Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi aqkşamlar kolay gelsiinnnnnn
yok neslihana demiştim yoğunum fln yazmıştı ya ama bende gidiorum yani işten çıkıorum eve gideyim spor yapıcammm
görüşürük akşamaaaa
mesaj alındı cnmmm öle her gördüğümüze atlamamk gerek tabi olanı var olmayanı var dimi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nese ben şimdilik diğer teyzeyle takılayım barii ztn bi kaç resme baktım 4 seans o olayı yaptıktan sonra nasıl sıkılaşma fark edilio var ya anlamalıydım bizi aşan mevzu bu kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
valla bı yerde takıp ettım bunu yapıp cıdden baya sıkılasan ıncelen olmus fakat alıstırma devresı cok zor.. hergun 1 saat benım gozum almıyo 1 hafta buna ayırcan hıc ıs guc yapmıcan evden cıkmıcan anca heraldeheryerın tutulup kasların agrıyo yaa... alısınca tbaı daha kolay gelır. ben bıraz daha fazlalıklarımdan kurtlym da sonrasında bakarım belkı yaparım... leslie teyzenın 2 miles ı ıle takılıyorum ben 3 gundur. sımdıde yaptım terledım bı dus alym =) sonra gelırım gene..
hergün 1 saatmı
eee daha ne ozmn oslemmm
bi düşün bakalım günde 1 saatini ayrıdığın bir saçma iş yokmu
yada 1 saat erkn kalk yap kilo vermesen bile sıkılaşırsın ve yağların kas olur
26 ekim pazartesi
sabah
yarım grissini
öğle
2 kase çorba, 1 dilim kepek ekmek
ara
yarım yeşil elma
akşam