Buralarda mısın çaycım? Profilime tıklayınca bütün detayları görebiliyormusun hepsini üyeler olarak değiştirdimde olmuş mu aceba?Iyi geceler kaptan
Burdayim canim ders calisiyorum evetBuralarda mısın çaycım? Profilime tıklayınca bütün detayları görebiliyormusun hepsini üyeler olarak değiştirdimde olmuş mu aceba?
Hayırlı sabahlar tartım bu sabah 64 geçen hafta 65 Di biraz daha iyi bekliyodum ama evden çıkmadan önce tartıldım
Sağol canım akşam bakmışsın göremeden yattımBurdayim canim ders calisiyorum evetprofilin sınırlı suan.sen napiyorsun?
Tatlım yorulmuştum ama geçti. Dün buraya kaymakam olarak atanan arkadaşımı ziyarete gittim okul çıkışı ...çok heyecanlı ve mutluydum. 32 yıl sonra gençliğimizi yad ettik.
Hayırlı sabahlar canım. Bir kilo gerçekten güzel bir rakam. Seni çok merak ediyorum sen de eğer istersen yüzünü kamufle edip bir foto paylaşabilirsin ne dersin...lütfen tamam de.....Hayırlı sabahlar tartım bu sabah 64 geçen hafta 65 Di biraz daha iyi bekliyodum ama evden çıkmadan önce tartıldım
Anam yetiştim....olmam mi....Nerdesin sen nerdeeeeeeeesonunda gelebildin Elhan biliyosunki bu hatunun yarışma heyecanı var gelip bi destek olur demi insan
Heee yetiştin bak bakim nezaman konu açmışımAnam yetiştim....olmam mi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?