Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptancigim ben birsure giremeyecegim abimin bebegi kalp ameliyati olacak daha cok kucuk onu yalniz birakamam.. ameliyati ertelemislerdi acil cagirmislar bugun..
merhaba kızlar naptınız diye çok merak ettim 1. olmuşuzz hepimizi tebrik ediyorum yağmur ile meltem süpersiniz :)
zeynep çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
o zaman şule kaptan olsun beste de kaptan yardımcısı kızlar 2 hafta sonra döneceğim hem sık sık geleceğim takım kapanmasın şulenin dediği gibi
ablam benim yerime leslie'nin videosunu internete yüklemiş bana linkini yolladı aşağıdaki linkten indirebilirmişsiniz
Get Tuesday_-__4_Mile_Walk_+_Arm_Session.avi on Wupload.com
Takımımızın kapanmaması için elimizden geleni yapmalıyız, Şulecim de gelsin ben yardımcısı olmaya hazırım :) Bu hafta olumlu katkım olamasa da cook sevindim 1. olmamıza ben de tebrik ediyorum arkadaşlarımı :)
video için de teşekkürler![]()
yogun gibi görünüyo ama güzel olmus...bugünkü menüm
sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, domates salatalık peynir şekersiz çay
ara
1 su bardağı kadar kiraz
öğlen
6-7 dilim karpuz 4 çiğköfte çeyrek lavaş ve marul
ara
yine karpuz ve 1 mini albeni
akşam
çorba, yoğurtlu semiz otu salatası ve 5 adet taze yaprak sarması
ara
2 kayısı ve sütlü kahve
toplamda 2.5 lt su
leslie ile 1 mil
selam arkadaslar...bgn sabah ve öglen birsey yemedimev temizleyeyim derken aksamı buldu yemek yemem..
aksam 1 kase corba ve 1 dilim börek yedim..5 kasık salata ve 7dilim karpuz...
2 litre su içtim gün boyu..aksam üzeri yürüyüs yaptım..bisiklet sürdüm birazda...sevgilerr.
ama keskee sende benim gibi eziyet etmeseydin bgn midene..selam kızlar
nette sorun war onu halletmeye çalışıyorum. kaç bilgisayarcıya gittim halledeyim derken pc programları karıştı pc çökmek üzere inşallah yarın format attıracam halledecem.
bugün yemek yedim sayılmaz midem çok kötü yiyemiyorum(