Canim bende 76 da takildim kalori hesabi yaparak diet yapiyorum hatta dun yedikleri 700 kcal u gecmedi, neden boyle oluyor anlamadim. Regl olmadim yakin bir kac gun sonra olabilirimregl ragmen guzel vermişşin bence. ben takıldım 76 larda gram gitmiyor
ayguncum bende regliden 1 hafta önce şişmeye başlıyorum regl döneminde artı çıkmadığım tek program raw yani çiğ beslenmeyle oluyor o zaman artı çıkmıyorum. ben karatay yapıyorum ama raw beslenme destekli hatta takımdan arkadaşlarıda sardı bu raw beslenme çar. perş. katılmak isteyenlerle beraber 2 gün raw yapıcizzCanim bende 76 da takildim kalori hesabi yaparak diet yapiyorum hatta dun yedikleri 700 kcal u gecmedi, neden boyle oluyor anlamadim. Regl olmadim yakin bir kac gun sonra olabilirim
e normal bebek olsun hiç giremez bence uğrasa bile cee der kaçar bebekle zor allah eline versin bakalımHayırlı cumalar tatlımiyiyim çok şükür sen nasılsın
Memnun oldum tatlım hoşgeldinçokmteşekkür ederim
Mervemizn 2.5 ay kadar var daha doğumuna bu ara pek giremiyor yoğun sanırım
Aman allahım bu hafta çok pasif kaldık-0,005bu ortalamayla muhakkak sonuncuyuz bu hafta
kilo bildirimigeçen hafta 68,5
bu hafta :68,70
stres durumları 200 gram aldırmış.üzgünüm
salam qızlar men de aranıza qatılmaq isteyirem ne etmeliyem
Qızlar mene niye cavab yazmırsınız. Yoxsa meni sevmedinizmi.
salam qızlar men de aranıza qatılmaq isteyirem ne etmeliyem
hoşgeldin canım gözümüzden kaçmış mesajınQızlar mene niye cavab yazmırsınız. Yoxsa meni sevmedinizmi.
bende istiyom simit cecom sabah şu susamlı çiçek ekmeklerden varya onların 2 çiçegini götürdüm cuma rehavetiyleSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Kızçemi havayı güzel görünce parka götürdüm ve o bahaneyle güzelce yürümüş ve temiz hava almış oldum
Kızkardeşimde çocuklarla gelince baya bir koşturdular eğlendiler
Dışarda birde simit yedimama hiççççç sıkıntı yapmıyorum çünkü ben diyette değilim sonuçta
Akşamlıkda artık birşeyler hazırlarım birazdan önce biraz dinleneyim
Kesinlikle ödemdir, strestendir ve eminim haftaya çok güzel bir sonuç gelicek senden
Aramıza hoşgeldin
Neden seni sevmemiş olalım yoğunlukta arada kaynamıştır yazdığın
Bu arada İlk sayfadaki kuralları kabul edip aramıza katılıp bol bol paylaşımda bulunabilirsin
Her cuma tartı günümüz ve yeni gelen arkadaşlar ilk 2 hafta deneme süresinden sonra haftalık listemize dahil olabiliyorlar
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz
bende istiyom simit cecom sabah şu susamlı çiçek ekmeklerden varya onların 2 çiçegini götürdüm cuma rehavetiyle. burdada havalar güzel gidiyor geççen pazar gibi sanırım bu pazarada bisiklet turu yapıcam
Evvelce haminizi salamlayiram, haminizi opurem.Men Azerbaycandan Nusabe 32 yasindayam. Evliyem bir oglum var. 6 ilden sonra oldu. kilomu sabah deqiq yazaram. umid eleyirem ki dil baresinde bir-birimizi basa duserik. araniza qatilmaq ucun nese xususi bir sey etmeliyemmi, xahis edirem meni melumatlandirin. Amma qizlar cox cetinlikle araniza qatila bildim, ve indi cox xosbextem.
Salam Banu xanim necesiniz. Cox sag olun, men de xos gordum. Men de ev xanimiyam. Acigi bura qatilmagimin birinci sebebi sizsiniz. Kilolu oldugum ucun cox meyus idim ve cox aglayirdim. Men kampyuterden cox da basa dusen biri deyilem, amma bir gun kampyuterde dietle bagli arasdirirdim ve tesadufen kk gordum ve ne isdise ilk gozum sizin yazdiqlariniza satasdi. Sizin yazdiqlarinizi oxuduqdan sonra ve qizlari nece teselli etdiyinizi gordukden sonra butun fikirlerim deyisdi. Ve men de bura qatilmaga qerar verdim. Hetta bir ara niye siz menim bacim ve ya refiqem deyilsiniz deye cox dusundum. Hetta bunu yoldasima da danisdim. Ne ise basinizi agritmayim. En nehayet men de bura qatila bildim. Araniza qatildigim ucun cox xosbextem.
Evvelce haminizi salamlayiram, haminizi opurem.Men Azerbaycandan Nusabe 32 yasindayam. Evliyem bir oglum var. 6 ilden sonra oldu. kilomu sabah deqiq yazaram. umid eleyirem ki dil baresinde bir-birimizi basa duserik. araniza qatilmaq ucun nese xususi bir sey etmeliyemmi, xahis edirem meni melumatlandirin. Amma qizlar cox cetinlikle araniza qatila bildim, ve indi cox xosbextem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?