Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız rahat dursana iki dk, aa yaramaz çocuk seniBenim Azrailim büyük kızgeldi valla direk fırça attı niye yemek yaptım diye ama bir yandan da iyi geldi tabi hazır yemek aç gelince
kahvemi bile yaptırmıyor neymiş yüzümden ağrım olup olmadığını anliyormus ağrım yok desem de
![]()
Vuhuuuu şahaneeee
Bende bendeBende merakla tarifini bekliyorum ♡♡♡♡
Oh oh ellerine sağlık, kefirle anasonu çık yerine süt yada yoğurt koyup yarın derhal yapıyorum yoksa ballı ekmek beni bitirecekMalzemeleri yazayım isminiberaber koyalım.
10 kaşık müsli üzümlü
İki incir
İki kayisi
Bir yumurta
Dört ceviz
Bir tatlı kaşığı tarçın
Bir tatlı kaşığı anason
Bir yemek kaşığı bal
Bir çay bardağı kefir ( kendim yaptım)
Bir muz
Yarım paket kabartma tozu
Müsli, ceviz, kayısı, incir, anason blendrdan geçirdim. Yumurtayı kabartma tozuyla çırpıp ekledim.
Muzu çatalla ezip kefirle beraber karışıma ekledim bali da üzerine gezdirip karıştırdım en son tarçını da karıştırıp beş dakika bekledim iyice yumuşadı. Kaşıkla yağlı kayıtlı tepsiye dizdim. 180 derecede 20 dakika pişti. Tat kontrolü eşim yaptı vere çok beğendi. Şeker yok, yağ yok,un yok..enerji bombasi
kız rahat dursana iki dk, aa yaramaz çocuk seni
beyza iyi yapıyo sana yat dinlen
bende doktora gittim bugün geçmeyen ağrılardan sebep, bir sürü test yaptı romatizmal testler.
önce dahiliye gördü sonra ortopediye yönlendirdi. sonuçlar çıkınca kontrole gidicem bakalım..
insülin direncim yine tavan yapmış
öpüyorum kocamann![]()
sürekli kilo alıp vermek kas kaybına ve kaslarda hasara sebep oluyormuş.
verelim şu kiloları bir daha da almayalım artık yahu, canıma tak dedi artık of of..
yinede, hamdolsun halimize.
Malzemeleri yazayım isminiberaber koyalım.
10 kaşık müsli üzümlü
İki incir
İki kayisi
Bir yumurta
Dört ceviz
Bir tatlı kaşığı tarçın
Bir tatlı kaşığı anason
Bir yemek kaşığı bal
Bir muz
Müsli, ceviz, kayısı, incir, anason blendrdan geçirdim. Yumurtayı kabartma tozuyla çırpıp ekledim.
Muzu çatalla ezip kefirle beraber karışıma ekledim bali da üzerine gezdirip karıştırdım en son tarçını da karıştırıp beş dakika bekledim iyice yumuşadı. Kaşıkla yağlı kayıtlı tepsiye dizdim. 180 derecede 20 dakika pişti. Tat kontrolü eşim yaptı vere çok beğendi. Şeker yok, yağ yok,un yok..enerji bombasi
Antin kuntin kurabiye olsun![]()
Ablam ellerine sağlık malzeme olsa hemen yapardım cok güzel görünüyorMalzemeleri yazayım isminiberaber koyalım.
10 kaşık müsli üzümlü
İki incir
İki kayisi
Bir yumurta
Dört ceviz
Bir tatlı kaşığı tarçın
Bir tatlı kaşığı anason
Bir yemek kaşığı bal
Bir muz
Bugün yediklerim
Sabah 10:00
Yagsız tb ekmeğinden tost yesil çay
Ara bı mandalina
13:00 da bı kâse kadar kabuska yogurt
Ara 10 cıg fındık
19:00
Bı kase mercimek çorbası bir kâse ev yapımı tantuni salata bı dılım ekmek
20:00 ıkı kare bıtter cıkolata regl yakın krıze gırdım ya yatarken yıne bol tarcınlı yogurt yerim
Hmmmm antin kuntin demek....Antin kuntin kurabiye olsun![]()
Akşam bir elma yedim o kadar. Dünyayı yedim gibi hissettim öğlen. Neyse bu da iyiye işaret.Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı günler
Kızı okuldan almadan az uzanayim dedim içim geçmiş
Okul dönüşü marketten bir kaç şey alıp döndük kuzuylahatta yağmura rağmen kuzumla sokak kedilerini biraz besleyip eve attık kendimizi
Şimdi de aksamlik kızlara patates yemeği ateşe koydum dinleniyorum ♡
Dedecigine çok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlanıyor ♡ Sanada kolay gelsin
![]()
![]()
Yemin ediyorum evdekiler de öyle diyorlar bana
![]()
![]()
Helal kız sana ♡ ben olsam dayanabilirmiydim bilmiyorum
Anammmmmm nasıl sevindim anlatamam ♡♡♡♡♡
Rabbim inşallah sağ saglim kucağına almayi da nasip eder ....Aminnnn
Bu arada sen zaten diyette değilsin kisağlıklı beslenerek devam edersen Kilo vermeyi bile surdurursun ♡ ben inan okadar kilolu halimden bile 9 ayda 5 kg verdim Protein ağırlıklı beslenerek ♡
Aslında olması gereken o şekil de işte bu ara ben eskisi gibi özen gösteriyorum demekkihani o zaman yogurtsuz işte salatasiz sofraya oturmazdim öğlen sebze yiyor ama aksam mutlaka Protein tuketiyordum
yine yapmam lazım aslinda
Yok valla sizmisimsadece aksamlik pattis yaptım oda yazık kız stajdan gelecek yemekle ugrasmasin yorgun argin
Valla helal sana süper bir menü ♡♡♡♡♡ Tebrikler
Aksamlik imkan varsa yoğurtlu birşeyler yesene hem Protein hem tok tutar ♡
Bugünku menum
Sabah 5 zeytin az tum peynir domates 1 dilim ekmek salatalik 2 cay
Ara 1 portakal
Oglen mercimek corbasi 1 dilim ekmek
Ara 20 gr Kuru kayısı
Aksam bir porsiyon etli guvec 1 kasik pilav 3 kasik yogurt ve mercimek corbasi
Son olarak bie bardak portakal suyu
Cok kacti bugun ya
Bir bucuk saat yuruyus 8 bardak su
Akşam bir elma yedim o kadar. Dünyayı yedim gibi hissettim öğlen. Neyse bu da iyiye işaret.
Aferin senin kız kıymet biliyor. Çok iyi yürekli maşallah.Benim Azrailim büyük kızgeldi valla direk fırça attı niye yemek yaptım diye ama bir yandan da iyi geldi tabi hazır yemek aç gelince
kahvemi bile yaptırmıyor neymiş yüzümden ağrım olup olmadığını anliyormus ağrım yok desem de
![]()