- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Sagol aygun sanada basaarilarBen raw yiyecekleri yiyemiyorum canim, size basarilar dilerim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol aygun sanada basaarilarBen raw yiyecekleri yiyemiyorum canim, size basarilar dilerim![]()
Aysecim bende memnun oldumHayırlı akşamlar şekerlerim
Ayy ne güzel yazıyosun öyle çok hoşuma gidiyor okurken
Ben ayşe takım kaptanıyım 44 yaşındayım 2 oğlum var.
İnşallah hep beraber çok güzel kilolar vericez
Mervem çok yorma kendini bitanem![]()
Ay ben cok sevdim seni. Iranli komsum var azeri nazilam kardesim kankam herseyim o benim onunla olan sohbetlerimiz geldi o guzel sivenle renk oldun hosgeldin. Ben 38 yas neslihan alanya dan selam
Gldim.selinim sohbet araniyom valla cecomu ve sizi azda olsa taniyom gelim dedim sagolasinKiz sen bizim takima mi geldin eğer öyleyse hosgeldin şekerbende selin
![]()
Qızlar hamınızın gecəniz xeyre. Menim balacam artıq mene imkan vermir ağlayır.Hamınızı öpürem.
![]()
Ne demek tatlım başımızın üstüneBiraz misafir olicimm kabul ederseniz sohbete![]()
Sagol aysecim tesekkurlerNe demek tatlım başımızın üstüne![]()
Bugün bitti canım bünyana dönüyorumYakinmis kiz köyler bana kahveye gel bi gün![]()
Bizim takım :)Kiz sen bizim takima mi geldin eğer öyleyse hosgeldin şekerbende selin
![]()
Hoşgeldin kalıcımısın sohbetemi geldinGldim.selinim sohbet araniyom valla cecomu ve sizi azda olsa taniyom gelim dedim sagolasin
Gldim.selinim sohbet araniyom valla cecomu ve sizi azda olsa taniyom gelim dedim sagolasin
Bizim takım :)
Merhaba, hosgeldinEvvelce haminizi salamlayiram, haminizi opurem.Men Azerbaycandan Nusabe 32 yasindayam. Evliyem bir oglum var. 6 ilden sonra oldu. kilomu sabah deqiq yazaram. umid eleyirem ki dil baresinde bir-birimizi basa duserik. araniza qatilmaq ucun nese xususi bir sey etmeliyemmi, xahis edirem meni melumatlandirin. Amma qizlar cox cetinlikle araniza qatila bildim, ve indi cox xosbextem.![]()
Aynen bizim takimd da sohbet donmuyo cecomun yanina gelem kizlar gozkirpisam dedim sagolun hos karsiladinizHafta kötü bitmiş bizim dışımızda bir kaç takım daha eksi okulların tatili sofralara yansıdı galiba
bilmem kalsammi istermisinizHoşgeldin kalıcımısın sohbetemi geldin
ozaman tam yerine geldimSohbet bizde koyu olurduda neslicim sessiz bu aralar takimimiz![]()
Hoşgeldin şeker sömestr bitsin sınıf yeniden dolar sohbet eksik olmaz diyette tabiiAynen bizim takimd da sohbet donmuyo cecomun yanina gelem kizlar gozkirpisam dedim sagolun hos karsiladiniz
bilmem kalsammi istermisiniz
ozaman tam yerine geldimcok sevdim.sizi
Anaaa beni takimdam dışlamisda kankam haberim yok![]()