Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı sabahlar canlarım nasılsınız ben bugunde oruçluyum sizleri çok seviyorum olumunekankayizsmile
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisdünkü menüm:
sabah:çavdar ekmekli sandviç+şekersiz çay
ara:1 meyve
öğlen:4 köfte,salata,bir dilim ekmek
ara:1 paket eti form
akşam:z.yağlı kereviz+çok az buğulama balık+2 dilim ekmek+salata
ara:1 bardak yarım yağlı süt
1 avuç soslu fıstık cısssssssss
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım adet olacaksan ondan olabilir. ödem attırıcı çaylardan iç faydası olur belki canım.moralini bozma ne kadar güzel kg veriyosun. şişlik ben de de var adetim yaklaştı benimdesağol Ayşecim:)ya bu kadar dikkat ediyorum yine de davul gibi şişim..hiç kg vermiş gibi de hissetmiyorum..moral bozmamaya çalışıyorum ama deli oluyorum bu duruma ..abartmıyorum 7 aylık hamile gibiyim resmen..:umursamaz:
ben yarın detoks yapıyorum ayran çorbalı
yalnız biraz değişiklik yapacağım
tuz yasak ama içine çok az tuz atacağım ve öğlen ve akşam portakal ve elma yiyeceğim
sebepse emzirdiğim için tansiyon ve kan şekeri düşmesi yaşamayayım diye
bakalım sonuç ne olacakbilmiyorumkismile
tartıldım az önce korka korka acayip yedim çünkü haftasonundan beri şükürler olsun ki sabitimsositososito
su detoks u yaptım mı tamam dıraklinialirimsmile
ben o detoksun ikinci gününde küttt diye bayılmıştım canım aman dikkat et ...lmaz:
canım adet olacaksan ondan olabilir. ödem attırıcı çaylardan iç faydası olur belki canım.moralini bozma ne kadar güzel kg veriyosun. şişlik ben de de var adetim yaklaştı benimde
günaydın kaptanım ..günaydın rukiye abla nasılsınız?
günaydın yaprakçım..
iyiyim ablacım ya nasıl olayım çalışıyorum ..çok yorgun hissediyorum kendimi nedense..bir sabah kalkıp içimin bomboş olduğunu hissetmek istiyorum ne zaman olcek acep:)
kızlar bu topiğin hali ne böyle ya..pz.tesi sendromu mu yaşıyoruz noluyor??ben aynı zamanda 80-89 topiğindeyim cuma akşamından beri girememiştim dur geçmişe bakim dedim bu topiğinki 2 dk da bitti orayla başa çıkamadım valla..burda olma amacımız günde bir kez girip menümüzü yazıp çıkmak olmamalı..mümkün olduğunca birbirimize destek olmalıyız..bir kopukluk var diye düşünüyorum ve bunu çözmek de elimizde..herkesin işi gücü var..kabülüm..benim de var..ama bişeyleri başarmak istiyorsak buraya davakit ayırmalıyız..nasıl diyetlere,spora kafa yorup vakit ayırıyorsak buraya da ayırmalıyız..lafım kimseye değil hepimize..kimse yanlış anlamasın,üzerine alınmasınn lütfen..ama bu topiğin ruhunu yeniden canlandırmalıyız..hadi kızlar..kaptanım..ilterin koyduğu kuralları canlandıralım diyorum..o zaman ne güzel kendimize gelmiştik..yetsin bu rehavet hadi kızlar...kendimize gelelim..amacımızı unutmayalım..