An itibariyle Akşam yemeğimizide yemiş bulunuyoruz
Artık bu saatten sonra ancak az kuruyemiş yerim
Akşam yemeğinin resmini çekemedim çok acıkınca aklıma gelmedi daha doğrusu
Sabah kahvaltıda;
2 yumurtadan baharatlı omlet
6 adet zeytin
2 kk kadar beyaz peynir
6 parça kalp şeklinde kestiğim turplar
Hemen onun resimin de koyuyorum
Eki Görüntüle 1357700
Akşamlık;
2 parça balık ( fırında )
3 adet salatalık turşusu
2 adet köz kırmızı biber
2 Çatal ucu kadar amerikan salatası
3 adet ciğköfte marulla
Bu saatten sonra az kuruyemiş ( karataya uygun olan badem, fındık ve kaju ) başkada yemiyeceğim inşallah

Bir değişiklik olursada bildirim zaten
İyi sayılırım canım çok şükür ( karnım yok ya hafif şişkinlik var 1 saat oldu daha yiyeli ama yazınca fark ettim az fazla mı kaçmış

ama erken yedik o bakımdan yırtarım gibime geliyor
Sorma canım deminden beri aşkım yesene yesene diyip duruyor sırf kendi vicdanen rahat olup gömülsün diye

neyseki erken yedik yemeğimizi ve yatana kadar sadece çok az kuru yemiş yerim oda şu an düşünmek bile istemiyorum tok olunca
Kız onlar çok güzelde çok pahalı

Benim yengemde almış 350 lira yaaa az değil ( şimdi belki biraz daha ucuzdur ) üstelik hertürlü yemeğide yapabiliyorsun sırf patates değil yani

Neyse 100 liraya düşünce alırım ben ancak

ufacık şey veremem okadar para ona
Canım ben denemiştim ama acıkcası o dönem perhizde yapıyordum ve az da olsa daha bir hıslandı sanki kilo verme olayı tabi sonradan uzun bir müddet bulamadım ondan

şimdi neredeyse çoğu yerde var ama almak aklıma bile gelmiyor

Umarım sen bari faydasını fazlasıyla görürde devamlı kullanırsın
Aramıza hoşgeldin canım

İnşallah birlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşacağız Allahında izniyle
Kıyamam ben sana yaaaa

Kız sakın kendini kötü hissetme biz sonuçta insanız ve arada da olsa hatalarımızda olacak

ucunda ölüm yok sonuçta olmadı bir kaç gün dengelersin hemen ertesi gün olmazsa

Keşke gitseydin sonuçta eğer cidden iyi bir dostsa sana asla kilo almışsın demez diyorsada uzak dursun

Neyse olan olmuş sende bizimle çok güzel kilolar verdikten sonra salına salına ortada dolanırken millete gösterirsin öyle değil böyle zayıflanır diye