• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

aynen canım çünkü tutmak zorundayız bu iradeye de hayat boyu sahip olmak zorundayım kendi adıma diğer türlü kilolu bi insan olarak geçirme ihtimalim çok yüksek geri kalan hayatımı ve bunu da hiç istemiyorum !!! ben de öğlen çorba içtim akşama balık var neyse ki :)
Aynen hayat boyu çok doğru bende istemiyorum :KK17:
menü kendini toparliyor balikla :KK49: Afiyet olsun canım :kk77:

Canım valla banyoda tartılıyorum hatta daha evvel parkede tartılıyordumda zeminin esneme olayı olabilir diye banyoya taşıdım tartıyı :KK66: oranın zemini taş olduğu için daha düzgün sonuç aldığımı düşünüyorum :KK66:

Umarım bulur arkadaşın :KK66: ben alırken Allahtan elemanın haberi yoktuda zayıflamak için olduğundan :KK48: ne olduğunu bile bilmiyordu bile :KK48:

Harikasın canım cidden günde 3 kere onu üzerine para verseler yiyemem herhalde :KK48: inan öğlende yaptığımın ancak yarısını yedim :KK53:

Canm ben karabuğdayı ilk yaptığımda geceden ıslamıştım ve çok kötü gelmişti tadı ama sonra tenceye koyfum sıcak su koyup suyunu çekekne kadar pişirdim şimdi kötü gelmiyo valla ;)

Canm ben karabuğdayı ilk yaptığımda geceden ıslamıştım ve çok kötü gelmişti tadı ama sonra tenceye koyfum sıcak su koyup suyunu çekekne kadar pişirdim şimdi kötü gelmiyo valla :KK66:

Valla iki türlüde yaptım yok anam ben cinsim :KK48::KK48::KK48: eşim bile hayret ediyor sen bilmediğin şeyi nasıl denedin diye :KK48: yoksa geçmişte babam para bile üzerine vermek istiyordu yeterki bir kere işkembe çorbasının tadına bak diye hatta diyordum bütün maaşını versen yinede tadına bakamam diye :KK70::KK70::KK70::KK70:
Halada ancak çok çok sevdiğim kıramıyacağım biri ikram ederse birşeyin tadına bakarım ( görüntü çok güzelse yutuyorum resmen :KK70::KK70: )

1. Canım belçikanın Flaman bölgesi flemenkçe konuşur.Walon bölgesi fransızca...
    Euro çıktıktan sonra belçikada yaşam çok zorlaştı.Babacım emekliydi ama yine de evi geçindirmek için sabahtan akşama kadar fabrikada çalışırdı.Kayseride inşaat sektöründe aile şirketimiz vardı.Babamda bizlerin rızasını alarak kesin dönüş yapmak istedi ve geldik...İyi ki gelmişiz diyorum...
    Şuan canımız isteyince belçikaya tatile gidiyoruz ama kesinlikle memleketim bir başka..
    Bu arada ismim betül :KK66:
    Memnun oldum canim bende sevilay, iyi yapmışsın, babaninda meslegi varsa sizin icin iyi olmuş, bende ilerde donmeyi düşünüyorumHoppa

menüm gelsin

sabah: 2,5 dilim kızarmış tb üzerine tereyağı yanında az zeytin 1 tatlı kaşığı tahinpekmezz ve çay
öğlen: 1 tabak tarhana çorbası yanında yarım dilim tb 5 zeytin
ara: az şekerli türk kahvesi, 3 galete
akşam: 3 parça fırında palamut yanında biraz havuç turp salatası, ardından 2 lokma ekmeği tahinpekmeze bandırdım çünkü balığın ardından ağzıma mutlaka tatlı bişey atarım
ara: çay ve bol su içerim

Menü bildirimi
Sabah 9:15
Biraz peynir
Yoğurtlu karabuğday

Öğlen 13:15
Yoğurtlu karabuğday
Bir salatalık
1 bardak bitki çayı

Akşam 16:15
Yoğurtlu tarçınlı karabuğday
2 bardak bitki çayı

Bol su

Bugün hiç açlık hissetmedim öğünleri hep zorla yedim.

menüm gelsin

sabah: 2,5 dilim kızarmış tb üzerine tereyağı yanında az zeytin 1 tatlı kaşığı tahinpekmezz ve çay
akşam: 3 parça fırında palamut yanında biraz havuç turp salatası, ardından 2 lokma ekmeği tahinpekmeze bandırdım çünkü balığın ardından ağzıma mutlaka tatlı bişey atarım

Gayet güzel menün leylacm ;)

Menü

sabah
2 yumurta
2 dilim ekmek
çok az peynir

öğle
1 kase çorba
1 dilim baklava

ara
2 mandalina
1 portakal

akşam
1 kase çorba

1200 kalori toplam

Süper bence canm baklavayi cok güzel dengelemissin işte kalori hesabi böyle bi şey istediğini yiyosun dimi ;)

Menü bildirimi
Biraz peynir
Yoğurtlu karabuğday

Yoğurtlu karabuğday
Bir salatalık
1 bardak bitki çayı

2 bardak bitki çayı

Bol su

Oooovvv kzzz benim rakip çok güçlü :KK53: benim menümü gördün mü :KK17:

Eveeettt ilk menü benden şekerler
SABAH : 2 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
çataln ucuyla peynir
Şekersiz çay

Vee tüm gün 3 kez yoğurtlu karabuğday
öğlen içine turp rendeledim yoğurtladım
ikindi naneli yedim yoğurtladım
şimdi de yoğurtlu marullu yapmayi düşünüyorum :KK66: 3 er kaşık

Spor jillian michael 25 dk
su 2 litre devam ediyorum 2 bardak kayısı cayı 1 maden suyu

Günün kacamaklari 1 tane kepekli kraker
1 çatal kek minicikkkkk bi lokma küccükkk
Çook güzel menün canım sporda var harikaa :KK19:henüz bakmaya başladım geçmişe oyüzden biraz geç oldu yorum

Evet menüm

Kahvaltı
1 bardk ıhlamur
1 tane kepekli lavas
2 kk peynir
2 zeytin
1 gr mantar yağsız sote

Ara 10 tane badem
2 parça light çikolata
1 bardk sade Nescafe

Öğle 2 yumurta haşlama
100 ml greyfurt suyu

Ara
10 tane badem

akşam
3 yk et sote
1 tbk bamya Zeytinyağlı
1 1tane kepekli lavas
1 kase kefir içine keten tohumu ve pul biber

ara 6 badem
Tarçınlı rezene çayı 2 fincn
1 kuru incir
2 hurma

Evet menüm

Kahvaltı
1 bardk ıhlamur
1 tane kepekli lavas
2 kk peynir
2 zeytin
1 gr mantar yağsız sote

Ara 10 tane badem
2 parça light çikolata
1 bardk sade Nescafe

Öğle 2 yumurta haşlama
100 ml greyfurt suyu

Ara
10 tane badem

akşam
3 yk et sote
1 tbk bamya Zeytinyağlı
1 1tane kepekli lavas

ara 6 badem
1 kuru incir
2 hurma
Afiyet olsun canım çok güzel menü
ya bamyaya bayılırım bende yapayım kısa zamanda

menüm gelsin

Menü güzel ama tatlım hher sbh aynı kahvaltı vücudu şaşırt bence ;)

Menü bildirimi
Biraz peynir
Yoğurtlu karabuğday

Yoğurtlu karabuğday
Bir salatalık
1 bardak bitki çayı

2 bardak bitki çayı

Bol su

Harika olmuş inş yarına yansır bu ;)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Yine ben geldimmmm :D

Bugünüde bitirdik şükür :D yarın inşallah herkes tartıda çok güzel rakamlar görür :D:D:D
Akşamlık hiç canım birşey yemek istemedi ama sırf metabolizmayı çalıştırmak için 2 bardak ayran içtim :KK68:

Şu an felaket tokum :KK48: çok güzel tıkıyor beni :KK66:
Eşim biraz geçikmeli de olsa geldi ve şuanda Tvde Mümya filmini izliyor :KK53: bende iki dakikada olsa bakayım dedim :KK66:

menüm gelsin

Canım menün çok güzel heleki akşam yemeğin :KK68: balığa bayılırım hatta haftasonu inşallah bende yaparım :KK66: genelde eşim ayıklayıp yaptığı için ona bağlı biraz :KK48: artık ya cumartesi ya pazar balıklar ellerinden öper :KK48:

Menü

sabah
2 yumurta
2 dilim ekmek
çok az peynir

öğle
1 kase çorba
1 dilim baklava

ara
2 mandalina
1 portakal

akşam
1 kase çorba

1200 kalori toplam

Canım menün gayet güzel selininde dediği gibi baklavayı güzel dengelemişsin:KK66:
Bu arada iradene bayıldım :KK68: ben olsam 1 baklavayla kalamazdım kesin :KK48: o yüzden zaten hiç eve sokmuyorum yoksa kesin kutuyu önüme alırım dayanamayıp :KK48:

Menü bildirimi
Biraz peynir
Yoğurtlu karabuğday

Yoğurtlu karabuğday
Bir salatalık
1 bardak bitki çayı

2 bardak bitki çayı

Bol su

Helal kız sana 3 öğün karabuğday yemeyi başarmışsın :KK48: ben akşamlık düşüncesi bile midemi kaldırdığı için sırf ayran içtim :KK66:
İnşallah yinede güzel sonuç alırım :KK66:

Evet menüm

Kahvaltı
1 bardk ıhlamur
1 tane kepekli lavas
2 kk peynir
2 zeytin
1 gr mantar yağsız sote

Ara 10 tane badem
2 parça light çikolata
1 bardk sade Nescafe

Öğle 2 yumurta haşlama
100 ml greyfurt suyu

Ara
10 tane badem

akşam
3 yk et sote
1 tbk bamya Zeytinyağlı
1 1tane kepekli lavas

ara 6 badem
1 kuru incir
2 hurma

Canım seninde menün çok güzel :KK66: ekmek yerine kepekli lavaş tercihinde iyi olmuş hem kısıtlanmamış gibi oluyordur insan :KK68:

Ve normal yiyebileceğinden de çok yiyosun demi diyet belli bi süre sonra bu etkiyi yaratiyo insanda gözü aç oluyo karnı değil bana bazen geliyolar böyle 3 insann yiceni yiyorum ameliyat diyosun bide haticemm iyi düşün evet vermen gereken çok kilo olabilir ama bir hafta dilediğin şeyi ye ama doyduğunu hissettigin anda bırak yemek için yeme acıktģn zamn istediğini ye biraz kafan toparlansn geri gel buraya bak sen olmaynca ben kaçamak yapıyorum ama kim gaza getircek beni çok özledim ven seni valla hadi biraz daha tatil yap dön geri :KK8:
Tülay çok özledim Tülay

Back
X