- 7 Ekim 2008
- 10.655
- 734
- 413
Oldu canım başka (34 yaşında hıh)
ne var ki yaşında senin yaşındakiler daha bekar geziyozemuszemus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oldu canım başka (34 yaşında hıh)
gülceğine koş yürüyüş bandına canımm ablammm (bu arada okumuşun zaten yazdılarımı)
selmay ayseceylin aynı anda bi denk gelemiyoruz kızlar yaa
:kedi::kedi::kedi:cokacimcoook:icecream:
çekirdek çitledim 1 muz yedim biraz öncede
naber kızlar ya ben bugün yediklerimi yazsam varya terlikle kovalarsınız beni noldu bugün anlamadım
senin evelnmezden önceki fotolarına baktımdikkat etmediğim halde gidiyodu kilolar zaten şimdi dikkatli ve dengeli beslenince çoooook fark etti 1 hafta içinde iyice eridim çooook memnunum halimde ya takımın çoook etkisi oldu düzenli dengel besleniyorum teşekkür ederim canım arkadaşlarımmm
doğur anacım:ecrin_bebek:Kaptanım bak gördünmü bişey demiyon diye muz yemiş çekirdek çitlemiş banane arkadaş bende doğuracağım işte görürsünüz siz.
lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülüYok kııız bişey yapmayız ne yapacakmışız ki helede ben cık cık cıkklmaz:
Benimde karnım o kadar tok ki ne yeseniz canım istemez sıvı şeyler arkadaşlar okadar iyi doyuruyor ki anlatamam.
AÇIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM SİZİ BİLE YİYEBİLİRİM.:dilcikar:cokacimcoook
anacım bn 3 yıl emzirdim aksine kilo aldım:çok üzgünüm:selma abla dogur vallahi bi emzirmede 500 kalori harcıyorsunhihoyyyt

vereliniortakvereliniortakvereliniortakkIZ AYŞE CENNETPAHÇESİ İLE BİR OLDUNUZ ADAM MI ÇATLATIYORSUNUZ KIIIIIIIIIIIIIIZ
YANINIZA GELİRSEM VARYA.....
kız seni duyanda 54 sanacakOldu canım başka (34 yaşında hıh)
ne var ki yaşında senin yaşındakiler daha bekar geziyozemuszemus
klava:
klava:bak okalva geldi şimdi
o çekirdek de neyin nesi
klava:
klava:
klava: al sanada bi oklava
senin evelnmezden önceki fotolarına baktım
walla süper güzelsin
eşin çok şanslı
birde nur topu gibi bi evlat verdin
anacım bn 3 yıl emzirdim aksine kilo aldım:çok üzgünüm:
bnde herşey ters tepiyor yaww
vereliniortakvereliniortakvereliniortak
teşekkür ederim azram evet şanslı:tomato:
ama bende şanslıyım bitanedir benim kocam
bünyeden bünyeye değişiyor demekki azram
anammmmmmmmmmmmmmmm:1shok::1shok::1shok:akannehiryazıyım ama çok kızmayın bari :kedi:
sabah yağda yumurta peynir zeytin 2 dilim bool nutellalı ekmek çay
öğlen 6tane salçalı sosis kızartma patates kızartma tavuk kızartma 1 koca bardak meyva suyu
akşam 1 büyükmuz üzerine nutella sürdüm ve fındık kırığı serptim tatlı niyetine yedim sonra canım sucuk çekti 5 kalındilim sucuk son olarakda bol fesleğenli et kavurma çekti canım yedim ama çok fenayım patlıycakmışım gibi hissediyorum kendimi ve bun ların hepsini canım çektiği için yedim açıktığım için filan değil
yazıyım ama çok kızmayın bari :kedi:
öğlen 6tane salçalı sosis kızartma patates kızartma tavuk kızartma 1 koca bardak meyva suyu
akşam 1 büyükmuz üzerine nutella sürdüm ve fındık kırığı serptim tatlı niyetine yedim sonra canım sucuk çekti 5 kalındilim sucuk son olarakda bol fesleğenli et kavurma çekti canım yedim ama çok fenayım patlıycakmışım gibi hissediyorum kendimi ve bun ların hepsini canım çektiği için yedim açıktığım için filan değil
Al işte asumanda beni çatlatıyor kız sizin bana kastınız mı var acım diyom gıııııııııı
duyan yokmu.asu karnını bayağı bi doyurmuş en iyisi ben onu yiyeyimcokacimcoookcokacimcoook:jeyyar:mirmirmirmir
aman sakın yeme sonra çektiğin vicdan azabı çok beter oluyo
yazıyım ama çok kızmayın bari :kedi: