Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Aynen bizim takimd da sohbet donmuyo cecomun yanina gelem kizlar gozkirpisam dedim sagolun hos karsiladiniz

bilmem kalsammi istermisiniz

ozaman tam yerine geldim cok sevdim.sizi

Neree gidiyom kizz kal.iiste iki sohbetlesir kilo veririz o arada da calalim biz seni

Geceniz xeyir Ayşe xanım tanış olmagımıza sevindim. Allah saxlasın övladlarınızı. Rebbim onlarla fexr etmeyi size nesib etsin. Yazmağa gelince ise siz gözel oxuyursunuz teşekkür edirem. Inşallah hamımız birlikde.

Özünüz demişken Rebbim xeyirlisini nesib etsin inşallah. Her şeyin en yaxşısını bilen O-dur. İnşallah her şey yaxşı olacaq. (Siz onun gönlünü ferah tutmaya bakın)

Geceniz xeyir qızlar. Menim balam hele oynayır dedim fürsetdir men de yazım. Eslinde yuxum gelir amma quzum hele oynayır.
Aramiza hos geldin canim beni adimm sevilay insallah bizle beraber kilo verir hep aktif olursun...

Canım ben seni izinli yazmıştım bu hata eğer paylaşımda bulunabileceksen yani aramızdaysan normal ekliyim listeye iznini kadırayım?
kaptancım ben yine kilo bildirimi yapıcam fakat bi süreliğine yazıları okuyup yorum yazamayabilirim o yüzden izin istedim...

Kesinlikle ödemdir, strestendir ve eminim haftaya çok güzel bir sonuç gelicek senden

regl oldumm hıı ödemmmm

H

Hoşgeldin şeker sömestr bitsin sınıf yeniden dolar sohbet eksik olmaz diyette tabii

Neree gidiyom kizz kal.iiste iki sohbetlesir kilo veririz o arada da calalim biz seni

Hoş geldin canım
sagokun kizlar
ben gecen sene martta 90 la basladim seruvenime doktor insulin direncin var kilo bermen lazim yada ilaca devam sen bilirsin dedi. Bende sağlık icin yapmayacagim bisey yok dedim basladim marttan temmuza kadar burda bi tooikle baya verdim. temmuz gibi 6. Takim la tanistigimda 84 filandim simdi 3 aydir 76 takildim bana iyi gelmeniz umuduyla araniza damladim. Alanya da yasiyom 6 uas ogkum 12 yas kizim var 38 yasindyim. Boylece yanismista olduk burdayim haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…