- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
merhaba kızlar..
Dün çat kapı gelen bir misafir nedeni ile tüm günüm iptal oldu...(Hiç hoşlanmam çat kapılardan)
Neyse ki önce ki günden 3-4 tepsi poğaça yapıp buzluğa koymuştum.Ocakta da boğazım çok ağrıdığı için sıcak ıhlamur kaynıyordu.Buzluktan közlenmiş biber çıkarıp yoğurtladım ve yine buzluktan hazır doğranmış bal kabağının tatlısını yaptım.İkramlıklarımda sıkıntı yoktu ama gelin görün ki 11-3 arası hiç susmayan bir misafiriniz olunca ,bir de onun üstüne boğaz ağrısı çekince çok kötü oldum.Akşam 9da yoğun baş ağrısı nedeni ile yatağa zor attım kendimi.
Kadının çenesi bir açıldı mı hiç susmuyor.İkramlıkları bile yiyemedi konuşmaktan.Oturduğu 4 saat boyunca sadece 2 çay bardağı ile ıhlamur içebildi...Çünkü konuşmaktan sıra gelmedi
Neyse bu sabaha yine hafif bir boğaz ağrısı ile uyandım ama en azından başımın ağrısı geçmiş :))
Bu arada cuma günün hedefine sadece 400 gram kalmış
Yarın karabuğday yaparsam kesin cumaya hedefi tuttururumm
Finsternisss,rakibim korkk bendenn
Dün yediklerim (bol karbonhidratlı oldu)
sabah 7.30
- 2 tane 35 gramlık poğaça 200kcal (poğaçayı yaparken hepsi aynı boy olsun diye tartıyorum :))
ara 10.00
-2 tane diyet eti bisküvi
öğlen 13.00
-2 tane 35 gramlık poğaça
-1 ufak kase yoğurtlu közlenmiş biber
-4 dilim kabak tatlısı
ara yok
akşam 18.00 (fazla karbonhidrat nedeni ile kan şekerim fena düştü.Bayılacak gibiydim açıktan)
-1 orta boy karnıbaharın yarısını haşladım
-3 kaşık yoğurt ve biraz sos olarak salça
-3 tane jalapeno turşusu
su : 2 lt
spor yok
Poğacaları ve kabak tatlısını saymassak menü iyi dicem geriye bisey kalmıyo