Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bence güzel kola olmasa daha iyi olurmuş ama nefis bu işte bide en önemlisi bebişin varya benim tarafımdan torpillisin aman azracığım duymasın sakın söyleme haaaaa!:asigim:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

gülceğine koş yürüyüş bandına canımm ablammm (bu arada okumuşun zaten yazdılarımı)

aman kaptanım sen bizim başımızda olmadıktan sonra naparız biz:uhm:

Bence güzel kola olmasa daha iyi olurmuş ama nefis bu işte bide en önemlisi bebişin varya benim tarafımdan torpillisin aman azracığım duymasın sakın söyleme haaaaa!:asigim:

o emzikli canı çeker selmacım
onun için pek birşey demek istemiyorum
:kedi::kedi::kedi:cokacimcoook:icecream:
çekirdek çitledim 1 muz yedim biraz öncede

dikkat etmediğim halde gidiyodu kilolar zaten şimdi dikkatli ve dengeli beslenince çoooook fark etti 1 hafta içinde iyice eridim çooook memnunum halimde ya takımın çoook etkisi oldu düzenli dengel besleniyorum teşekkür ederim canım arkadaşlarımmm

naber kızlar ya ben bugün yediklerimi yazsam varya terlikle kovalarsınız beni noldu bugün anlamadım

Yok kııız bişey yapmayız ne yapacakmışız ki helede ben cık cık cıkklmaz:
Benimde karnım o kadar tok ki ne yeseniz canım istemez sıvı şeyler arkadaşlar okadar iyi doyuruyor ki anlatamam.
AÇIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM SİZİ BİLE YİYEBİLİRİM.:dilcikar:cokacimcoook

kIZ AYŞE CENNETPAHÇESİ İLE BİR OLDUNUZ ADAM MI ÇATLATIYORSUNUZ KIIIIIIIIIIIIIIZ
YANINIZA GELİRSEM VARYA.....

kIZ AYŞE CENNETPAHÇESİ İLE BİR OLDUNUZ ADAM MI ÇATLATIYORSUNUZ KIIIIIIIIIIIIIIZ
YANINIZA GELİRSEM VARYA.....
yok ablam olur mu hiçlmaz:
sayenizde yemem içmem düzene girdi hem sağlıklı besleniyorum artık tabi kızımın etkiside büyük:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…