tesekkur ederm ama ben gene de cok yedıgımı dusunuyorum nedense yaa off.. stres oldum kılo veremıcem gene..
ayy valla kuculmus gobışşkottan fırlıyodu bıraz yan calısmam lazım ben su oklava hareketlerıne baslayım gene acaıp ınceltıyo yanları =)
günaydın kızlar
oğluşumun dün ateşi vardı üşüttü heralde bugün doktora götürcem
yap yap
hatta aykalrı kapa dik dur
omuzlarla birlikte 2 sağa 2 sola eğiil
dün biz sıfr karın yaptık şuan nasıl ağrıoor anlatamam
allahım o yağlar kas olsuuuun
bende ''express seri 3 mil hızlı kilo verme vücut şekillendirmeyi amaçlayan gelişmiş seri'' yazan bişey indiriorum bugün son partı indiriicem inş akşamada başlıorummvalla bı yerde takıp ettım bunu yapıp cıdden baya sıkılasan ıncelen olmus fakat alıstırma devresı cok zor.. hergun 1 saat benım gozum almıyo 1 hafta buna ayırcan hıc ıs guc yapmıcan evden cıkmıcan anca heraldeheryerın tutulup kasların agrıyo yaa... alısınca tbaı daha kolay gelır. ben bıraz daha fazlalıklarımdan kurtlym da sonrasında bakarım belkı yaparım... leslie teyzenın 2 miles ı ıle takılıyorum ben 3 gundur. sımdıde yaptım terledım bı dus alym =) sonra gelırım gene..
günaydın geçmiş olsunn aman ha dikkatli olun şu salgın hastalıklar fln bu konuda iyice piskopat olum hiç bir yere dokunamıorum ztngünaydın kızlar
oğluşumun dün ateşi vardı üşüttü heralde bugün doktora götürcem
löp löp yağ olmasın inşallahakşam tutamadım kendimii bi tabak mantı yedimklava:
aynen azracım bende akşamları yemek yemeyi çok seviyorumakşama kadar herşey çok güzeel
akşam tutmıyorum kendimii
26 ekim pazartesi
sabah
yarım grissini
öğle
2 kase çorba, 1 dilim kepek ekmek
ara
yarım yeşil elma
akşam
1,5 köfte, 3 kasık makarna, 2 tane lahana dolması mı ne ondan işte
3 bardak metabolizma hızlandırıcı çay, 1 bardak yeşilçay, 2 lt su
leslie yle 30 dk spor
site çok yavaş
onun için girenleri tebrk ediyorum
giremeyenler lafımyok
sanırım bugün yine nihal yok du bakmadım geçmişe
çünkü her an gideblr kk
ayşeciik sütün nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?