Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AAAAAAAAAA durun hele meltem burdaymış ya görmedim .Daha doğrusu çevirimiçi de burda değil eeeee
kızcağız tek başına burda ne yapsın en iyisi ben onun yanına gideyim .Kafayı yedim herhalde kendi kendime konuştuğuma göre hımmmmmmmmmmm
Azra ilter selma levrek meltem kiraz özlem çilek şebnem çiğdem ayşe neslihan nihal nerdesiniz kızlar ya sizleri çok özledim 3 gündür okuldan uzağız bu son günümüz yarın bu saatlerde ben burda olmayacağım.
hayırdır selma yolculukmu var cnm :hulya:
canım merhaba nasılsın?
Yolculuk değilde benim ufaklık hasta olduğu için okula 3 gün gitmemeye karar vermiştik o yüzden bugün son günümüz dedim aaaaa bide çocuk okuldan çıkana kadar okulda bekliyorum o nedenle 6 ya kadarda dışarıda oluyorum topiğede giremiyorum.
geldim canım burdayım ben geliyorum kimse olmuyor bende çıkıyorum ne yapayım şimdi takıntı halinde facedeki oyunları oynuyorum canım sıkılıyor bende vakit geçiriyorum işteAzra ilter selma levrek meltem kiraz özlem çilek şebnem çiğdem ayşe neslihan nihal nerdesiniz kızlar ya sizleri çok özledim 3 gündür okuldan uzağız bu son günümüz yarın bu saatlerde ben burda olmayacağım.
merhaba herkese nasılsınız kızlar
ben birazdan bir iş görüşmesine gidfecem ne olur benim için dua edinde bir ş bulayım yaaa çok sıkıldım psikolojik depresyondayım resmen herşeye kızıyorum herkesin kalbini kırıyorum yaaaa bun engelde olamıyorum kendimi çok kötü hisediyorum yine herşeyden soyutlanmaya başladım
hayırlsıysa olsunmerhaba herkese nasılsınız kızlar
ben birazdan bir iş görüşmesine gidfecem ne olur benim için dua edinde bir ş bulayım yaaa çok sıkıldım psikolojik depresyondayım resmen herşeye kızıyorum herkesin kalbini kırıyorum yaaaa bun engelde olamıyorum kendimi çok kötü hisediyorum yine herşeyden soyutlanmaya başladım
İnşallah ilterciğim dualarım seninle
Kaptanım hoşgeldin bende senin izini sürüyordum. Diğer bilgisayara geçtim.
cnmm
k.bakma pat die konuşmamız kesil di bnm net gitti bi anda
tekrr pc aç kapa yaptıım
bi baktım sen gitmişsiin![]()
Ay aman öyle olsun bende kırıcı birşey mi konuştum acaba diye canım sıkıldı
K.kardeşimle ilgili birşey sormuştun ya ruh sağlığı hast. altında oturuyorlarmış
yok cnm yaa ne kırıcısı
akannehir
yaaa çok yakınız şöle diyiim
bn turgut özal bulvarının başında o sonunda oturuyor
arabayala 5 10 dk