- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Hele şükür Lapboba kavuştum
Evde herkes bilgisayar kollayınca ancak sıra geldi
Sabah bir çıktım evden akşam 18:15de ancak girebildim
AVMde 1 saatten az fazla dolandık ama hiç bir şey bulamadık daha doğrusu ben buldum da indirimleri bekliyorum
Sonra büyük kızı okuluna bırakıp ordan sağlık ocağına uğrayıp eşimin ilaçlarını yazdırdım ve küçük kuzuya ancak yetiştim Annemde öğle yemeğimizi yiyip birde keyfi kahvesi içtik tabi o arada ufaklık derslerinide bitirdi yüzmeden sonra yorgunluk basarsa diye
Sonrada doğru havuzun yolunu tuttuk
Yüzme hocası ufaklık için mesaj geldi mi diye sordu bende yok gelmedi dediğimde olsun ben onu yinede istiyorum Yüzme Akademisine dedi Cumartesi sabahı erkenden yine havuz göründü bize
Hoca mutlaka getirin gerisini gelince hallederiz nasılsa dedi sağ olsun
Bizim kızda şeytan tüyümü var nedir okadar öğrenci yüzerken onu görenler birbirlerini dürtükleyip ay şuna bak çok şeker yaaa diyip duruyorlar tabi bizimkide duydukça anam hocalar beni çok seviyor falan diye kendi kendine şımarıyor
Bakalım cumartesi ne gibi bir sonuç olacak hani aksilik olursa diye fazla da heveslenmesini istemiyorum sonuçta sayı kısıtlıymış ama o hoca ısrarla onu istiyorum diyor
Rabbim hakkında hayırlısını nasip eder inşallah ...Aminnn
Bu arada beslenme süper geçti bugün yine birazdan yazarım yediklerimi
Tekrar geçmiş olsun Haticeciğim inşallah biraz dinlenir toparlanırsın o 4 gün içinde
Kesinlikle faydasını göreceğine eminim canım
Eminim Annen gittiğinde çok sevinecektir yeni halini görünce Boşver sen Annen 65 de dese Gültenin dediği gibi ( ki bende o konuda kesinlikle kararlıyım ) ufak bir kilo alma olasılığında göz önünde bulundurarak inebildiğimiz kadar inelim ki sonradan 2 kg alırsak da hemen telafi şansı olsun
Kesinlikle çok lezzetli Yazın biz birde kendi bahçemizden kabakları toplamıştık anam her Allahın günü bıkmadan usanmadan yedim cacik yerine üstelik diyetisyenimin sınırsız yiyebilirsin dediği tek şey tabi mideyi genişletmemek adına ben yinede abartmıyorum hem insan şiş hissetmeyince çok daha mutlu oluyor
Kahvaltı gayet güzel öğlenide akşamıda eminim sağlıklı bir şekilde atlatıp bol bol eksi göreceksin
Helal kız size gelin görümce
Ne güzel sporunuda fazla fazla yapmışsınız şükür bugün bende 1 saatte olsa yürüyebildim
doga3
e duyrulur
Çok şükür canım inan ben bile çok rahatladım Rabbim inşallah şifasını verir de bir daha önceki gibi titremeleri olmaz Babacığının
Anammm menü süper yaaa valla bayıldım tebrik ederim
Benim rekorum 28 000 küsür adımdı geçen seneki Avrasya maratonuna katılıp sonrasında otobüsler çalışmadığı için baya bir yol yürümek zorunda kalmıştık ama çok eğlenceliydi hee o günlerde boyun fıtığım başlamıştı ve sonrasında tabi daha beter oldu ama kararlıyım seneye de Allah nasip kısmet ederse katılacağım gerçi seneye koşu kısmına katılırım 1 sene hazırlanırım diyordum ama yürüyüşe razı geleceğim artık
Bende genelde 6 000 lere oluyorum ama bugün biraz geçmiş
Sessiz atın tekmesi pek olur yarın sabah neticeye bakalım boşver bak bizde çok güzel gaza geldik devamıda gelecek inşallah
Günü çok güzel kapatmışsın canım tebrik ederim inşallah yarın karşılığınıda alacaksın
Süpersin canım
Senin menüye zaten laf yok bakalım yarın sibel ne verecek
Hoşuna giderse sende bana uyarsın yine
Hep diyorum ben 65 de olsam diyet kelimesini kullanmam bile değil diyet yapmak
Ne yapıyorlar canım orasını ben anlamadım ama gereken neyse yapılır nasılsa
Seninde menü süper valla yarını yine iple çeker oldum
Herkese hayırlı geceler
Hele şükür Lapboba kavuştum
Evde herkes bilgisayar kollayınca ancak sıra geldi
Sabah bir çıktım evden akşam 18:15de ancak girebildim
AVMde 1 saatten az fazla dolandık ama hiç bir şey bulamadık daha doğrusu ben buldum da indirimleri bekliyorum
Sonra büyük kızı okuluna bırakıp ordan sağlık ocağına uğrayıp eşimin ilaçlarını yazdırdım ve küçük kuzuya ancak yetiştim
Sonrada doğru havuzun yolunu tuttuk
Yüzme hocası ufaklık için mesaj geldi mi diye sordu bende yok gelmedi dediğimde olsun ben onu yinede istiyorum Yüzme Akademisine dedi
Hoca mutlaka getirin gerisini gelince hallederiz nasılsa dedi sağ olsun
Bizim kızda şeytan tüyümü var nedir okadar öğrenci yüzerken onu görenler birbirlerini dürtükleyip ay şuna bak çok şeker yaaa diyip duruyorlar
Bakalım cumartesi ne gibi bir sonuç olacak
Rabbim hakkında hayırlısını nasip eder inşallah ...Aminnn
Bu arada beslenme süper geçti bugün yine
Günaydın kızlar.
Birkaç gündür boyun ve bacak ağrısı vardı 2 gün rapor verdi dr. Bu iki gün kendime bakayım. Biraz artidayim
Tekrar geçmiş olsun Haticeciğim
herkese günaydııın yarından umutluyum o yüzden bugünü hafif geçirmeyi planlıyorum inşallah . bulgur gibi su tutan şeyleri yemicem bugün protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum sabah yumurtalı domatesli bir kahvaltı yapıcam ama akşama karar veremedim tabi daha
Kesinlikle faydasını göreceğine eminim canım
Günaydın kızlar,
bugün yine etek giydim gerçekten daha da zayıflamış hissediyorum :) annem şimdi de 65'e düşsen yeter diyor 10 gün sonra eve gideceğim beni daha da zayıflamış görsün istiyorum bu 10 günde 3 kilo verirsem ne muhteşem olur.
Pazartesi diğer dişi aldırcam bunun ağrsı sızısı geçti bugün tamamen. Bir hafta daha püre kıvamında yemek yiyeceğim tüm sindirim sistemim rahatladı gerçekten:)
Eminim Annen gittiğinde çok sevinecektir yeni halini görünce
o zaman bugün ben de yapabilirim bunu hem püre kıvamında sayılır hem de yağ yakıcı dedin gözlerim fal taşı gibi açıldıannem biraz kavuruyordu sanki bunu ya da havuçtu o tam hatırlamıyorum.
Kesinlikle çok lezzetli
Kızlar sabah cok tahıllı ekmek kalmamıs ben de 1 tane yedigim yumurtayı 2 ye cıkardım yanında 50gr kadar peynir roka ve 5 tane zeytin yedim.
Ara yapacagım hicbirşey kalmamıs evde ne muz var ne büskivi ne baska bisey bir müslim var onu yogurtla mı karıstırsam diyorum :/
Ogle ve aksam yemeginde de kararsızım dün den klan fasulye var ya da salata yapıcam bugün ne yerim bilmiyorum yarında tartılıcam kac gündür tartılmıyorum en son 72 cıkmıstım cok merak ediyorum
Kahvaltı gayet güzel öğlenide akşamıda eminim sağlıklı bir şekilde atlatıp bol bol eksi göreceksin
Selm kızlarsabah yarım greyfurt yiyip koşuya gittim tam 1saat 15 dakika koştuk çokmyorulunca hızlı yürüdük birazdan öğle yemeğini yiycem resmini paylaşırım
Ne güzel sporunuda fazla fazla yapmışsınız
Merhaba kızlar sabah gittik geldik babam yanımda annem çalışıyor
Dr ilaç dozunu yükseltti birini biraktirdi stres heyecan yaptığında da titremeleri oluyor çok şükür yine de
Çok şükür canım inan ben bile çok rahatladım
Yaa çok iyiii.
Ben hep 6binlerde kalıyorum
Benim rekorum 28 000 küsür adımdı
Bende genelde 6 000 lere oluyorum ama bugün biraz geçmiş
Kızlaaar nerelerdesiniz yahuuu
Diger gruplar bomba gibi, şööööyle bi göz ucuyla dolandım oraları bizim durumlar ne olur acepp
Sessiz atın tekmesi pek olur
Bugün yediklerim
Sabah 10:30 hastane dönüşü
Yarım simit iki çeri domates beyaz peynir iki zeytin
12:30 bir çay bardağı kuruyemiş Bir yerli muz
16:00 az peynir Bir dilim ekmek
Bir portakal
18:30 5 fırın kanat Bir kâse kabaktan cacık Bir dilim ekmek
30dk spordoga3
Günü çok güzel kapatmışsın canım tebrik ederim
merhablar kızlar tartı öncesi daha sıkı bir gün geçirdim artık yarına daha çok faydasını görürüm diye düşünüyorum :)
sabah : 1 tane haşlanmış yumurta
yarım el içi kadar peynir
yarım domates,yarım salatalık
yeşil çay
akşam : 1 dilim t.b ekmeği
100 gr tavuk döner
bir kase yoğurt
Benim bugünkü yediklerim...
Kahvalti...
1,5 dilim cavdar ekmek
1 porsiyon avokado ezmesi...
Öylen...
1 dilim çavdar ekmek
1 kücük porsiyon salcali sosis
Akşam..
1 kaze yoğurt
1 tabak salata...
Toplam kalori...1093
Sosis yememem gerekiyordu biliyorum..dişarda biraz işlerim vardi eve gelincede apar topar yemek yapmak istemedi canim..hazir o vardi onu yedim...akşam yoğurt ve salataylan dengeledim...
Senin menüye zaten laf yok
Hoşuna giderse sende bana uyarsın yine
KıııZ ben okiloya gelsem diyet yapmam zaten ne yarışı
Hep diyorum ben 65 de olsam diyet kelimesini kullanmam bile değil diyet yapmak
Bende 72 kilo ile.başladim diyete ho...geçen cuma 60.7 kiloydum...yarin eyer 60 kilo düz gösterirse kantar tam 12 kilo vermiş olacağim heycanlandim şimdi...
Bir sonraki hedefim 57 kiloya düşmek...kilo alma payi olsun diye düsündüm.hazir diyetteyken bi 3 kilo daha vereyim dedim
Evet canım bende yazdimoynakbasi34 Banu abla şu konuya bi el at ben telefondan yapamıyorum
Her hafta yapıyo diğer gruplar
Ne yapıyorlar canım orasını ben anlamadım ama gereken neyse yapılır nasılsa
Evet günün diğer yemeklerini yazıyorum
Ara 1elma
Ara 1mandalin
Akşam 2 kase sebze corbası nerdeyse yağsız
1kase kabaklı cacık
Bide eşimin makarnasından 2çatal tırtıkladım
931 kalori almışım
938 kalori yakmışık
Suyu yatmadan 1bucuk litreye tamamlarım
Seninde menü süper valla yarını yine iple çeker oldum