• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugün ki menü

Sabah 09.00
- 2 dilim t.b ekmeği
- 1 yumurta
- yarım kk peynir
-3 zeytin
- bir lokma bal - kaymak

Ara yok

Öğlen : 12.00
1 activia gevrekli kahvaltı zamanı(217 kcal)
4 kuru kayısı

Ara :14.00
-yarım koçan mısır

Akşam :16.30
- bir avuç içi haşlama et
- tavada hamsi
- salata

Ara :18.00
Sade türk kahvesi

Su 2.5 lt
spor yok. Benim koşu bandı cam balkonda. Dışarıda ise dondurucu soğuk var. Üşendim o soğukta yürümeye.. zaten boğazım şiş...
Geçmiş olsun rakibim o_O benimde boğazım acıyor bak ne diycem :KK53: çikolata boğaz şişliğine iyi geliyormuş 1 paket çikolata yersen geçer :KK53: menün guzel görünüyor ;)
slm kızlar menümü paylaşayım

sabah: 2 dilim kızarmış tb üzerine tereyağı sürdüm yanında 1 kk peynir 3 zeytin 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çayy
ara: 1 fincan az şekerli neskafe
öğlen: 1 kase bulgur pilavı, 2 kaşık yoğurt
ara: 1 kupa tarçınlı limonlu yeşil çay, 1 portakal
ara: 3 galete
akşam: 1 tabak kuru fasülye, 2 kaşık bulgur pilavı
ara: 1 yeşil çay içerim heralde bir de kahve içebilirim

bol su
gayet iyi ;)

Geçmiş olsun rakibim o_O benimde boğazım acıyor bak ne diycem :KK53: çikolata boğaz şişliğine iyi geliyormuş 1 paket çikolata yersen geçer :KK53: menün guzel görünüyor :KK66:

gayet iyi :KK66:

Sevgili rakibim,çikoyu 2 hafta önce söyleseydin kesin yumulurdum ama kullandığım insülin ilacının etkisi ile canım hiç tatlı istemiyorr :))

saol kuzucum evet kardeşimi sınava götürüp getirdim öğleni orda yedim her ne kdr toplamda azcık kaçmış olsa da orda birsürü yemek çeşitleri varken ben 1 çorba içtim ve 2 çeşit salata aldım sadece :) ama bugün çok daha dikkat ediceeeem :KK76:

saol sevilaycım evet walla dinlenmek için güzel fırsat oluyo tatiller ama biryandan da sınav haftasıydı sınavlar kaldı...

saol kuzucum, gayet güzel menü afiyet olsun

gayet güzel canım afiyet olsun, ben de bugün çok daha dikkat edicem :)

harikasın canım evet ben de çok kararlıyım başarıcaz bu kez :KK76:

canım malesef insanlar konuşuyor ha benim de başıma geldi ama doğru buluyomuyum asla, ne kdr samimi olursa olsun birinin kilosuyla ilgili yorum yapmak laf çarptırmak çok samimiyetsizce geliyor bana...sen de zayıflayarak ağzının payını ver canım :)

günaydın sevgili rakibem :) ben bugün çok kararlıyım bak sen de aklını başına al ona göre :KK70::KK70::KK70:

günaydın şeker naber?
Tatiden sonra sinavlara gurersin saglik olsun canim sen dinlenmene bak:KK5:
canım resimdekinin adı jalapeno turşusu :)) Baya acıdır ama yedikce yedirir
Bende bu tursuyu yeni almaya basladim tadi cok guzel, :kk77: oglum bizimle yemeye bsladigi icin yemeklere aci koyamiyorum, ama bu tursuyu bayila bayila yiyorum:KK48:

kızlar merhaba
bu gün yediklerim:
sabah 1 domates+1 çay+1 elma
öğle :kısır (bolca) az kuru fasulye 2 dilim ekmek
ara :2 adet poğaca
akşam:1 tabak lahana + 3 kaşık kısır
1 fincan salep
3 kivi dilimi+yarım elma+yarım portakal

POĞAÇAYI YEDİĞİME ÇOK PİŞMANIM :KK42::KK42::KK42: AMA YEDİMMMM bunun karşılığı olarak işyerimde 15 merdiven basamağı var onu 10 kes izdim çıktım...Akşam ve öğleden sonrada 10 ar dakka 2 ez kartopu oynadım...bol bol da su içtim yaklaşık 3 litre falan belki daha fazla iyi geceler..:KK17:

Iyi aksamlar kizlar herkesin menusune baktim cokk iyi alintiyi cok zor yapiyorum. Internetcok yavas sinir oldum. Bir alinti icin yarimsaat ugrastim neyse bugun cok yorgu bitkin haldeyimmenumu yazip yatacam herkezi opuyorum:KK68:

menüm
sabah 2 dilim ekmek, peynir zeytin, salatalik, 1 dilim salam, az yumurta, 1 bardak kahve
Ara
Kendi yaptigimiz az sekerli kadayiftan, 2 kaşık, sekersiz bitki cay
Öğle
Yarim tabak makarna, bol salata
Akşam
1 kare cikolata, sekersiz cay, bir avuc badem
6 dan sonra bisey yemedim:KK50:

kızlar merhaba
bu gün yediklerim:
sabah 1 domates+1 çay+1 elma
öğle :kısır (bolca) az kuru fasulye 2 dilim ekmek
ara :2 adet poğaca
akşam:1 tabak lahana + 3 kaşık kısır
1 fincan salep
3 kivi dilimi+yarım elma+yarım portakal
POĞAÇAYI YEDİĞİME ÇOK PİŞMANIM :KK42::KK42::KK42: AMA YEDİMMMM bunun karşılığı olarak işyerimde 15 merdiven basamağı var onu 10 kes izdim çıktım...Akşam ve öğleden sonrada 10 ar dakka 2 ez kartopu oynadım...bol bol da su içtim yaklaşık 3 litre falan belki daha fazla iyi geceler..:KK17:
Günaydın canım..emineeee bu ne karbonhidrat çokluğuuuu..sabah bişey yememişsin yumurta falan mutlaka ye..

Günaydın kızlar:KK51:
Günaydın canım kaçamak mı yaptın yoksa

ben de akşam minnacık bir kase puding yedim nişastayla çocuklara yapmıştım regl haftamdaymı kessin dedim yedim ama pişman değilim minnacık bir kaseydi çünkü:KK57::KK57:

Günaydın canım..emineeee bu ne karbonhidrat çokluğuuuu..sabah bişey yememişsin yumurta falan mutlaka ye..

Günaydın canım kaçamak mı yaptın yoksa

ben de akşam minnacık bir kase puding yedim nişastayla çocuklara yapmıştım regl haftamdaymı kessin dedim yedim ama pişman değilim minnacık bir kaseydi çünkü:KK57::KK57:

Bende öglrne kadar iyiydi sonra ne bulduysam yedim resmen :(

Yarın tartı günü strese girdim :KK53: bu hafta kesin + dayım akşam yemeğinden sonra saat 8-9 gibi dayanamayıp birseyler atıştırdım hep o_O

gunaydın kızlar
yarın tartı gunu askam lısteyı yayınlarım sımdı sıze bakıp hemen kahvaltımın basına gecıyorum , sınav sonrası okumam gereken baya bı gecmıs bırıkmıs masallah haftaya persembeye kadar kım bılır ne kadar bırıkır o_O
selincim vermek ıstedıgın hedef kılonun %80 verdıgın zaman mezun olabılıyorsun tatlım

MEZUNİYET KARNESİNE HAK KAZANMA
Yeni üyenin hedef kilosu ilgili etap listesinde belirtilir. Bir üyenin mezun olabilmesi için; vermesi gereken toplam kilonun %80 ini vermesi şarttır.
Kaptan gerekli kontrolü yapar, koşulu sağlayan yarışmacının mezuniyet talebini ilgili etap listesinde belirtir.
Hedef kilosu belirtilmemiş yarışmacı karne alamaz. Her üyenin sadece bir kez karne alma hakkı vardır.

Selam kızlar,
Yazılanları okudum, menulerde güzel ben hala toparlanamadim yarında kesin arttı da olucam ve yarismayida kaybettim. Zaten 2 gün özellikle çok dikkt ettim eksilicem halde artilardayim bu nasıl iş anlamadım önceden bırak gr gitmesini 1 kilo giderdi hemen odemim vs yani ama şimdi moralim sıfır ne yapmam lazım ne yapmam :KK61::KK61::KK61:

Çok geçmiş olsun canım :KK68:
Rabbim acil şifalar versin....Aminnnnn

Ohhhh bol bol eksi olarak geri döner inşallahhhhhhhhhhhhhh :KK68:

Çok güzel menün canım :KK68: sporunuda yapıyorsun eminim güzel bir sonuç gelecek bu hafta :KK60:

Canım o az tahin helvasınıda eminim yakmışsındır akşama kadar :KK60:

Gayet güzel bir menü buda :KK68:
Gelsin eksiler gelsin eksiler :D:D:D:D

Senin menüye zaten söze gerek yok :KK60: bakalım bu hafta birincilik kimin olucak herkesin menüsü süper maşallah :nazar:

Canım senin menünde çok çok güzel :KK68:
Aynen devam karşılığını bol bol eksi olarak alacaksın sende :KK68:

Canım Öğlenki makarnayı çük güzel dengelemişsin akşam :KK60: sen bu işi iyice kapmışsın belli :KK68:

Canım çok üzüldüm gerçekten :KK61:
Rabbim sabırlar versin hepinize o_O Başınız sağ olsun :KK66:
Bütün dualarımız sizlerle eminim Anne için ne kadar zor olursada olsun bir kaç aya toplamış olur kendini Allahın izniyle :KK60:

Aaaaa neler oluyor kızlar yaaaa :KK64: Nazaramı geldiniz nedir :nazar:
Pes etmek yok elbet gidecek kilolarımız :KK68:
Ben 2 ay boyunca gram veremediğim günleri bilirim hatta her tartıldığımda cuma dan fazla çıktığım oluyordu ki bu sabah bile 1 kg ya yakın fazla çıkıyorum ama umurum değil elbette gidecek :KK68:

Bu hafta olmazsa haftaya :KK66: ama neticede gidicek :KK68:

Öğlenki Albeniyi görmedik sanma :KK48: anaaa börekte yemiş :KK57:
Afiyet olsun canım yinede güzel bir menü :KK66:

Gayet güzel bir menü canım :KK68: eminim o patlamış mısırda azdır :KK66:

Senin menünde çok güzel canım :KK66:
bol bol eksi olarak döner inşallah :KK68:

İşte buuuuuuuuuu :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Sen kararlı olduktan sonra devamı gelicek zaten :KK60:

Hiççç canını sıkma canım bir sonraki görüşmenizde çok daha güzel bir fark olacak ve o arkadaşın patavatsızlık yaptığına eminim pişman olucak :KK66:
Belkide fark görmüştürde moral bozmak için yapmıştır ( bazı insan ne kadar sevsede arada fesatlık yapabiliyor )

:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48: anammmmm bir gün uğramadım dünya geçmiş biriktirmişsiniz :KK70::KK70::KK70:
Okumasam aklım kalıyor :KK48:

Heee karabuğdayım hazır :KK66:
Sabah canım pek birşey istemedi bende bir şekersiz türk kahvesi + 1 dene muz yedim ve şu an tıka basa tok hissediyorum kendimi :KK66:
Öğlene acıkınca hemen karabuğdayım, yoğurt ve salatalık ( varsa bakmadım daha :KK48: ) olucak menüm olmadı senin gibi bende yanında elma yerim :KK66:
İNşallahhhhhhhhhhhhhhh karşılığınıda eksi olarak alırımda şu 110u görürüm artık fenalık geldi valla :KK48:
Ins. Canım allah razı olsun :KK39:
helvayida yakmisimdir inş,. Umitiyim :KK6:

Back
X