• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selmacığım resmine baktım eski resminle yenisi arasında dağlar kadar fark var süpersin valla çok şaşırdım.

Kaptan şimdi bizi görse eminim ki illaki sert mi konuşmak gerekiyor derdi herhalde sert de denemez ama acı gerçekler işte...

selma malesef o sıyah resım benım takıma ılk gırdıgımdekı resmım öbürü yenı olanı senağlama senağlama akannehir akannehir :oklava: :kedi: kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

iyi bebişde büyüyo kucaga alıştı şimdiler öyle kucakta geziyo bana spor oluyo ama yoruluyorum baya ama herşeye değer Rabbim herke nasip etsin inş.
kiloya gelince 2 sayfa önce yazmıştım 170 cm boyum
60 kiloyla hamile kaldım 20 kilo aldmdelikafadulden
65 tim gecen cuma 1 kg verdim 64 üm suan hedefim 55
eşim hiç ama hiç istemiyo 60 altına düşmemi ama ben düşeceğim:jeyyar:

20kg den 16 sı süpeeeeeeeeeer imrendim sana sen bu hırsla hedefine çabuk ulaşırsın.
Bebeğin kaç aylıktı?16 kiloya karşı yaş desem daha doğru olur herhalde yoksa bu kiloya ayla falan düşülmez bide hiç diyet yapmadım diyosun.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

20kg den 16 sı süpeeeeeeeeeer imrendim sana sen bu hırsla hedefine çabuk ulaşırsın.
Bebeğin kaç aylıktı?16 kiloya karşı yaş desem daha doğru olur herhalde yoksa bu kiloya ayla falan düşülmez bide hiç diyet yapmadım diyosun.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
inş. çok mutlu olacağım 55 olsam bebeğim daha 4.5 aylık teyzesi

Back
X