• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menü bildirimi
Sabah
1 muz
1 çay tabağından biraz fazla kıymalı ıspanak
1 acı yeşil biber
2 parça peynir
1 bardak su

Akşam
1 bardak su
5 tane karnabar köftesi
Bir kase yoğurtlu havuçlu közlenmiş kırmızı biber
Karışık turşu(karnabar, şalgam, brokoli)
1 dilim beyaz çikolatalı pasta :KK42:annemin doğum günü olduğu için yemek zorunda kaldım :(
Yatana kadar su
Belki birazcık da cips :KK22:ama belki

Menü bildirimi
Sabah
1 muz
1 acı yeşil biber
2 parça peynir
1 bardak su

Akşam
1 bardak su
5 tane karnabar köftesi
1 dilim beyaz çikolatalı pasta :KK42:annemin doğum günü olduğu için yemek zorunda kaldım :KK43:
Yatana kadar su
menün her zamanki gibi gayet güzel ;) yılbaşını az hasar ile kapatalım ;)

Selam arkadaşlar ;) 1.30 saat kaldı yeni yıla girmemize ;) :D akşam yemeği Için Annemlerle dışarı çıktık bugün bir sürü tatlı ve bol kalorili güzel yiyecek içecek varken balık tercih ettim sağlıklı olsun diye:KK30: şimdi de biraz kuruyemiş atıştırdım 73.0 dım bugün cumaya göre -800 de, düne göre +500 deyim:KK22: yeni yıla 36 beden olarak girmeyi çok isterdim ama... :KK22::oops: neyse eğer diyete başlayıp, aranıza katılmamis olsaydım bugün 74 olurdum herhalde ;) buna da şükür :KK37: ee kızlar siz Nasılsıniz :) ipin ucunu fazla kacirmiyorsunuz dimi ;)

Menüm
Sabah 1 yulaf ekmeği. 2 yumurta yağsız kızartma.
Öğlen. Karnıyarık harcı ve 1 tane tavuk pirzola derisiz. 1 yulaf ekmek 1 tam buğday ekmeği
Akşam kış salatası ve havuç yoğurt salatası
2 avuca yakın karışık kuruyemiş. Çekirdek yoktu. 1 tane patlamış Mısır
3 fındık büyüklüğünde kahveli kurabiye
Bol bol su

Menüm
Sabah 1 yulaf ekmeği. 2 yumurta yağsız kızartma.
Öğlen. Karnıyarık harcı ve 1 tane tavuk pirzola derisiz. 1 yulaf ekmek 1 tam buğday ekmeği
Akşam kış salatası ve havuç yoğurt salatası
2 avuca yakın karışık kuruyemiş. Çekirdek yoktu. 1 tane patlamış Mısır
3 fındık büyüklüğünde kahveli kurabiye
Bol bol su
Güzel menü ;) bugünü hasarsız atlatmişsin bravo :KK8::KK15:

Menümü yaziiim
SABAH : 1 yumurta 1 yumurta beyazı 1 domates 4 biberden yağsız menemen
3 zeytin
15 gr beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Şekersiz çay
20 ml sütle şekersiz kahve

ARA : 5 kepekli kraker
2 kaşık yoğurt
1 elma

AKŞAM : 6 kaşık pirinçsiz pırasa yemeği
Toplam 590 kalori
ARA: 1 çatal yaş pasta 1 çatal sütlü tatlı 2 avuç kadar en fazla kuru yemiş 1 elma 2 dilim mandalina şekersiz kahve

bende çok şükür çok az kuruyemiş harici birşey yemedim ( kuruyemişleride 9da yedim :KK48: hani çok fazlada geç olmasın dedim yatana kadar erisin hesabı :KK66: )
Bu arada eşim resmen horluyor :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Koltuğa uzandı az şekerleme yapayım diye hatta yarım saatcik uzanayım kalkacağım demişti :KK70::KK70::KK70:
Neyse yeni yıla gireceğimize 10 dakika evvel uyandırayımda bütün yıl uyumasın :KK70::KK70::KK70:

Menümü yaziiim
3 zeytin
15 gr beyaz peynir
Şekersiz çay

2 kaşık yoğurt
1 elma

Toplam 590 kalori
ARA: 1 çatal yaş pasta 1 çatal sütlü tatlı 2 avuç kadar en fazla kuru yemiş 1 elma 2 dilim mandalina şekersiz kahve

Harikasın canım cidden süper :KK60:
Bu arada benim menüyü görmüşsündür nasıl sence :oops: biraz fazla kaçmış gibime geldi ( ya hep az yiyorum diye bana öyle geldi yada psikolojik olarak takıldım :KK48: )

bende çok şükür çok az kuruyemiş harici birşey yemedim ( kuruyemişleride 9da yedim :KK48: hani çok fazlada geç olmasın dedim yatana kadar erisin hesabı :KK66: )
Bu arada eşim resmen horluyor :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Koltuğa uzandı az şekerleme yapayım diye hatta yarım saatcik uzanayım kalkacağım demişti :KK70::KK70::KK70:
Neyse yeni yıla gireceğimize 10 dakika evvel uyandırayımda bütün yıl uyumasın :KK70::KK70::KK70:
:KK70: beni hep çok gulduruyorsun ya :confused: Allah da seni güldürsün inşallah :KK36:

Menümü yaziiim
3 zeytin
15 gr beyaz peynir
Şekersiz çay

2 kaşık yoğurt
1 elma

Toplam 590 kalori
günün en güzel menüsü Hoppa

:KK51:ıyı geceler kızlar esımle olmayı cok ısterdım belkı suprız yapar dedım ama malesef yarın calısıyormus kocısım son ana kadar bekledım valla cunku vardır oyle kandırmaları :KK70: bı kere kutahyaya gelecektıo_O otobus saatıne kadar uyuyayım demıstı neyse ben bunu uyandırdım kalkmadı bırazdan kalkarım dedı sonra aradım telı kapalıydı benı bı telas aldı gec kalacak dıye:KK70: meger benım herıf kalmıs ama bana numara yapıyormus tabı ben karsı komsumu aradım benım adam uyudu kaldı dıye oda adanadaymıso_O sonrasında en son ondan ev sahıbının numarasını ondan ısteyıp onu aramıstım:KK70: adam asagıya ındıgınde benım esım elınde telefonla kapıyı acmıs bı sakası butun apartmanı ayaga kaldırmama mal oldu nasıl utanmıstım anlatamam:KK70::KK70:

Menü bildirimi
Sabah
1 muz
1 acı yeşil biber
2 parça peynir
1 bardak su

Akşam
1 bardak su
5 tane karnabar köftesi
1 dilim beyaz çikolatalı pasta :KK42:annemin doğum günü olduğu için yemek zorunda kaldım :KK43:
Yatana kadar su
Afiyet olsun

An itibariyle Akşam yemeğimizide yemiş bulunuyoruz :KK66:

Artık bu saatten sonra ancak az kuruyemiş yerim :KK66:

Akşam yemeğinin resmini çekemedim çok acıkınca aklıma gelmedi daha doğrusu :KK48:

Sabah kahvaltıda;
2 yumurtadan baharatlı omlet
6 adet zeytin
2 kk kadar beyaz peynir
6 parça kalp şeklinde kestiğim turplar :KK48:

Hemen onun resimin de koyuyorum :KK66:
Eki Görüntüle 1357700

Akşamlık;
2 parça balık ( fırında )
3 adet salatalık turşusu
2 adet köz kırmızı biber
2 Çatal ucu kadar amerikan salatası
3 adet ciğköfte marulla

Bu saatten sonra az kuruyemiş ( karataya uygun olan badem, fındık ve kaju ) başkada yemiyeceğim inşallah
:D:D:D:D

Bir değişiklik olursada bildirim zaten :KK48:

İyi sayılırım canım çok şükür ( karnım yok ya hafif şişkinlik var 1 saat oldu daha yiyeli ama yazınca fark ettim az fazla mı kaçmış :oops: ama erken yedik o bakımdan yırtarım gibime geliyor :KK64:

Sorma canım deminden beri aşkım yesene yesene diyip duruyor sırf kendi vicdanen rahat olup gömülsün diye :KK70::KK70::KK70: neyseki erken yedik yemeğimizi ve yatana kadar sadece çok az kuru yemiş yerim oda şu an düşünmek bile istemiyorum tok olunca :KK48:

Kız onlar çok güzelde çok pahalı o_O
Benim yengemde almış 350 lira yaaa az değil ( şimdi belki biraz daha ucuzdur ) üstelik hertürlü yemeğide yapabiliyorsun sırf patates değil yani :KK66:
Neyse 100 liraya düşünce alırım ben ancak :KK70::KK70: ufacık şey veremem okadar para ona :KK48:

Canım ben denemiştim ama acıkcası o dönem perhizde yapıyordum ve az da olsa daha bir hıslandı sanki kilo verme olayı tabi sonradan uzun bir müddet bulamadım ondan :KK64: şimdi neredeyse çoğu yerde var ama almak aklıma bile gelmiyor :KK66:
Umarım sen bari faydasını fazlasıyla görürde devamlı kullanırsın :KK66:

Aramıza hoşgeldin canım :KK3:
İnşallah birlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşacağız Allahında izniyle :KK66:

Kıyamam ben sana yaaaa :KK60:
Kız sakın kendini kötü hissetme biz sonuçta insanız ve arada da olsa hatalarımızda olacak :KK66: ucunda ölüm yok sonuçta olmadı bir kaç gün dengelersin hemen ertesi gün olmazsa :KK66:
Keşke gitseydin sonuçta eğer cidden iyi bir dostsa sana asla kilo almışsın demez diyorsada uzak dursun :KK66:
Neyse olan olmuş sende bizimle çok güzel kilolar verdikten sonra salına salına ortada dolanırken millete gösterirsin öyle değil böyle zayıflanır diye :KK60::KK60::KK60:

Afiyet olsun canm bence güzel menü ;)

Hayırlı sabahlar kelebeklerim:KK68:
Yeni bir yıl yeni umutlar,hepimiz için mutlu ,bereketli ,sağlıklı ,huzurla dolu bir yıl olsun inşallah Aminn :KK19:
Bizlerden bir şeyler almadan bize bir şeyler katan bir yıl olsun ,bizden tek aldığı kilolarımız olsun inşallah aminnn:KK68:

Back
X