Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlarrr

nasılsınız?

Selmay. Ne oldu gÜselımmm??? EŞınlemı kavga ettınn...???????

kk yüzünden mi kavga ettinz selma

kk yüzünden mi kavga ettinz selma

Evet ama bahane işte . benim burada olmama en çok kendi seviniyordu. Galiba oruç başına vurdu.Bunda bir bityeniği var ama dur bakalım.:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

VALLA Hı KIZLAR DEDıMKı KOCıKıME GEÇENLERDE YA BU KK YA ERKEK GıRER Mı DEDıM DE

YAWW HATUNN AKIL VAR MANTIK VAR HANGı ERKEK SıZıN SOHBETıNıZE YETıŞıR DEDıı....
POHAHAHAHAAAAAA CıDDEN HEE GıRENLERDE ERKEK DEĞıLDıR ZATEN DEDıııı.. ERKEK GÖRÜNÜMLÜ YARATIKLARDIR DEDı........sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

slm kızlar bugün çok yoğunum sahurda bişi yiyemedim...bu akşam misafirim var....patlıcan kebabı yapacam..yanına çorba salata....fırsat olursa girecem......

valla doğru..hem pardon da bir erkek neden buraya girsin ki ne amaçla??belki sen ona ilgini kesitysen semracım ondan böyle arıza çıkarıyor olmasın...

kızlar çorbamı patates oturtmamı yaptım kağıt kebabıda zaten fırından gelecek bi kaldı pilav ve salata

gel cnm beklerim tavuk yaapıcaktım ama patates oturttum borcama oğlusum için o çok seviyo diye bi akşam buyrun gelin kızlar;:)

evet selmay bnmde dikkatimi çektii
nerdsn cnm yaa
nasılda takıma girmk istemiştii
işte girdi am şimdi o yopk
en kısa zamnda döner inşallah

CANIM KAPTANIM BENİM SİZİ VE BU KULÜBÜ BIRAKIRMIYIM HİÇ.
RABBİM BU KULÜPTE EMEĞİ GEÇEN HERKESTEN VE SİZLERDEN RAZI OLSUN.
KK BENİM YANIMDAKİ DEĞERİNİ BANA KAZANDIRDIKLARINI SAYMAYA VE ANLATMAYA KELİMELER KİFAYETSİZ KALIR.:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Kızlar Şebneme ben hepınızden Önce varacaĞım. Yemeklerı bıttı bılın ÇÜnkÜ ben hepınızdendaha yakınım urfadayım.

sen bizi bıraksan biz seni bırkmayıızŞenizkaydirigubbakcemile
Kızlar Şebneme ben hepİnİzden Önce varacaĞım. Yemeklerİ bİttİ bİlİn ÇÜnkÜ ben hepİnİzdendaha yakınım urfadayım.

şuan urfadamsnakannehir
tüüh en yakın bnm diyorduum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…