Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

regl ragmen guzel vermişşin bence. ben takıldım 76 larda gram gitmiyor
Canim bende 76 da takildim kalori hesabi yaparak diet yapiyorum hatta dun yedikleri 700 kcal u gecmedi, neden boyle oluyor anlamadim. Regl olmadim yakin bir kac gun sonra olabilirim

Canim bende 76 da takildim kalori hesabi yaparak diet yapiyorum hatta dun yedikleri 700 kcal u gecmedi, neden boyle oluyor anlamadim. Regl olmadim yakin bir kac gun sonra olabilirim
ayguncum bende regliden 1 hafta önce şişmeye başlıyorum regl döneminde artı çıkmadığım tek program raw yani çiğ beslenmeyle oluyor o zaman artı çıkmıyorum. ben karatay yapıyorum ama raw beslenme destekli hatta takımdan arkadaşlarıda sardı bu raw beslenme çar. perş. katılmak isteyenlerle beraber 2 gün raw yapıcizz

Hayırlı cumalar tatlımiyiyim çok şükür sen nasılsın

Memnun oldum tatlım hoşgeldinçokmteşekkür ederim
Mervemizn 2.5 ay kadar var daha doğumuna bu ara pek giremiyor yoğun sanırım
e normal bebek olsun hiç giremez bence uğrasa bile cee der kaçar bebekle zor allah eline versin bakalım

[QUO reglTE="adayaren38, post: 39276480, member: 338151"]Günaydın kızlar bü hafta 4 saat spor yapmama rağmen + 300 olmuşum ne oluyo ya offf

geçen hafta 69.5
Bu hafta 69.8

Reglyim acaba ondan mi bi arti dün yediğim hamur kizartmasindan mi [/QUOTE ]

Cnm regl olduğun için

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Kızçemi havayı güzel görünce parka götürdüm ve o bahaneyle güzelce yürümüş ve temiz hava almış oldum
Kızkardeşimde çocuklarla gelince baya bir koşturdular eğlendiler

Dışarda birde simit yedim ama hiççççç sıkıntı yapmıyorum çünkü ben diyette değilim sonuçta

Akşamlıkda artık birşeyler hazırlarım birazdan önce biraz dinleneyim

kilo bildirimigeçen hafta 68,5
bu hafta :68,70

stres durumları 200 gram aldırmış.üzgünüm

Kesinlikle ödemdir, strestendir ve eminim haftaya çok güzel bir sonuç gelicek senden

salam qızlar men de aranıza qatılmaq isteyirem ne etmeliyem

Qızlar mene niye cavab yazmırsınız. Yoxsa meni sevmedinizmi.

Aramıza hoşgeldin
Neden seni sevmemiş olalım yoğunlukta arada kaynamıştır yazdığın
Bu arada İlk sayfadaki kuralları kabul edip aramıza katılıp bol bol paylaşımda bulunabilirsin
Her cuma tartı günümüz ve yeni gelen arkadaşlar ilk 2 hafta deneme süresinden sonra haftalık listemize dahil olabiliyorlar

İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz

bende istiyom simit cecom sabah şu susamlı çiçek ekmeklerden varya onların 2 çiçegini götürdüm cuma rehavetiyle . burdada havalar güzel gidiyor geççen pazar gibi sanırım bu pazarada bisiklet turu yapıcam

Evvelce haminizi salamlayiram, haminizi opurem.Men Azerbaycandan Nusabe 32 yasindayam. Evliyem bir oglum var. 6 ilden sonra oldu. kilomu sabah deqiq yazaram. umid eleyirem ki dil baresinde bir-birimizi basa duserik. araniza qatilmaq ucun nese xususi bir sey etmeliyemmi, xahis edirem meni melumatlandirin. Amma qizlar cox cetinlikle araniza qatila bildim, ve indi cox xosbextem.

Vallaaaa hiççççççç kasmayacağım artık kendimi çokmu canım istedi insan gibi yerim ( tabi abartmadan )
Öbür türlü aylarca yemeyince sonrasında daha beter krize giriyorum

Bugün bende hava güzel olunca kendimi dışarı attım ama sonradan hafiften rüzgar üşümemize neden olunca döndük Yarın bende biraz temizlik yaparım kahvaltıdan sonra çünkü akşam eşimin kuzeni gelicek yatıya eeee pazarda Papatyam dönüyor Londradan hanım gelmeden ille Anneciğim işte bana gelmeden reçelli turta yaparmısın dedi ( hani şu üzerine kafes kafes yapılıyor ya ) bende tamam dedim artık mecbur onuda yarın akşam üzere yaparım hem çayın yanına kuzen için olur ( ben yemeyi düşünmüyorum ) hemde kuzum geldiğinde hazır olur
Aslında yarın akşamda eşimin bir arkadaşının ( yaşca büyük bir abimizin ) kızının kınası varmış belki orayada gideriz bir iki saatliğinede olsa ( düğün gündüzmüş ve kız gelicek diye gidemeyiz )
Bir arkadaşla gidiceğiz aksilik olmazsa artık erkekler dışarda beklerken bizde kız kıza iki göbiş atarız hem hareket etmiş olurum, eğlenirim hemde gönülleri olur

Tanıştığımıza memnun oldum
Benim adım Banu, 34 yaşında biri 14 diğeri 4 yaşında iki tane kız Annesiyim
İstanbulda yaşıyorum ve evhanımıyım

Buraya katılmak için yapman gereken aslında çok basit bizimle bol bol sohbet etmek her gün yediklerini paylaşmak ve her cuma buraya kilonu bildirmek

Salam Banu xanim necesiniz. Cox sag olun, men de xos gordum. Men de ev xanimiyam. Acigi bura qatilmagimin birinci sebebi sizsiniz. Kilolu oldugum ucun cox meyus idim ve cox aglayirdim. Men kampyuterden cox da basa dusen biri deyilem, amma bir gun kampyuterde dietle bagli arasdirirdim ve tesadufen kk gordum ve ne isdise ilk gozum sizin yazdiqlariniza satasdi. Sizin yazdiqlarinizi oxuduqdan sonra ve qizlari nece teselli etdiyinizi gordukden sonra butun fikirlerim deyisdi. Ve men de bura qatilmaga qerar verdim. Hetta bir ara niye siz menim bacim ve ya refiqem deyilsiniz deye cox dusundum. Hetta bunu yoldasima da danisdim. Ne ise basinizi agritmayim. En nehayet men de bura qatila bildim. Araniza qatildigim ucun cox xosbextem.

Ayyyy yazdıklarını okuyunca nasıl mutlu oldum anlatamam
Cidden ne mutlu banaki öyle hissettirebilmişim
Biz burada zaten aile gibi olduk ve eminim sende çok yakında kendini ailenle sohbet ediyormuş gibi hissedersin
Burası cidden bağımlılık yapıyor ve ne zaman bende kendimi kötü hissetsem ( neyle ilgili olursa olsun ) hemen soluğu burada alıyorum ve sağ olsun benide kızlar tekrar motive edip eski enerjimi bana geri veriyorlar

Hep diyorum belki kilo almamış olsaydım hiç bukadar yüreği güzel insanla tanışma fırsatım olmayacaktı Herşeyde bir hayır vardır diyoruz ve el birliği ile çok çok güzel kilolarda verip dostluklarımızı daim ediyoruz

Neyse bana şimdilik müsaade
Akşamlık birşeyler hazırlıyayım yemekten sonra nasılsa yine damlarım buraya hem sabah ve akşam yediklerimide paylaşacağım nasılsa gelince

Kizlar bugün ugrayamadim ya aklimdan cikmis misafirin var yemeğe ikindin bakarim listeyi yaparim diyordum ama su siralar leyla gibiyim kafam çok dalgin bi suru şeyle uğraşmaktan sanirim simdi saate bi baktim on dk var nasil icim çiz etti Allahtan Ayse ablam gelmişte halletmiş listeyi hepinizi ayri ayri opuyorum ve özledim sizleri

Hoşgeldin nusabee ben selin 21 yasındayim 1 kızım var evliyim 8 . takımın ilk mezunuyum boyum 165 kilom 55 75 kilo ile baslamistim diyete insallah semde bizlerle vereceksin fazlalıklarıni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…