- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Aynen bizim takimd da sohbet donmuyo cecomun yanina gelem kizlar gozkirpisam dedim sagolun hos karsiladiniz
bilmem kalsammi istermisiniz
ozaman tam yerine geldimcok sevdim.sizi
dışlamakmı saçından sürür getiririm daha beni zayıf görcen
Geceniz xeyir Ayşe xanım tanış olmagımıza sevindim. Allah saxlasın övladlarınızı. Rebbim onlarla fexr etmeyi size nesib etsin. Yazmağa gelince ise siz gözel oxuyursunuz teşekkür edirem. Inşallah hamımız birlikde.Hayırlı akşamlar şekerlerim
Ayy ne güzel yazıyosun öyle çok hoşuma gidiyor okurken
Ben ayşe takım kaptanıyım 44 yaşındayım 2 oğlum var.
İnşallah hep beraber çok güzel kilolar vericez
Mervem çok yorma kendini bitanem
Salam men de cox memnun oldum Merve xanım. İnşallah.Merhaba, hosgeldinmemnun oldum ben de Merve inşallah bizimle birlikte güzel kilolar verirsin
Geceniz xeyir qızlar. Menim balam hele oynayır dedim fürsetdir men de yazım. Eslinde yuxum gelir amma quzum hele oynayır.
Özünüz demişken Rebbim xeyirlisini nesib etsin inşallah. Her şeyin en yaxşısını bilen O-dur. İnşallah her şey yaxşı olacaq. (Siz onun gönlünü ferah tutmaya bakın)Sanada hayırlı geceler canım
Üzme kuzuyu Anneciğine ihtiyaç hissetmiş demekki
Banada müsaade kızlar
Bende biraz eşimle ilgileneceğimadamcağız felaket canı sıkkın geldi eve şirkette topu topu 4 kişi kalmışlardı geçen gün bir kişi daha şirketten ayrılacağını söylemiş eşime sekreter olarak işe aldıkları bayan son anda kıvırmış patron az para veriyor diye üstüne bugünde 2 kişi işten ayrılacaklarını söyleyince adam iyice şok geçirmiş ulen patron haricinde bir tek ben kalıyorum bu nasıl iş sonuçta 2 kişilik şirketmi olur diye canı sıkılmış doğal olarak
Zaten geçenlerde distürübütörlükleri iptal edilmiş ( geçmişte onlarla çalışan bir eleman patrondan çok çekmiş ve nasıl bir şanssa bu distrübütörlüklerini yaptıkları ürünün şirketinin yönetimine gelmiş eski müdür ve sırf geçmişte eşimin patronu ona pek iyi davranmadı diye distirübütörlüklerini iptal etmiş)
Nasıl olur ya dedim ama işte adam sorumlu olunca iptal etmiş gıçıklığınatabi oradan ekmek yiyenleri düşünenler yok
Adamcağızda kara kara düşünüyor bende gitsem patrona yanlış olacak ( sonuçta 15 senedir iyi kötü ondan kazandı ekmek parasını ) gitmesemde sonum ne olacak hiç bir fikrim yok diyor
Artık biraz daha bekliyeceğim Patron bir kararını versinde ona göre bende kendime yeni iş bakayım diyor ama ister istemez kafası baya bir karışmış
Rabbim hayırlısını nasip etsin dedim ama tabi biraz daha kafası dağılsın diye oturup tavla oynayayım herifimle
Allah razi olsun canım benim tekrardan hoş geldin aramızaXos gorduk canim, sizin de mehebbetiniz mene xosdur. Cox sagol Allah senin de ovladini saxlasin, atali-anali boyusun insallah. Atdigin kilolara gore tebrikler. (Hepiniz cok tatlisiniz)
Hoş geldin canımGldim.selinim sohbet araniyom valla cecomu ve sizi azda olsa taniyom gelim dedim sagolasin
Allah sizden de razı olsun. Xoş gördük.Allah razi olsun canım benim tekrardan hoş geldin aramıza
Aramiza hos geldin canim beni adimm sevilay insallah bizle beraber kilo verir hep aktif olursun...Geceniz xeyir qızlar. Menim balam hele oynayır dedim fürsetdir men de yazım. Eslinde yuxum gelir amma quzum hele oynayır.
Oraya mi cikti tayin nasıl oluyor sizdeyçıktı post: 39289400 .!.:Bugün bitti canım bünyana dönüyorum
kaptancım ben yine kilo bildirimi yapıcam fakat bi süreliğine yazıları okuyup yorum yazamayabilirim o yüzden izin istedim...Canım ben seni izinli yazmıştım bu hata eğer paylaşımda bulunabileceksen yani aramızdaysan normal ekliyim listeye iznini kadırayım?
Kesinlikle ödemdir, strestendir ve eminim haftaya çok güzel bir sonuç gelicek senden
H
Hoşgeldin şeker sömestr bitsin sınıf yeniden dolar sohbet eksik olmaz diyette tabii
Neree gidiyom kizz kal.iiste iki sohbetlesir kilo veririz o arada dacalalim biz seni
sagokun kizlarHoş geldin canım
Kocaman gunaydin bu arada dalmisim direk gecmise
Xoş gördük Sevilay xanım. İnşallahşAramiza hos geldin canim beni adimm sevilay insallah bizle beraber kilo verir hep aktif olursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?