Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Dün akşam felaket bir baş ağrısı yaşadım hatta o yüzdende gece giremedim zaten

Nasıl tuhaf birşeyse sadece sol kaşımın üzerine vuruyordu ağrı ve mide bulantısıda başladı bir anda

Tansiyonum mu acaba diye düşündüm ama oda normaldi
Ayağımdan pufuduklarımı çıkarmadığım halde ayaklarımda buz gibi olmuştu ve sonunda eşim ayaklarımı fönle söylene söylene ısıttı

bir başladı; Eşşek işte ince giyiniyorsun, kesin üşüttün, yok efendim herkese koşturuyorsun ama kendine gelince hiç farkında olmadan üşütüyorsun falan diye söylenmeye

Aslında atletimde eksik değil, uzun kolluda giyiyorum ama sanırım balkona çamaşır sermeye çıktığımda soğuğu yedim ( balkonum kapalıda olsa buz gibi ama çamaşır sermeye mecbur çıkıyorum )
Sıcağı gören ben mayıştım ve hemen yatağa attım kendimi

birde sıcak su torbasına sarıldım bir güzel uyumuşum sabahta 8de uyandım artık nasıl mayıştıysam
Küçük cimcimede dün akşam devamlı Babacığım Annem çok yoruldu bugün ondan öyle olmuştur diyip durdu ( aslında haksızda sayılmaz sonuçta bütün gün baya bir koşturdum )
Bugün şükür hiç birşeyim yok sabahta kahvaltımı yapmadan hemen salonu topladım ( sağ olsun cadı ben yatınca anında evi savaş alanına çevirmiş

)
Canım olmuşla ölmüşe çare yok o yüzden üzme tatlı canını

Bugün çok daha dikkatli olursun dengelenir olur biter
kız 6dan sonra yemedim demişsin ama 6 danönceside birşey yememişsin

çikoyla badem tuttumu bari seni

İnşallah sende yarın çok güzel rakamlar görürsünde belki ondan sonra biraz daha dikkatli olursun menü seçiminde
Yapma selinim yaaa

Nazaramı geldin canım yaaa

İnşallah bugün dengelersinde yarın en azından artı çıkmazsın diye düşünüyorum
Stres yapmak yok

bizim en büyük düşmanımız stres

Bugün sende dikkatli beslenirsen ve geç kalmazsa akşam yemeğin o zaman belki az da olsa eksi görürsün
Aaaaaaaaaa bu hafta takımda bir depresyon havası var olmuyor ama yaaa

Hemen pes etmek yok bol bol su içiyorsun ve akşam yemeğinide olabildiği kadar erkene çekmeye çalış eminim artı görmedende atlatırsın bu cumayı
Selinin dediği gibi Karabuğday ve ek olarakta yeşil çay dene derim
Kız akşam yemeğin nerde senin

Neyse malum sebepten dolayı olan bir dengesizlik diyelim ve bundan sonra senden daha güzel menüler geleceğini ümit eddelim