Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

şimdi şu açıklamayıda yapıyımki cezamda indirimolsun bunların hepsi benim asla diyemediğim yiycekler ve ben nerdeyse 2aydır yemiyodum 2 ayın patlaması oldu galiba

bn seni bi şişirp patlatacam
hadi sen cumaya buraya artı yaz bakalım yazabilrseeen

akannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
asuu cuma yakşalştı farkındasındr inşallah
yada sen topikleri karıştrdın
kilo almak isteyenlere yazacaktın bunuklava:klava:klava:

senağlama çok vicdan azabı çekiyorum gerçekten çok üzgünüm ne ceza veririseniz hazırım yarınki menümü sen hazırla kaptanım telafi ediyim

akannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
asuu cuma yakşalştı farkındasındr inşallah
yada sen topikleri karıştrdın
kilo almak isteyenlere yazacaktın bunuklava:klava:klava:

:teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenlülülülülülülülülülülülülülülülülülü
Niyeyse karnım biranda doyuverdi haaaa
Asuuu nasılsın canım iyi misin(şaka yapıyorum ha kızma sakın takılıyorum işte açlık başıma vurdu ya ondan işte)

Daha doğrusu ben aç değilimde canım sıkılıyordu o yüzden birşeyler atıştırma isteği gelmişti o kadar ama şimdi geçti.

selmayyyy ben napıyım yaaaa şu senin ayran detoksu nasıl bişey kaç günlük bi yazarmısın

2 günlük inan bana o çorbayı yap 2 günün sonunda yemek görmek bile istemeyeceksin çorbanın tadını çok beğendim ama günlük 2 lt ayranla yapıldığı ve bu 2 lt .yi 1 günde tüketmen gerektiği için insanın midesini patlayacak duruma getiriyor ben bu detoksu ayda 1 kere yapmayı düşünüyorum tavsiye ederim.1 günde 500 gr. gitti ve idrara çıktığında sıff(afedersiniz) yağdan gidiyor.

vaaaooovvv süpermiş nasıl yapıyosun sadece ayranmı içiyosun tuzlu tuzsuz farkediyomu

4 kaşık nohut akşamdan ıslanacak ertesi günü düdüklüye nohut 4 kaşık yeşil mercimek, 4 yemek kaşığı bulgur hepsi birlikte haşlanacak 2 lt.lik biraz koyu kıvamlı ayranla karıştırılacak içine 2 adette salatalık rendelenecek. ısteğe göre sarmısak kekik kuru nane vs. koyabilirsin .
Nasıl tüketilecek;
Mesela kahvaltıyı saat kaçta yaptın saat 10:00 da yaptı isen 2 saat aralıklarla 1 büyük kase çorba tüketeceksin saat 24:00 a kadar biter (mutlaka bitmesi lazım çok dersen 2 güne 1.5 lt. ayranla hazırlayabilirsin çorbayı ben öyle yaptım)
2 GÜN DE AYNI HAZIRLIK YAPILIP TÜKETıLECEK.
KAHVALTI= 1 dilim kepek ekmeği +peynir+(istediğin kadar tüketebilirsin) domates salatalık
kahve içebilirsin yağ yakımını kolaylaştırdığı için.
DıKKAT = AYRAN YAĞSIZ DıYET YOĞURTTAN YAPILACAK.
Bolcada su tüketebilirsiniz tabi içecek yeriniz kalırsa.

Son düzenleme:
kızlar bn çıkar
asucum sana en son söylediğimi dün hatrlıyorum
sen takıma geldin ve 2 hafta sabit kaldın
bn sırf paylaşımlarından dolayı ilk defa biri kilo vermesede takıma ladım
tmm paylaşımlarında halen çok ii
ama şu kilo yu vermessende olmaz be güzelim
şu 2 gün ne yap ne et cumaya karşıma eksi çık

emredersin komutanım:enbuyukkk:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldım bu gün moralım cok bozuk benım aglamak ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…