• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

abla sen ve ben varızzz
naber kg verdin mi bakım
ben gördüğün üzere 48.9 um hadi yetiş bakım bana

bu arada azracım 50 ile kaldım hamiş 68.5 ile btdim ve şuan 48.9 um
ama vermek istemiyorum artıkkk
sırf selmay için zayıflıyorum opuyorumnanaktan
bana hırrslansnda versin diye kaydirigubbakcemile3

Nevar sanki hi hi az kaldı işte
E anacığım yerinde durmuyorsunki yoksa sana çoktan yetişirdim.Ne hava atıyon bende 48 olursam görürsün.

selam elektirik yoktu sabahtan beri yeni geldi bugun yemedim dogru dürüst bişey canım istemiyo gelirim yine öptümmmmmmmmmmmmmmm

Nevar sanki hi hi az kaldı işte
E anacığım yerinde durmuyorsunki yoksa sana çoktan yetişirdim.Ne hava atıyon bende 48 olursam görürsün.
ol ablam ol ama bu sene ol tamm mı 2010 grmeden yani sırnaşık şey
Kız çıktıya görmedin mi cadıııı.:kızgın:

inanmayı hanımlar
kendisi çıkartıo zorla köprücük kemikleriniiii lülülülülülü

nasıl cıkarkı o köprücük kemıgı denılen şey bende doguştan yok köprüçük felankafamçokkarıştımafoldumben:hulya:

kendıme bıber hapı aldım arkadaşlar bayramdan sonra başlıyacagım üç dör arkadaş aldık onlar başladı ben bayram sonrası başlıyacagım bakalım nasıl olacak arkadaşın bırı 3 bırı dört bırıde hıç kg veremedı bır hafta oldu bu gün başlayalı

bugün neler yedim bakalım
sabah yok
öglen 1dilim ekmek 2 tane altınbasak form bisküvü sucuklu yumurta peynir 3 zeytin salatalık yedim
ara yok 50 dk yürüdüm alışverişe gittim
aksam 1 kase çorba patates dizmesi( tarifi kk dan aldım güzel oldu) 1 çay bardağı kola 2 bardak ayran ekmek yemedim. şimdilik bu kadar arkadaşlarım meyve yerim belki yersem yazarım yine

ol ablam ol ama bu sene ol tamm mı 2010 grmeden yani sırnaşık şey

inanmayı hanımlar
kendisi çıkartıo zorla köprücük kemikleriniiii lülülülülülü

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

nasıl cıkarkı o köprücük kemıgı denılen şey bende doguştan yok köprüçük felankafamçokkarıştımafoldumben:hulya:

selmacığım bi alemsin valla öpüyorum seni gülmekten yerlere yapıştım.:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:a.s.

kendıme bıber hapı aldım arkadaşlar bayramdan sonra başlıyacagım üç dör arkadaş aldık onlar başladı ben bayram sonrası başlıyacagım bakalım nasıl olacak arkadaşın bırı 3 bırı dört bırıde hıç kg veremedı bır hafta oldu bu gün başlayalı

Yuh bir haftadamı 3 kg verdiler. E madem öyle sende kullansana.

Al işte yine kimsecikler yok arkadaşlar paylaşımlarımız olmazsa emin olun kilo alırız.
Ben bugün hollywood diyetine başladım bugün sadece sıvı tükettim yarında aynı olacak ve ben cuma günü kaç..........kg. olurum dersiniz. Kızlar çok az bi zamanımız kaldı silkelenelim biraz........

Back
X