Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar Rabbim şu mübarek günün hürmetine gonlumuzden geçenleri tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah. ...Aminnnnn

İnşallah herkes bol eksileri görür tartida ♡♡♡♡

Hayırlı sabahlar tartım bu sabah 64 geçen hafta 65 Di biraz daha iyi bekliyodum ama evden çıkmadan önce tartıldım

Sanada Günaydın canım
Güzel bir eksi gormussun ♡ hadi bakalım belki ikinci çıktığında daha az gelirsin olmadı bu rakamı eklerim listeye

Bugün okulda Sınıf Annelerinin de katilması gereken bir Toplantı varmış Okulda Kermes düzenlenecek onunla ilgili konusulacakmis ve resmi olarak sınıf Annesi olmasamda ( para işlerine bulasmamak ) toplantıya ben katilacagim bizim sınıf adına

3 senedir ne olsa seve seve kosturmaya söz vermiştim ve resmi Sınıf Annemizin işi olduğundan bugün de bana kaldı Gerci okuldaki görevliler de alıştı artık okula girerken sıkıntı yapmıyorlar Normalde okul saatlerinde velileri önemli bir şey yoksa okula bile sokmuyorlar yoksa hatunlarin çoğu dur iki dakika çocuğuma bakayım diye okula gelip dururlar

*****8. TAKIM 614. ETAP*****

mavimli ( 75.7/ / / %)
ebideryal ( 65 / / / % )
Bonus ( 106.4 / / / % )
Ucukkacikk ( 64.1 / / / % )
Umutluanne83 ( 86,6 / / / % )
Zarpy ( 80 / / / % )
HasibeG ( 98.5 / / / - % )
Birbardakcay ( / / / % ) Yeni üye, başlangıç 07.03., başlangıç kilosu 83 kg, heden 70 kg

8. Takım Ortalaması; %

*****8. TAKIM 614. ETAP*****

mavimli ( 75.7/ / / %)
ebideryal ( 65 / 64 / 1 / 1.54 % )
Bonus ( 106.4 / / / % )
Ucukkacikk ( 64.1 / / / % )
Umutluanne83 ( 86,6 / / / % )
Zarpy ( 80 / / / % )
HasibeG ( 98.5 / / / - % )
Birbardakcay ( / / / % ) Yeni üye, başlangıç 07.03., başlangıç kilosu 83 kg, heden 70 kg

8. Takım Ortalaması; %

Elhan ablişko görüşemedik bebişim,bugün nöbetçiydin yorgundun demi ?
Tatlım yorulmuştum ama geçti. Dün buraya kaymakam olarak atanan arkadaşımı ziyarete gittim okul çıkışı ...çok heyecanlı ve mutluydum. 32 yıl sonra gençliğimizi yad ettik.
Hayırlı sabahlar tartım bu sabah 64 geçen hafta 65 Di biraz daha iyi bekliyodum ama evden çıkmadan önce tartıldım
Hayırlı sabahlar canım. Bir kilo gerçekten güzel bir rakam. Seni çok merak ediyorum sen de eğer istersen yüzünü kamufle edip bir foto paylaşabilirsin ne dersin...lütfen tamam de.....

Slm kizlar
Sabahtan bimee gittik zeynep meryem ben. Aktuel urunlerden tarti, plates topu, plates cemberi, plates bantlari aldim. Ordan ciktik saglik ocagina asiya gittik cok agladi kuzum bu sefer. Ordan ciktik migrosa gittik mobil uygulamada kampanya yapmislar 15 lira ve uzeri form urunleri alisverisine 5 money hediye diye ordan yulaf ezmesiyle musli aldim. Sonra ordan ciktik hakmara gittik. Kizlarin keklerini suslemek icin kuvertur cikolata aldim birde zeynep kendine ufak tefek bir seyler aldi. Sonra eve gelebildik cok sukur. Hemen tartinin uygulamasini indirip kurdum ve tartildimmmm. Ben bu gazla o plates malzemelerinin canini cikartirim. Hemen ekran fotosunu atiyorum ve sonrasinda bildirim yapiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…