• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Azra ilter selma levrek meltem kiraz özlem çilek şebnem çiğdem ayşe neslihan nihal nerdesiniz kızlar ya sizleri çok özledim 3 gündür okuldan uzağız bu son günümüz yarın bu saatlerde ben burda olmayacağım.

AAAAAAAAAA durun hele meltem burdaymış ya görmedim .Daha doğrusu çevirimiçi de burda değil eeeee
kızcağız tek başına burda ne yapsın en iyisi ben onun yanına gideyim .Kafayı yedim herhalde kendi kendime konuştuğuma göre hımmmmmmmmmmm

hihoyyyt cnm çıkış yapmadan forumdan çıkıyorum bi süre daha ışığım yanık kalıyo yerimseniben naber nasılsın canım Şeniz

Azra ilter selma levrek meltem kiraz özlem çilek şebnem çiğdem ayşe neslihan nihal nerdesiniz kızlar ya sizleri çok özledim 3 gündür okuldan uzağız bu son günümüz yarın bu saatlerde ben burda olmayacağım.

hayırdır selma yolculukmu var cnm :hulya:

hayırdır selma yolculukmu var cnm :hulya:

canım merhaba nasılsın?
Yolculuk değilde benim ufaklık hasta olduğu için okula 3 gün gitmemeye karar vermiştik o yüzden bugün son günümüz dedim aaaaa bide çocuk okuldan çıkana kadar okulda bekliyorum o nedenle 6 ya kadarda dışarıda oluyorum topiğede giremiyorum.

canım merhaba nasılsın?
Yolculuk değilde benim ufaklık hasta olduğu için okula 3 gün gitmemeye karar vermiştik o yüzden bugün son günümüz dedim aaaaa bide çocuk okuldan çıkana kadar okulda bekliyorum o nedenle 6 ya kadarda dışarıda oluyorum topiğede giremiyorum.

hmm anladım cnm

ben iyiyim çok şükür
ufaklığada çok geçmiş olsun canım :1hug:

geldim canım burdayım ben geliyorum kimse olmuyor bende çıkıyorum ne yapayım şimdi takıntı halinde facedeki oyunları oynuyorum canım sıkılıyor bende vakit geçiriyorum işte

merhaba herkese nasılsınız kızlar
ben birazdan bir iş görüşmesine gidfecem ne olur benim için dua edinde bir ş bulayım yaaa çok sıkıldım psikolojik depresyondayım resmen herşeye kızıyorum herkesin kalbini kırıyorum yaaaa bun engelde olamıyorum kendimi çok kötü hisediyorum yine herşeyden soyutlanmaya başladım

ben birazdan bir iş görüşmesine gidfecem ne olur benim için dua edinde bir ş bulayım yaaa çok sıkıldım psikolojik depresyondayım resmen herşeye kızıyorum herkesin kalbini kırıyorum yaaaa bun engelde olamıyorum kendimi çok kötü hisediyorum yine herşeyden soyutlanmaya başladım

İnşallah ilterciğim dualarım seninle

hayırlsıysa olsun
İnşallah ilterciğim dualarım seninle

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Ay aman öyle olsun bende kırıcı birşey mi konuştum acaba diye canım sıkıldı

yok cnm yaa ne kırıcısı
K.kardeşimle ilgili birşey sormuştun ya ruh sağlığı hast. altında oturuyorlarmış

akannehir
yaaa çok yakınız şöle diyiim
bn turgut özal bulvarının başında o sonunda oturuyor
arabayala 5 10 dk

bugün geç geldim arkadaşlar k.bakmayın
aslında bi kararım vardı onu açıklayacaktım
ama akşam ki o süper paylaşımnz bni kararımdan geri döndürdeü bilesinz

yok cnm yaa ne kırıcısı

akannehir
yaaa çok yakınız şöle diyiim
bn turgut özal bulvarının başında o sonunda oturuyor
arabayala 5 10 dk

Yakın olduğunuza sevindim kardeşimde yakında bilgisayar alacak sırf bize katılmak için ona hep bizim takımı anlatıyorum.Size imreniyor. Kaptanım oda bize bilg alınca katılabilir dimi

Back
X