Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ay ben cok sevdim seni. Iranli komsum var azeri nazilam kardesim kankam herseyim o benim onunla olan sohbetlerimiz geldi o guzel sivenle renk oldun hosgeldin. Ben 38 yas neslihan alanya dan selam

Kiz sen bizim takima mi geldin eğer öyleyse hosgeldin şeker:21:bende selin:KK3:

Qızlar hamınızın gecəniz xeyre. Menim balacam artıq mene imkan vermir ağlayır.:KK43: Hamınızı öpürem.:KK25:

Sanada hayırlı geceler canım :KK3:
Üzme kuzuyu Anneciğine ihtiyaç hissetmiş demekki :KK68:

Banada müsaade kızlar :KK3:
Bende biraz eşimle ilgileneceğim :KK66: adamcağız felaket canı sıkkın geldi eve :KK57: şirkette topu topu 4 kişi kalmışlardı geçen gün bir kişi daha şirketten ayrılacağını söylemiş eşime o_O sekreter olarak işe aldıkları bayan son anda kıvırmış patron az para veriyor diye üstüne bugünde 2 kişi işten ayrılacaklarını söyleyince adam iyice şok geçirmiş :KK53: ulen patron haricinde bir tek ben kalıyorum bu nasıl iş sonuçta 2 kişilik şirketmi olur diye canı sıkılmış doğal olarak :KK57::KK57::KK57::KK57:
Zaten geçenlerde distürübütörlükleri iptal edilmiş ( geçmişte onlarla çalışan bir eleman patrondan çok çekmiş ve nasıl bir şanssa bu distrübütörlüklerini yaptıkları ürünün şirketinin yönetimine gelmiş eski müdür ve sırf geçmişte eşimin patronu ona pek iyi davranmadı diye distirübütörlüklerini iptal etmiş :KK57::KK57::KK57::KK57: )
Nasıl olur ya dedim ama işte adam sorumlu olunca iptal etmiş gıçıklığına o_O tabi oradan ekmek yiyenleri düşünenler yok :KK67:

Adamcağızda kara kara düşünüyor bende gitsem patrona yanlış olacak ( sonuçta 15 senedir iyi kötü ondan kazandı ekmek parasını ) gitmesemde sonum ne olacak hiç bir fikrim yok diyor o_O
Artık biraz daha bekliyeceğim Patron bir kararını versinde ona göre bende kendime yeni iş bakayım diyor ama ister istemez kafası baya bir karışmış o_O

Rabbim hayırlısını nasip etsin dedim ama tabi biraz daha kafası dağılsın diye oturup tavla oynayayım herifimle :KK48:

Evvelce haminizi salamlayiram, haminizi opurem.Men Azerbaycandan Nusabe 32 yasindayam. Evliyem bir oglum var. 6 ilden sonra oldu. kilomu sabah deqiq yazaram. umid eleyirem ki dil baresinde bir-birimizi basa duserik. araniza qatilmaq ucun nese xususi bir sey etmeliyemmi, xahis edirem meni melumatlandirin. Amma qizlar cox cetinlikle araniza qatila bildim, ve indi cox xosbextem.:21::21::21:
Merhaba, hosgeldin :KK36: memnun oldum ben de Merve :KK39: inşallah bizimle birlikte güzel kilolar verirsin :KK19:

Hafta kötü bitmiş bizim dışımızda bir kaç takım daha eksi okulların tatili sofralara yansıdı galiba
Aynen bizim takimd da sohbet donmuyo cecomun yanina gelem kizlar gozkirpisam dedim sagolun hos karsiladiniz
Hoşgeldin kalıcımısın sohbetemi geldin
bilmem kalsammi istermisiniz :KK19:

Sohbet bizde koyu olurduda neslicim sessiz bu aralar takimimiz :KK12:
ozaman tam yerine geldim :KK68::KK68::KK68: cok sevdim.sizi

H
Aynen bizim takimd da sohbet donmuyo cecomun yanina gelem kizlar gozkirpisam dedim sagolun hos karsiladiniz

bilmem kalsammi istermisiniz :KK19:

ozaman tam yerine geldim :KK68::KK68::KK68: cok sevdim.sizi
Hoşgeldin şeker sömestr bitsin sınıf yeniden dolar sohbet eksik olmaz diyette tabii

Back
X