Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İnşallah aynı istikrardan devam edip eksileri de gördükçe çok daha motivasyon olurum :KK66:

Aslında bende çok fazla kaslı hatun sevmem ama özellikle şu gobegime fena taktım :KK70: Dumduz olsun istiyorum :KK70:

Aslında tam evde nescafe var yapsam mı diye dusunurken yok en güzeli Türk Kahvesi iceyim hem tok tutar diye düşündüm :KK66: Ama açım :KK70: ve hiç şikayetçi değilim bu durumdan
Ay Türk kahvesi candır , bende duble içiyorum ancak kesiyo :eğlence: sonrasında soda içmenin mantığını tam olarak bilmesem de yıllardır öyle alıştım sodasız da hep eksik gelir Türk kahvesi :KK36: kahve tok tutuyomu bilmiyorum ama nikotin ihtiyacını karşıladığı kesin :KK70:sigara gibi mübarek içmeyince vücudum tepki veriyo resmen, şu an içimde hep bişeyler eksik :mad::KK70:ne konuştum beee altı üstü bi kahve :KK70:

Menümü de yazayım

07.00
2 bardak limonlu ılık su

10.00 Kahvaltı
Kıymalı yumurta,ince bir dilim süzme peynir,domates,salatalık,çay,2 dilim çavdar ekmeği

14.00
Sütlü nescafe, 10 kuru üzüm,10 fındık

16.30 Akşam
Bir küçük dilim haşlama et, kabaklı bol salata

Su:2 lt
Spor:40 dk zumba, 30 dk leslie

Birazdan bir tane mandalina yicem,yeşil çay içerim artık oynakbasi34 oynakbasi34

Afiyet olsun canım ;) çok güzel bir menü ♡♡♡♡
Sporda yapılmış eee gelsin artık eksiler ;)

Ay Türk kahvesi candır , bende duble içiyorum ancak kesiyo :eğlence: sonrasında soda içmenin mantığını tam olarak bilmesem de yıllardır öyle alıştım sodasız da hep eksik gelir Türk kahvesi :KK36: kahve tok tutuyomu bilmiyorum ama nikotin ihtiyacını karşıladığı kesin :KK70:sigara gibi mübarek içmeyince vücudum tepki veriyo resmen, şu an içimde hep bişeyler eksik :mad::KK70:ne konuştum beee altı üstü bi kahve :KK70:

Bende mutlaka en az 1 tane içiyorum birde cinsim o konuda :D Mehmet Efendi harici kahveler pek hoşuma gitmiyor üstelik anında tadından anlarım farklı marka olunca :D

Bende mutlaka en az 1 tane içiyorum birde cinsim o konuda :KK70: Mehmet Efendi harici kahveler pek hoşuma gitmiyor üstelik anında tadından anlarım farklı marka olunca :KK70:
Sen onu bana sor , bi kaşık bi marka bi kaşık başka marka olsun yine anlıyorum:KK70: sanırım ben de yarını beklemeyip mehmet efendi istycem eşim efendiden :KK70:

Sen onu bana sor , bi kaşık bi marka bi kaşık başka marka olsun yine anlıyorum:KK70: sanırım ben de yarını beklemeyip mehmet efendi istycem eşim efendiden :KK70:

Ben hazır Eminönüne gitmisken 2 - 3 paket birden alıyorum tazecik ♡ o baya gidiyor bana olmadı marketten mecbur alıyorum ;)

Bugün şeker hapını tekrar kullanmaya başladığım için midir nedendir bilmem başım ağrıyor :(

Kendime Son bir yeşil çay yaptım hem sıcak iyi gelir hemde tikasin beni diye ;)
Kendi kendime nazar mi ettim nedir :D okuyayım bari kendimi :D gerçi biraz evvel küçük kuzu anne beni okusana dediğinde kendimi de okumuştum ( cimcimede başım ağrıyor diyordu ama Allahtan onun geçti de uyudu )

Bugün şeker hapını tekrar kullanmaya başladığım için midir nedendir bilmem başım ağrıyor :KK43:

Kendime Son bir yeşil çay yaptım hem sıcak iyi gelir hemde tikasin beni diye :KK66:
Kendi kendime nazar mi ettim nedir :KK70: okuyayım bari kendimi :KK70: gerçi biraz evvel küçük kuzu anne beni okusana dediğinde kendimi de okumuştum ( cimcimede başım ağrıyor diyordu ama Allahtan onun geçti de uyudu )
Yerim oniiiiiii :KK200: sen nerden biliyon baş ağrıyınca okumayı minnoşuuum bayıldim maşallah :nazar:

Bugün yediklerim
Sabah
09:00 peynir zeytin domates bi dilim ekmek

10:00yesil çay

11:30 iki kayısı

12:30bi kucuk çay bardağı leblebi

15:00 bi kase bol acılı taze fasulye bi dilim tb ekmeği domates salatalık

18:00 iki kayısı iki ceviz

20:00 bes kaşık kisir dört kaşık yeşil mercimek salatası yesil çay

Spor 40dk
Uyumadan yoğurt kürü

Bugün yediklerim
Sabah

Spor 40dk
Uyumadan yoğurt kürü
Abooo.. Akşamın sekizinde kısır....
Kaptaaan yakaladım ver cezayııı:sopa:

Yerim oniiiiiii :KK200: sen nerden biliyon baş ağrıyınca okumayı minnoşuuum bayıldim maşallah :nazar:

Çok bilmiş kuzum o benim :D
Bir iki kere okulda düşüp bir yerine bir şey olduğunda oy kuşum nazaran mi geldin sen demiştim oda şimdi ne zaman bir aksilik olsa nazar deydi diyor :D
Kendi kendime 10 kere kulhuAllahüehad okudum ama geçmedi sen okusana diye geldi :D

Ayyy eşimin futbolla hiç alakası yoktur ama sağolsun çevresindekiler başarmış maç izliyo :sinirli:
Erzurumsporla Fenerbahçeymiş puffff benim kahve yattı :işsiz:

Benimki maç delisi gerçi Ailecek Besiktasliyiz ♡ hatta Stad'da bile izledik ailecek :D alisiyorinsan zamanla :D gerçi ben ufaktan alıştım babam Almanyada ek iş olarak haftasonları hakemlik yaptığı için ;) heee severek izlemem o ayrı :D

Bugün yediklerim
Sabah

Spor 40dk
Uyumadan yoğurt kürü

Aslında aksam geç olmasaydı abartılı bir menü değil ama işte misafirlik olunca insan saatini ayarlayamiyor ;) yine ikramları masum olanını seçmişsin en azından ;) afiyet olsun ♡

Abooo.. Akşamın sekizinde kısır....
Kaptaaan yakaladım ver cezayııı:sopa:

Yarın karbonhidrat minimum tutup extra spor yapar bence ;) sopa göstermeye gerek kalmaz maşallah spor konusunda istikrarlı

Mesajlarınızı büyük keyifle okudum. Alintilayamadım tembellikten dostlar. Çok şükür sayfada her şey yolunda. :KK76: Serenacım kazasız belasız atlatmış geceyi kurban olurum iradene canım benim. Rabbim sağlıklı sevgiyle geçireceği bir ömür versin yakınına. :KK200: Banucum ve ailesi iyi, kahveler de içilmiş ohhh yarasin. Meralcim spor ve menün iyi gidiyor. Mesajlarını okumak da bir o kadar eğlenceli ve heyecan verici. Allah eksikliğini göstermesin bizlere. :KK19: ben de bu arada eşimi ikna edip salonu değiştirdim. Yeni bir eve taşinmişiz gibi çok güzel oldu. :21:hem koltukların altını da süpürdüm alt kattan intikam aldım :KK70:aksam dış kapının önünde Leslie yapmak zorunda kalmıştım.:KK62: kahve kahve dediniz canım kahve çekti sütlü bı tane içicem namaz kılıp yatıcam. oynakbasi34 oynakbasi34 canım sen de eda ettin mi edecen mi :KK23:

Mesajlarınızı büyük keyifle okudum. Alintilayamadım tembellikten dostlar. Çok şükür sayfada her şey yolunda. :KK76: Serenacım kazasız belasız atlatmış geceyi kurban olurum iradene canım benim. Rabbim sağlıklı sevgiyle geçireceği bir ömür versin yakınına. :KK200: Banucum ve ailesi iyi, kahveler de içilmiş ohhh yarasin. Meralcim spor ve menün iyi gidiyor. Mesajlarını okumak da bir o kadar eğlenceli ve heyecan verici. Allah eksikliğini göstermesin bizlere. :KK19: ben de bu arada eşimi ikna edip salonu değiştirdim. Yeni bir eve taşinmişiz gibi çok güzel oldu. :21:hem koltukların altını da süpürdüm alt kattan intikam aldım :KK70:aksam dış kapının önünde Leslie yapmak zorunda kalmıştım.:KK62: kahve kahve dediniz canım kahve çekti sütlü bı tane içicem namaz kılıp yatıcam. oynakbasi34 oynakbasi34 canım sen de eda ettin mi edecen mi :KK23:
Dış kapının önünde leslie:KK57:

Yürü be kaptaniçem kim tutar seni, arkandayız :KK55::KK66:

Bende yeni evlendiğim zamanlar hevesleniyodum bişeyler yapmaya, özellikle yoğurt yapmaya nasıl özeniyodum sanıyodum ki yoğurt ta yaparsam ben tamamım:KK70:işte o hevesle başladım meğer çok kolaymış, 2 senedir de hep kendim yapıyorum :KK76:

Hobby dışında sıkıntı yok canım afiyet olsun :KK36:

Çok iyi canım afiyet olsun inşallah bu istikrarın hiç bozulmaz :KK36:

Şimdi benim kafam karıştı bu ocaklarda çelik tencereler kullanılabiliyo diye biliyodum kullanılamıyomuymuş yada çelik tencerenmi yok :KK64:

Ben yazana kadar iş işten geçmiştir bende bari afiyet olsun diyim :KK70:

Burada yazıya dikkat çekmem gerekirken ben hatuna takıldım kaptanım :KK70:ama ben bu vücuttan istemiyorum kadınlarda bukadar kası beğenmiyorum :deli:

Vuhuu ver gazı ver coşkuyu abla, kalkıp bi sürahi suyu dikesim geldi :KK53:

Afiyet olsun kaptanım nasıl canım çekti kahvem bitmiş bugün içemedim :63: nescafe içtim oda kesmedi, paketlilerdende istemedim çektirdiğimin lezzeti yok diye :işsiz:
Ah ah çelik tencerelerim hep İstanbulda. Zaten mıknatıs tutması gerekiyor kriter bu. Yani her çelik de işe yaramayabilir.

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Gece tam yatacakken küçük kuzu yine başım ağrıyor diye ağlamaya başladı :(
Anam neler yaptık resmen hatim indirecektik ablasiyla :D

Şükür yine geç yatmama rağmen erken uyanabildim ;) Hemen abdestimi alıp namazimı kilacagim ;)

Allah razı olsun canım hatirlattin bana ;) kaç gündür omuzumun korkusuna kilamiyordum :olamaz:
Kendimi o konuda suçlu hissediyordum zaten sen sorunca da hadi kalkerteleme iyileşmeyi beklemenin alemi yok dedim şimdi kendime ;) sonuçta sonraki güne cikacagimin garantisi yok ki iyileşmeyi bekleyeyim ♡♡♡♡

Kızlar iyi geceler. Muhabbet güzelmiş :KK66:
Serenalar yırtmış bu akşam ama ben yırtamadım. Neler yediğimi yazmıyacağım ama sanırım taşınma yorgunluğu çöktü üzerime :KK43: yarın diyete devam.

İtiraf edemedigine göre menü baya ciss li :( Neyse olmuşla ölmüşe çare yok demişler ;)
Bugün itibariyle cumaya kadar gram kaçamak istemiyorum ;) ona göre :sinirli:
Bugün de çok sıkı tutuyorsun

Sabah namazimi zor da olsa kilabildim ♡
Omuzum baya bir ağrıdı secdeye varirken :( kalkarken de mecbur destek alarak kalktım ;)
Rabbim inşallah tez zamanda şifa verir de bende rahat rahat namazlarimi kilarim ;)

Back
X