• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

TAMAM SÖZÜM SÖZ vereliniortak VERDİĞİM SÖZÜ NE PAHASINA OLURSA OLSUN TUTACAĞIMDAN EMİN OLABİLİRSİN.
CADIARZUCADIARZUCADIARZU

günaydın kızlar
ortim günaydın ben bu hafta kilo verememişim malesef çok havaya girmiştim ama niye veremedim yaww

haftaya tekrar lahana çorbasına başlıyorum ben acil olarak

sabitsin yani:1ninca:

GENEL KURALLAR
1. 1 Ayda en az 1 kilo vermek zorundadır. 1 ayda 1 kilo veremeyen yarışmacı takımdan diskalifiye olur.
2. Takıma katılım zorunludur. Her gün yenilen, içilenler ve yapılan spor aktiviteleri bildirilmek zorundadır.
3. Her kez bir not defteri taşıyacak yanında gün içerisinde yaptığı yediği içtiği her şeyi bu deftere not alacak ve ertesi günü sabah ya da o gün akşamına takıma bildirimde bulunacak.
4. Her gün en az 1 saat spor yapmak zorunludur.
5. Her gün en az 3 lt ya da 2,5 lt su içmek zorunludur. Yemeklerden önce 2 bardak şeklinde içilmesi tavsiye edilir.
6. Yeşil çay veya benzeri bitki çaylarından bağırsakları rahatlatmak için en az 2 bardak tüketilmelidir.
7. Her Cuma öğlen saat 12 kadar bildirim yapmak zorunludur. 12 kadar bildirim yapmayan yarışmacı takımdan diskalifiye olur.

2 AYLIK YARIŞMA KURALLARI
1. 25/09/2009 Tarihinde başlayan yarışmamız kurban bayramında son bulur.toplamda 2 ay
2. 25/09/2009 tarihinde sabah her kez kilo bildirimini yapar ve hedef kilosunu belirler ve takıma yazar.
3. Her harfta Cuma günü bildirim işi yapılır.
· ÜYELER 2 AY BOYUNCA EN FAZLA 2 KERE (+) ÇIKABıLıR
· ÜYELER 2 AY BOYUNCA EN FAZLA 3 KERE SABıT ÇIKABıLıR
· 2 KERE SABıT BıLDıRıM YAPAN 1 KERE (+) BıLDıRıM YAPABıLıR
· 2 KERE (+) BıLDıRıM YAPAN ÜYE SABıT YAPAMAZ
· EĞER BU KURALLARI ıHLAL EDERSE CEZA ALACAKTIR .
4. Her üye başka bir üye ile eşleşecek ve her gün yedilerini içtiklerini yazacak. Eşleştikleri üyeler birbirlerini denetleyecek ve Cuma günleri her üye eşleştiği üye hakkında yorum yazacak.
5. bütün üyeler şimdiki kilolarını gösterir resim ekleyecek. 2 ay bittikten sonra o zamanki kilolarını gösterir resim eklemek zorunludur.
CEZALAR
1. TAKIMDAKı BÜTÜN HERKEZ BU KURALLARA UYMAK ZORUNDADIR UYMAYANLAR DıSKALıFıYE OLUR.
2. KURALLAR KISMINDAKı 3 KURALARI ıHLAL EDENLER ZAYIFLAMA TOPıĞı OLMAYAN BAŞKA BıR TOPıKTE ( OZAMAN BELıRLENECEKTıR ) “BEN ÇOK ŞıŞKOYUM” YAZACAKTIR.
3. DÜZENLı OLARAK YEDıKLERıMıZı ıÇTıKLERıMı YAZILACAK ( MAZERETSıZ ) YAZMAYANLARDA “BEN ŞıŞKOYUM” DıYE YAZACAKLAR BAŞKA TOPıKLERDE
4. 2 AYIN SONUNDA TAHÜT ETTıĞı KıLOYU VEREMEYENLER TAKIMDAN DıSKALıFıYE OLUR.

ÖDÜLLER
1. Bir hafta içinde 2 kilo ver yukarısında veren yarışmacılar o hafta sonunda istedikleri yemeği fazla abartmama şartı ile yemelerine izin verilir.
2. yarışma başlangıcında belirlenen hedef kiloyu daha önce başarı ile veren yarışmacı o hafta 1 gün boyunca istediği kadar yemek yiyebilir.

kuralları tekrar okudum 1 kere sabit çıktım haftaya çıkmıycam ama görürsünüz

günaydın kızlar
ortim günaydın ben bu hafta kilo verememişim malesef çok havaya girmiştim ama niye veremedim yaww

haftaya tekrar lahana çorbasına başlıyorum ben acil olarak

olsun gece haftada ben verememıstım.. cezayı unutma ama :D ben bugun bıraz ıstedıgımı yıcm sankı hıc yememısım gıbı :D yarın ender saracın bı lahana corbası tarıfı vardı bı gunluk onu yapcam ıstersen beraber yapalım. dur tarıfını yazıyım.

1 küçük lahana
2 orta boy acı sivri biber
3-5 dal maydonoz
1 tatlı kaşığı toz zencefil
1/4 tatlı kaşığı toz zerdeçal
1/2 tatlı kaşığı kimyon
1 çimdik tuz
3 diş sarımsak
2 litre suyla yapılacak bu çorba tüm gün bundan başka hiç bir şey tüketilmeyecek ve sadece 1 gün yapılacak... dikkat!! ben yarın yapmayı düşünüyorum. bugunumu serbest gecırcem =) 200 gram da fazladan vermısım ben :D

GENEL KURALLAR
1. 1 Ayda en az 1 kilo vermek zorundadır. 1 ayda 1 kilo veremeyen yarışmacı takımdan diskalifiye olur.
2. Takıma katılım zorunludur. Her gün yenilen, içilenler ve yapılan spor aktiviteleri bildirilmek zorundadır.
3. Her kez bir not defteri taşıyacak yanında gün içerisinde yaptığı yediği içtiği her şeyi bu deftere not alacak ve ertesi günü sabah ya da o gün akşamına takıma bildirimde bulunacak.
4. Her gün en az 1 saat spor yapmak zorunludur.
5. Her gün en az 3 lt ya da 2,5 lt su içmek zorunludur. Yemeklerden önce 2 bardak şeklinde içilmesi tavsiye edilir.
6. Yeşil çay veya benzeri bitki çaylarından bağırsakları rahatlatmak için en az 2 bardak tüketilmelidir.
7. Her Cuma öğlen saat 12 kadar bildirim yapmak zorunludur. 12 kadar bildirim yapmayan yarışmacı takımdan diskalifiye olur.

2 AYLIK YARIŞMA KURALLARI
1. 25/09/2009 Tarihinde başlayan yarışmamız kurban bayramında son bulur.toplamda 2 ay
2. 25/09/2009 tarihinde sabah her kez kilo bildirimini yapar ve hedef kilosunu belirler ve takıma yazar.
3. Her harfta Cuma günü bildirim işi yapılır.
· ÜYELER 2 AY BOYUNCA EN FAZLA 2 KERE (+) ÇIKABİLİR
· ÜYELER 2 AY BOYUNCA EN FAZLA 3 KERE SABİT ÇIKABİLİR
· 2 KERE SABİT BİLDİRİM YAPAN 1 KERE (+) BİLDİRİM YAPABİLİR
· 2 KERE (+) BİLDİRİM YAPAN ÜYE SABİT YAPAMAZ
· EĞER BU KURALLARI İHLAL EDERSE CEZA ALACAKTIR .
4. Her üye başka bir üye ile eşleşecek ve her gün yedilerini içtiklerini yazacak. Eşleştikleri üyeler birbirlerini denetleyecek ve Cuma günleri her üye eşleştiği üye hakkında yorum yazacak.
5. bütün üyeler şimdiki kilolarını gösterir resim ekleyecek. 2 ay bittikten sonra o zamanki kilolarını gösterir resim eklemek zorunludur.
CEZALAR
1. TAKIMDAKİ BÜTÜN HERKEZ BU KURALLARA UYMAK ZORUNDADIR UYMAYANLAR DİSKALİFİYE OLUR.
2. KURALLAR KISMINDAKİ 3 KURALARI İHLAL EDENLER ZAYIFLAMA TOPİĞİ OLMAYAN BAŞKA BİR TOPİKTE ( OZAMAN BELİRLENECEKTİR ) “BEN ÇOK ŞİŞKOYUM” YAZACAKTIR.
3. DÜZENLİ OLARAK YEDİKLERİMİZİ İÇTİKLERİMİ YAZILACAK ( MAZERETSİZ ) YAZMAYANLARDA “BEN ŞİŞKOYUM” DİYE YAZACAKLAR BAŞKA TOPİKLERDE
4. 2 AYIN SONUNDA TAHÜT ETTİĞİ KİLOYU VEREMEYENLER TAKIMDAN DİSKALİFİYE OLUR.

ÖDÜLLER
1. Bir hafta içinde 2 kilo ver yukarısında veren yarışmacılar o hafta sonunda istedikleri yemeği fazla abartmama şartı ile yemelerine izin verilir.
2. yarışma başlangıcında belirlenen hedef kiloyu daha önce başarı ile veren yarışmacı o hafta 1 gün boyunca istediği kadar yemek yiyebilir.

ben bu kurallara göre diskalifiye olursam yaasenağlamaallah korusun:Saruboceq:

Offf ya bır tÜrlÜ yazamıyorum sÜreklı hata ben Şımdılık cıkıyorum kızlar arkadaŞım gelecek sonra gelırım bay

olsun gece haftada ben verememıstım.. cezayı unutma ama :D ben bugun bıraz ıstedıgımı yıcm sankı hıc yememısım gıbı :D yarın ender saracın bı lahana corbası tarıfı vardı bı gunluk onu yapcam ıstersen beraber yapalım. dur tarıfını yazıyım.

1 küçük lahana
2 orta boy acı sivri biber
3-5 dal maydonoz
1 tatlı kaşığı toz zencefil
1/4 tatlı kaşığı toz zerdeçal
1/2 tatlı kaşığı kimyon
1 çimdik tuz
3 diş sarımsak
2 litre suyla yapılacak bu çorba tüm gün bundan başka hiç bir şey tüketilmeyecek ve sadece 1 gün yapılacak... dikkat!! ben yarın yapmayı düşünüyorum. bugunumu serbest gecırcem =) 200 gram da fazladan vermısım ben :D

özlemcim valla çok moralim bozuldu veremeyince
ben bunu ancak haftaya yapabilirim çünkü yarın kaynanamlardayım
haftaya bizimki gececi bende rahat rahat ne diyet istersem onu yapabilirim

29 ekim perşembe

sabah:1 dilim katmer
çok az peynir
2 bardak tatlandırıcılı çay

öğle:1 kase yoğurtlu mantı
1 dilim kek

akşam:10 tane zeytinyağlı yaprak sarma
1 kase yoğurtlu mantı

su:1,5 lt

spor: yok

dün annemlerdeydim 41 yasin okutturdu
o kadar hazırlanan pasta börekten yemedim
annem ben yemedim diye paket yaptı eve gönderdi ben onları dolaba attım yine yemedim
öğlen 12 den akşam 5'e kadar sürekli ayaktaydım topuklu ayakkabıyla hizmet ettim sırtım çok ağrıdığı için sporda yapamadım
eve gelince akşam yemeğimi yapıp bizimkilerin karnını doyurup yattım

allah kabul etsin meltem yasinlerinzi
bu arada bn sana birşey sormuştum unuutun sanırım
osmaniye80 ne oldu

8. TAKIM * *128.ETAP SONUÇLARI**
selma12 ( 82,2 / 82,0 / 0,2 / 0,24% )
azra_sila ( 115,9 / 116,3 / -0,4 / -0,35% )
ilterçakir ( 74,1 / 73,0 / 1,1 / 1,48% )
neslihan165 ( 79,6 / 79,6 / 0,0 / 0,00% )
elimphia ( 82,4 / 82,4 / 0,0 / 0,00% )
levrek ( 74,8 / 75,6 / -0,8 / -1,07% )
sbnmcsm ( 69,5 / 69,5 / 0,0 / 0,00% )
selmaY ( 56,5 / 57,8 / -1,3 / -2,30% )
divinity ( 70,0 / 70,0 / 0,0 0,00% )
oslemm ( 57,0 / 55,8 / 1,2 2,11% )
asutaha ( 81,0 81,0 0,0 0,00% ) yeni üye
8. TAKIM TOPLAM KıLO ( 843,0 / 843,0 / 0,0 / 0,00% )

liste bu
:oklava::oklava:

ve şunu yazayım
asu seni bu hafta takıma ladım sırf paylaşımlarından dolayı bilesin
yoksa kilo vermeyipo de takıma aldığım ilk kişisin
ama bu haftaya tekrr olursa
k.bakma ama çıkartıırm bilesiin
haftaya dikket et ve eksi gel

allah kabul etsin meltem yasinlerinzi
bu arada bn sana birşey sormuştum unuutun sanırım
osmaniye80 ne oldu

amin cnm
osmaniye eşiyle kavga etmiş internette çok zaman geçiriyosun diye kızmış eşi oda üyeliğini sildirdi
şimdi geri gelmeye çalışıyo ama kk ya bi süre alımlar durmuş o yüzden gelemiyo
başka bi forumda paylaşım yapıyoruz

8. TAKIM * *128.ETAP SONUÇLARI**
selma12 ( 82,2 / 82,0 / 0,2 / 0,24% )
azra_sila ( 115,9 / 116,3 / -0,4 / -0,35% )
ilterçakir ( 74,1 / 73,0 / 1,1 / 1,48% )
neslihan165 ( 79,6 / 79,6 / 0,0 / 0,00% )
elimphia ( 82,4 / 82,4 / 0,0 / 0,00% )
levrek ( 74,8 / 75,6 / -0,8 / -1,07% )
sbnmcsm ( 69,5 / 69,5 / 0,0 / 0,00% )
selmaY ( 56,5 / 57,8 / -1,3 / -2,30% )
divinity ( 70,0 / 70,0 / 0,0 0,00% )
oslemm ( 57,0 / 55,8 / 1,2 2,11% )
asutaha ( 81,0 81,0 0,0 0,00% ) yeni üye
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 843,0 / 843,0 / 0,0 / 0,00% )

liste bu
:oklava::oklava:

oklavayı hıc uzerıme alınmıyorum hedefım 56 ıydı söz vermıstım tuttum fazlasıyla =) da noldu bu hafta boyle herkese?

amin cnm
osmaniye eşiyle kavga etmiş internette çok zaman geçiriyosun diye kızmış eşi oda üyeliğini sildirdi
şimdi geri gelmeye çalışıyo ama kk ya bi süre alımlar durmuş o yüzden gelemiyo
başka bi forumda paylaşım yapıyoruz
yaaa üzüldüm bak
neden üye alınmıyormuş
alla alla öle şeymi olur
keşke o da aceleci davranmasaydı sildrmke konusun da
eşinde de var yanii
kadın gurbet elde ne yapacak akşama kadar iş güç bittikten sonraa
çok kızıyorum

oklavayı hıc uzerıme alınmıyorum hedefım 56 ıydı söz vermıstım tuttum fazlasıyla =) da noldu bu hafta boyle herkese?

oslemcim
sen ve senn gbi veren arkadşalr tebrk ediyorumma.s.
sabitlere lafım yokCADIARZU
bn ve bnm gibi eksilere de ne olcak:oklava: olacak

oley haftaya takımdayım sabah bilgisarda sorun vardı giremedim. ben yediklerimi paylaşacagım cumaya kadar. başlangııç kilom 65 hedefim 55 :) tatlıları pastaları götürdüğüm için kilo vermedim sabitim emzirdiğim için almıyorum ne yersem yeyim ama artık tatlı pasta yok

oley haftaya takımdayım sabah bilgisarda sorun vardı giremedim. ben yediklerimi paylaşacagım cumaya kadar. başlangııç kilom 65 hedefim 55 :) tatlıları pastaları götürdüğüm için kilo vermedim sabitim emzirdiğim için almıyorum ne yersem yeyim ama artık tatlı pasta yok
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
ben arkadasa gıdıyorm aksama gorusuruz

:gitme::gitme::gitme:

sabah kahvaltı yapmadım 2 bardak su içtim

arada 1 tane muz yedim 2 bardak su

öglen bir hindi burger 3 kasık havuç salatası yedim 3 bardak acık çay 1 bardak anason çayı içtim

Back
X