Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugünku menum sabah 8 zeytin 1 yumurta 1 dilim ekmek bir domates 2 cay 1 salatalik
Öğlen yoğurtlu ispanak
Ara 1 portakal
Aksam haslanmis karnabahar bol miltarda.ve 2 kepse mercimek corbasi biraz fazla kacti yemekler ama 2 saat yürüyüş ile telafi etmeye calistim. 6 bardak da su

Ayyy ablaaa sen naptın canım çok geçmiş olsun şimdi daha iyisindir inşallah çok şükür ki eşin evdeymiş, bidaha uzunca bi süre yeni bişey denemek yok normal diyetini yap lütfen,zaten güzel gidiyosun niye öyle tehlikeli şeylere cesaret ediyorsun ben biliyorum sinameki falan da içecektin kesin sakın onu da masum görme abla tehlikeli otlardan biri,asla sürekli önerilmiyor ayda yılda bir ancak, neyse bunla geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Size de çok geçmiş olsun canım

Velhasılıkelam bugün kabak detoksunu kimse yapamamış sanırım Bende gayet iyi gidiyodum ki akşam kar başlayınca hadi biraz gezelim dedik demez olaydık negüzel açtım mutluydum Neyse ben menümü yazayım daha fazla kafamı duvarlara vurmadan

07.00
2 bardak limonlu ılık su

09.30 Kahvaltı;
1 yumurtadan salata , biraz peynir, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 greyfurt suyu

12.00
Sade Türk kahvesi,sade soda,2 hurma

14.30
Kabak detoksu

16.30
Çeyrek ayva,bir avuç leblebi

Günü kapatmıştım bundan sonrası zararsız sıvılardı ama saatini bilmiyorum sade Türk kahvesi yanındaki küçük lokum ve yarım simit

Su:2.5 lt
Spor:40 dk zumba oynakbasi34

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür erken uyandım ama dün fazla hareket edince yine agriyla uyandım
Hakikaten kendimi yormamam gerekiyor ama işte bazen mecbur kalıyorum Neyse bugün kesinlikle hiç bir şey yapmak yok bana

Çok çok geçmiş olsun ♡ Rabbim acil şifalar versin

Teşekkürler canım. Sen de yine yaramazlık yapıp yormuşsun kendini. Dikkat et canım.

Sorma alt tarafı az mutfagi toparlayip kızı havuza götürdüm ama o bile maf etti beni Tövbe bir daha iş yapmam ; )

Bu arada ben dün kabak detoksuna başladım hesapta ama akşam bende yapamadım bugün sil baştan yapmaya çalışacağım birde bol su
Zaten sabah öğle aksam 4 ilaç içiyorum bana artı olarak dönmesini hiç istemem

Aslında menu güzel bir tek yarım simit olmasaydı ama işte bende simit olsa dayanamayanlardanim
Gerci yinede güzel de senin planlarının dışında olması herhalde canını sıktı yoksa Kötü bir şey yok

İnternette terbiyeli tarifini bulmuştum ben canım. Otobüsteyim birazdan inicem fırsat bulursam yazarım.

Günaydın gençler..

ay çok geçmiş olsun. lütfen yapmayın böyle şeyler.. bazı insanlar (doktor olsun, siyasetçi, olsun, bilim insanı olsun..) insanların ince noktalarını bilip oraya oyuyorlar. ee biz de zayıflamak istiyoruz bu tür şeyler bizim gibiler için çok çekici ve uyguluyoruz. insan sağlığını canını düşünen yok. aman diyim uzak dur. aşağıya yazacağım bir tecrübemi oku lütfen.

cnm naçizane fikrim şu. ekmeği azalt bence. çünkü seni o acıktırıyor. yerine kuruyemiş ye meyve ye. sana kilo yapmayan bir şey tercih et. bak gör hem acıkmazsın hem de eksiler gelir

çok hafif harika cnm.

ay geçmiş olsun. bu halde bir de detoks yapsan baya hasta ederdi seni.

ben de yaptıklarımı tadıyorum o kadar da abartmayalım di mi ama

zaten hastanelik olmuşsun aman diyeti napıcan. bak şimdi geçen sene ben panik atağa yakalandım. eridim bittim. normalde hep tombikim. ama inan önemli olan sağlıkmış dedim. karşımda baya tombik bir kız nasıl iştahla yiyor ben bir kase çorbayı içemiyorum. dedim ki halime keşke şükretseymişim hep. keşke onun yerinde olsaydım. Allah yeter ki sağlık versin hepimize evlatlarımıza yakınlarımıza.

aslında hep sağlıklı gıdalar yemişsin çok da durmuyor afiyet olsun.

ya bu detoks falan zor iş. hani insaın düzenini ona ayarlaması çok zor. en güzeli teretemizinden hayatımız auygun beslenmek. sıkma canını

gelgelelim @meryemozcan27 nın durumuna istinaden yazacağım birkaç şey var.
geçen sene 2017 eylül ayında yaşadığım bazı olumsuzluklardan dolayı panik atağı ve hastalık hastalığına yakalandım. normalde sürünmeden hastaneye gitmezdim. boğazımdan kan gelene kadar gitmezdim. ama geçen seneden beri vücudumu inceleyip soluğu doktorda alıyordum. bu çok yıpratıcı ama aşırı.
hemen psikiyatrinin yolunu tuttum. çünkü rahmetli kayınvalidem hastalığı tanısız olduğundan ki -panik atakmış - 20 yıl çekmiş. dr elime bir kağıt tutuşturdu sesli oku dedi. okudum bunlardan 3 tanesi var mı dedi ki bayası vardı bende evet dedim. tamam dedi depresyon +panik atak. ilcaları verdi. 3. hafta etki eder dedi. aslında ilaçlar etki etmedi ben psikolojik olarak ilaçlar etki ediyor sandım. ilaçlar benim duygu düşünce sistemimi birbirine kattı. sağlıklı düşünemiyordum. iştahım falan da açıldı zamanla. çünkü tek lokma yiyemez haldeydim. bir gün işteyken kusmaya başladım. ki ben asla kusamayan bir insanım. eve gittim hayatımın en kötü ishali. böyle bir şey yok. dizlerim tutmuyor artık. hastaneye gittim pankreatit olmuşum karaciğerim normal değerlerin üst sınırının 6 katı! hemen yatırdılar. hoca geldi ilk dediği zayıflama çayı.,değişik bir şeyler mi yedin içtin! bunlar karaciğeri iflas ettirir. kapalı papatya çayı bile! lütfen değişik şeyler yiyip içmeyin. yeşilçay bile kendiniz demleyin. arada karaciğer enzimlerinizi kontrol ettirin.
neyse beni baya incelediler. en son panik ilaçlarımı kestik ve değerlerim, hayatım düzeldi.
o günden sonra ilaç kullanımını bıraktım sayılır. ağrı kesiciyi kafama göre içmedim hiç. nerem ağrıyorsa oranın doktoruna gittim. her şeyin kafam da bittiğini anladım. ottur, çaydır, değişik gıdalardır bıraktım. inanın hayat kalitem arttı. hastalık hastalığımı da kısmen yendim. çok ağır bir şey olsa düşerim biri elbet götürür diye kendimi teskin ettim.
baya yazdım ama hayatım da büyük tecrübe oldu bana. aman dikkat edin sağlık anlık yani.

Sen ve @meryemozcan27 abla sınıfın yaramaz çocukları gibisiniz şekerim bi durun durun, elinizi tutsak ayağınız durmuyo en son bağlıycaz sizi

Son düzenleme:
Ben bu menüyü yazar havamı da basardım normalde ama işte detoks dedikya bi türlü tamamına erdiremedim diye sinirim bozuluyo,zaten birebir uygulamıyorum ekmek falan yiyorum ,72 den bi uzaklaşsam ben pek yapmam antin kuntin şeyler ama korkuyorum 72 kalır diye

Çok geçmiş olsun kuzum,panikatak aldı başını gidiyo malesef bende de var,hamilelikle zirve yapmıştı,bende ki de hastalık hastalığı değil de aniden nefesimin kesildiğini sanma,hele hasta olunca ilaç yasağından dolayı iyileşememe korkusu,eşime diyodum ki bana bişey olsa kurtarırsın değilmi ,çocuğuma bakamama korkusu falan filan,şimdi daha iyiyim çok şükür,ben ilaç kullanmadım kendime telkinler vererek tedavi etmeye çalıştım, en yakın dün yaşadım gözüm saniyeler içinde buğulandı içinde çizgi halinde ışıklar oldu ben yine panikledim eşimi aradım başladım ağlamaya kör oluyorum diye eşim artık beni çözdüğü için şöyle yap böyle yap geçmezse ben hemen gelirim merak etme dedi bende rahatladım meğer gözbebeğimin önüne çapak gibi bişey gelmiş şimdi bişey olsa elbet müdahale ederler diyip rahatlayabiliyorum

hahaha canım benim aynı ben sana da bol bol şifa diliyorum. bir de Su perisi86 var bizim gibi. en güzel tedavi kendini motive etmek aynen. ama ben de aralıklar arttı. önceden sürekliydi. sonra hafta da bire düştü sonra baya azaldı.

Bu arada ben hiçbizaman karatay diyeti dukan diyeti falan araştırmadım o moda girmek bende ters etki yapıyo sırf bu yüzden diyetisyene bile gitmedim,adını diyet yaparsam ben biterim,asla kalori saymam kendimi çok kasarsam olmuyo malesef,saatli yemek yersem bi sonraki öğüne acıkmasam da dakikaları sayıyorum,yemek için ölmüyorum ama dediğim gibi bi kalıba girersem normalde yemiycem şeyleri de yiyorum, o yüzden mantığıma yatan sağlıklı şeyler yiyerek çok ucda yasaklar koymayarak kilo vermeye çalışıyorum sonundaoldu

zaten insan kendini en iyi bilendir cnm. ben denedim karatay dukan vırt zırt. ama bu rahatsızlığımdan önce. evet kilo verdiriyor bütün diyetler! gibi. ama kalıba sokuyor beni ve sürekli yasaklar çekiyordu aklımı.
zaten karatay ve dukan kesin diyet listeleri. hep hiç kuralları var. uzun soluklu olmadı ben de.
ben az az sık sık yiyince çok rahat ediyorum. hatta nefsim terbiye oluyor ve hayır demeyi öğreniyorum. her şeyin tadına bakarak ilerliyorum. bazen diyorum ki önce kendine uygun yemeyi ye doymazsan git öbürünü de ye elinden alan yok. o zaman canım istemiyor. kaloriyi sayıyorum çünkü her şeyden yediğim için abartma olmasın diye. onun dışında bende özgür takılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…