Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar bugün ailemle pikniğe gideceğim için 30 haziran mesaj sayım listesini erkenden yaptım herkese iyi pazarlar :)
yilike izinli
allmost izinli
eloisee 7
pinibo 5
papatya89 5
yağmur3872 2
cimcime81 0
elif_ay 0
umutlayasasen 0
zamantuneli 0![]()
bestecim eline sağlık:) telefondan gırebılıyorum ya ben abarttım kıtlıktan çıkmıs tavuk gbi yiyorum:) :) yağmurcum paylasım alanına bu hafta nasıl kilo verdğni yazarsın ebru benim haberm vardı ama tatile cıktm cuma gunu o yuzden uğrayamıyorum
bu arada ilk önce birinciliğimizi ve arkadaşlarımı
sonrada sevgili yağmuru ve meltemi çoook tebrik ediyorum....![]()
kızlar günaydın
tebrik ediyorum 1. olmuşuz.
yağmur ve meltem harikasınız:)
Kaptancigim ben birsure giremeyecegim abimin bebegi kalp ameliyati olacak daha cok kucuk onu yalniz birakamam.. ameliyati ertelemislerdi acil cagirmislar bugun..
kızlar döndüm ankaradan. giderkende uyuyamadım dönerkende. eve geldiğimde gözlerim kıpkırmızıydı kan çanağına dönmüş. bişeyler atıştırıp kendimi zor attım yatağa, bayılmış gibi uyudum vallahi. 2 saat önce aşkam yemeği için uyandırdılar. yoksaaaaa uyuyodum hala![]()
dikkat et canım kendine uykusuzluk mahvediyor insanı:))
menümü yazacağım
sabah
bir kaşık mısır gevreği yarım çay bardağı süt ile
bir saat sonra
yarımdan biraz fazla börek, domates, salatalık
öğle
bir kaşık çorba , bir kaşık makarna salata
akşam
3 patates topu üzerine yoğurt
bir kaşık yoğurt
saat 7 de bir patates topu
çok yoğundum temizlik, misafir derken yeni bitti işim.
yarım saat yürüyüş 2. 5 litre su
yeni bir çaya başladım metabolizmayı hızlandırmak içinmiş sonuçları ve içinde neler olduğunu yazacağım:))
kızlar döndüm ankaradan. giderkende uyuyamadım dönerkende. eve geldiğimde gözlerim kıpkırmızıydı kan çanağına dönmüş. bişeyler atıştırıp kendimi zor attım yatağa, bayılmış gibi uyudum vallahi. 2 saat önce aşkam yemeği için uyandırdılar. yoksaaaaa uyuyodum hala![]()