- 26 Kasım 2007
- 7.839
- 4.930
- 448
Merhaba kızlar.
Yeni yılın herkese mutluluk,sağlık,bereket ve huzur getirmesi dileklerimle...
Akşamları saat 10 da oğluşla birlikte uyuyup kalıyorum kaç gündür.Bu yeni kullanmaya başladığım ilaçtan sonra oldu bu uykuya dalmalar ve derin uyumalar.Neden böyle oluyor bilmiyorum valla.
Dün dediğim gibi arkadaş geldi oturmaya.Biraz ucunu kaçırdım ama yine de dikkat etmeye çalıştım.Sabah ise adet olduğumu görünce daha da şaşırdım.Normalde pko lu olarak adetim 36-37 günde bi olurdu.1 hafta erken adet oldum.Aslında tam günümde oldum ama uzun zamandır böyle günümde olmayınca şaşırdım :)))
Şeker haplarının adet düzenleme gibi bi etkisi var,ben unutmuştum bu durumu ve sanırım hapı kullandıkca adetim biraz daha düzenli olur.
Sabah tartıldığımda kilom 72.7 idi.Yani geçen hafta cuma ile aynı kilodayım.Adet olduğum için şişlik vardır değil mi kızlar ?
dünkü menüm :
sabah :09.00
-4-5 tane patates kızartması
-1 yumurta
-1 bardak süt
öğlen :13.00
-3 orta boy mercimek köfte
-1 ufak kase yoğurtlu közlenmiş biber
-2 tane 5-6 cm uzunluğunda patatesli börek
-1 ince dilim mozaik pasta
akşam : 18.00
-1 tane mercimek köftesi
-1 ufak kase yoğurtlu biber
su 2 lt
Yeni yılın herkese mutluluk,sağlık,bereket ve huzur getirmesi dileklerimle...
Akşamları saat 10 da oğluşla birlikte uyuyup kalıyorum kaç gündür.Bu yeni kullanmaya başladığım ilaçtan sonra oldu bu uykuya dalmalar ve derin uyumalar.Neden böyle oluyor bilmiyorum valla.
Dün dediğim gibi arkadaş geldi oturmaya.Biraz ucunu kaçırdım ama yine de dikkat etmeye çalıştım.Sabah ise adet olduğumu görünce daha da şaşırdım.Normalde pko lu olarak adetim 36-37 günde bi olurdu.1 hafta erken adet oldum.Aslında tam günümde oldum ama uzun zamandır böyle günümde olmayınca şaşırdım :)))
Şeker haplarının adet düzenleme gibi bi etkisi var,ben unutmuştum bu durumu ve sanırım hapı kullandıkca adetim biraz daha düzenli olur.
Sabah tartıldığımda kilom 72.7 idi.Yani geçen hafta cuma ile aynı kilodayım.Adet olduğum için şişlik vardır değil mi kızlar ?
dünkü menüm :
sabah :09.00
-4-5 tane patates kızartması
-1 yumurta
-1 bardak süt
öğlen :13.00
-3 orta boy mercimek köfte
-1 ufak kase yoğurtlu közlenmiş biber
-2 tane 5-6 cm uzunluğunda patatesli börek
-1 ince dilim mozaik pasta
akşam : 18.00
-1 tane mercimek köftesi