ama sonra tenceye koyfum sıcak su koyup suyunu çekekne kadar pişirdim şimdi kötü gelmiyo valla

Valla iki türlüde yaptım yok anam ben cinsim eşim bile hayret ediyor sen bilmediğin şeyi nasıl denedin diye yoksa geçmişte babam para bile üzerine vermek istiyordu yeterki bir kere işkembe çorbasının tadına bak diye hatta diyordum bütün maaşını versen yinede tadına bakamam diye
Halada ancak çok çok sevdiğim kıramıyacağım biri ikram ederse birşeyin tadına bakarım ( görüntü çok güzelse yutuyorum resmen )

1. Memnun oldum canim bende sevilay, iyi yapmışsın, babaninda meslegi varsa sizin icin iyi olmuş, bende ilerde donmeyi düşünüyorum

menüm gelsin

sabah: 2,5 dilim kızarmış tb üzerine tereyağı yanında az zeytin 1 tatlı kaşığı tahinpekmezz ve çay
öğlen: 1 tabak tarhana çorbası yanında yarım dilim tb 5 zeytin
ara: az şekerli türk kahvesi, 3 galete
akşam: 3 parça fırında palamut yanında biraz havuç turp salatası, ardından 2 lokma ekmeği tahinpekmeze bandırdım çünkü balığın ardından ağzıma mutlaka tatlı bişey atarım
ara: çay ve bol su içerim

Menü bildirimi
Sabah 9:15
Biraz peynir
Yoğurtlu karabuğday

Öğlen 13:15
Yoğurtlu karabuğday
Bir salatalık
1 bardak bitki çayı

Akşam 16:15
Yoğurtlu tarçınlı karabuğday
2 bardak bitki çayı

Bol su

Bugün hiç açlık hissetmedim öğünleri hep zorla yedim.

Gayet güzel menün leylacm

Menü

sabah
2 yumurta
2 dilim ekmek
çok az peynir

öğle
1 kase çorba
1 dilim baklava

ara
2 mandalina
1 portakal

akşam
1 kase çorba

1200 kalori toplam

Süper bence canm baklavayi cok güzel dengelemissin işte kalori hesabi böyle bi şey istediğini yiyosun dimi

Oooovvv kzzz benim rakip çok güçlü benim menümü gördün mü

Çook güzel menün canım sporda var harikaa henüz bakmaya başladım geçmişe oyüzden biraz geç oldu yorum

Evet menüm

Kahvaltı
1 bardk ıhlamur
1 tane kepekli lavas
2 kk peynir
2 zeytin
1 gr mantar yağsız sote

Ara 10 tane badem
2 parça light çikolata
1 bardk sade Nescafe

Öğle 2 yumurta haşlama
100 ml greyfurt suyu

Ara
10 tane badem

akşam
3 yk et sote
1 tbk bamya Zeytinyağlı
1 1tane kepekli lavas
1 kase kefir içine keten tohumu ve pul biber

ara 6 badem
Tarçınlı rezene çayı 2 fincn
1 kuru incir
2 hurma

Afiyet olsun canım çok güzel menü
ya bamyaya bayılırım bende yapayım kısa zamanda

Menü güzel ama tatlım hher sbh aynı kahvaltı vücudu şaşırt bence

Harika olmuş inş yarına yansır bu

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Yine ben geldimmmm

Bugünüde bitirdik şükür yarın inşallah herkes tartıda çok güzel rakamlar görür
Akşamlık hiç canım birşey yemek istemedi ama sırf metabolizmayı çalıştırmak için 2 bardak ayran içtim

Şu an felaket tokum çok güzel tıkıyor beni
Eşim biraz geçikmeli de olsa geldi ve şuanda Tvde Mümya filmini izliyor bende iki dakikada olsa bakayım dedim

Canım menün çok güzel heleki akşam yemeğin balığa bayılırım hatta haftasonu inşallah bende yaparım genelde eşim ayıklayıp yaptığı için ona bağlı biraz artık ya cumartesi ya pazar balıklar ellerinden öper

Menü

sabah
2 yumurta
2 dilim ekmek
çok az peynir

öğle
1 kase çorba
1 dilim baklava

ara
2 mandalina
1 portakal

akşam
1 kase çorba

1200 kalori toplam

Canım menün gayet güzel selininde dediği gibi baklavayı güzel dengelemişsin
Bu arada iradene bayıldım ben olsam 1 baklavayla kalamazdım kesin o yüzden zaten hiç eve sokmuyorum yoksa kesin kutuyu önüme alırım dayanamayıp

Helal kız sana 3 öğün karabuğday yemeyi başarmışsın ben akşamlık düşüncesi bile midemi kaldırdığı için sırf ayran içtim
İnşallah yinede güzel sonuç alırım

Canım seninde menün çok güzel ekmek yerine kepekli lavaş tercihinde iyi olmuş hem kısıtlanmamış gibi oluyordur insan

Tülay çok özledim Tülay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…