• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selmacım lahana detoksun hayırlı olsun canım inş. güzel sonuçlar alırsın

kaptancım bütün dualarımız seninle

neslihan üzülme çocuk işinde en önemli şey moraldir moralini yüksek tut allahın izniyle olur inş. biz de 2 sene korunmuştuk korunmayı bırakınca 3 ay sonra hamile kaldım ve bu 3ay içinde allaha hep şöyle dua ettim''rabbim hakkımımızda hayırlıysa ver hayırsız olucaksa hiç verme varlığıyla değil,yokluğuyla sına die''

ben ameliyattan korkuyorum kızlarrr.....şimdiden düşünmeye başladımmm

kızlar ii akşamlar siteye ne zmn girsem bişey yazıorum sonra sayfa görüntülenemio dio ben yazdıklarım size ulaşıodur die üşünüodum ama şuan geçmişi okuduğumda gelmemiş olduğunu gördüm oooffff düzelsin artık site yyyaaamafoldumben

selmacım lahana detoksun hayırlı olsun canım inş. güzel sonuçlar alırsın

kaptancım bütün dualarımız seninle

neslihan üzülme çocuk işinde en önemli şey moraldir moralini yüksek tut allahın izniyle olur inş. biz de 2 sene korunmuştuk korunmayı bırakınca 3 ay sonra hamile kaldım ve bu 3ay içinde allaha hep şöyle dua ettim''rabbim hakkımımızda hayırlıysa ver hayırsız olucaksa hiç verme varlığıyla değil,yokluğuyla sına die''

INŞALLAH ASUCUM SALI BAŞLASAYDIM DAHA IYI OLACAKTI AMA BAZI SEBEPLERDEN DOLAYI BAŞLAYAMADIM SEBEPTE GEZMEYE GITMIŞTIM :utangac:O YÜZDEN MALESEF BAŞLAMADIM BAKALIM IKI GÜNDE NE OLACAK ŞU AN SADECE MIDEM AGRIYOR BIRAZ SONRA YATARIM UYUYUNCA GECER INŞALLAH mafoldumben

bu gÜn yedıklerımm sabah ıkı kase elma kompostosu

gÜn boyunca ÜÇ tabbak lahana corbası

ıkı bardak yeŞıl cay

ıkı lt su

bır saat yÜrÜyÜŞ 444 kcl

bende girdim site açılmıyo biara girer gibi oldum derken olmadı ama şimdi oldu
alpişimi dktora gtrdüm üşütmüş antibiyotik başladı
bende regl olmuşum ama şimdiye kadar hiç bukadar ağrılı geçtiğini hatırlamıyorum sanki tonla dayak yemişim heryerim ağrıyo ayaklarımı dümdüz uzatamıyorum yarında ben gidicem doktora boğazımda bezeler çıkmış
çok geçmiş olsun cnm
umarım şimdilerde daha iyisindirr
domuz gribinden korkuyomusunuz?
ben çok korkuyorum valla İstanbul felaket bi yer kardeşimin okulunda çıktı göndermioruz okula bilmiorum ne kadar çözüm ama ne yapalım aklımıza başka bişey gelmio mafoldumben
iş çıkışı yollar otobüsler felaket kalabalık oluo sanıorum en sonunda hepimiz başımızdan geçiricez bu olayı mafoldumben

cnm benim çayımda seninkine benziyo
hemen tarifimi yazıyım
3 elma
1 kabuk tarçın
1 tatlı kaşığı karanfil
1 yemek kaşığı tane karabiber
1 limon

elma ve limon kabuklarıyla birlikte düdüklüye atılır
diğer malzemeleride at 3 lt su ekle 15-20 dk pişsin
sonra süzüp yemekleriden sonra 1 fincan içiyorum ben
tadı normal kötü değil yani
ılıkken iğrenç oluyo ama kaynar kaynar daha çok hoşuma gitti benim :kahve:
bu süper bi çay annem müsait olunca yapıo bunu ya varya sıcak sıcak içtikten sonra içimde baloncuklar patlıo gibi oluo gaz derdinden kurtuluomm

selam kızlar..kaç gündür sizlere elimde olmayan nedenlerle yazamadım öncelikle kusura bakmayın..sizleri ihmal etmeyi hiç istemem bilirsiniz..ben cumartesi akşamından beri nerdeyse hiç hareket edemeden yatıyorum..c.tesi akşamı misafirlerim gittikten sonra kilitlendim kaldım...önce sıradan üşütme ve yorgunluk dedik eşimle ...merhem ütü falan yaptık geçer dedik bizim ordaki sıradan biyere gittik dr iğne verdi falan ama p.tesi sabah yerimden kalkamayınca adam akıllı bir hastaneye gittik nöroloji uzmanı dr bu sıradan tutulma dğeil ayrıntılı bakmak lazım diye mr istedi..neyse sonuçları dün aldık bende boyun ve bel fıtığı başlangıç seviyesindeydi ama şimdi azıtmış ikisi de..omur daralması mı ne varmış ve boyun ve bel omurlarımda bilmemne oluşmuş..tutulmanın asıl nedeni oymuş..dr zorlu bir süreç seni bekliyor dedi önce 10 gün sert zeminde hareketsiz yatacaksın sonrasında da fizik tedaviye başlayacaksın çünkü bu yaşta ameliyatı önermiyorum dedi...c.tesiden beri ağrıdan koskoca kadın ağlıyorum resmen kızlar..ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum en son böyle 2002 de olmuştum ama bu kadar ağrılı olmamıştı..uzunca bir süre işe de gelemeyeceğim..kayınvalidemler geliyor bugün bana o bakacak birsüre sağolsun. annem kardeşimin bebeğine bakıyor çünkü..şimdi raporlarımı onaylatmaya gldim şirkete fırsat bu fırsat sizlere de yazayım dedim birdaha nete ne zaman girebilirim bilmiyorum..gerçekten çok üzgünüm kızlar sizleri yarı yolda bırakmış gibi hissediyorum kendime özellikle ortişimi..beni merak etmişsiniz sağolsun ilterim aramıştı o söyledi..ben elimden geldiğince çabuk aranıza dönmeyi istiyorum ama karar sizin..geri dönmek üzere ayrıldı mı dersiniz bayram yarışmasını tamamlayamadığım için diskalifiye mi dersiniz ne derseniz kabulüm kızlar..hepinizi çok seviyorum ve tüm kararlarım,planlarım,zayıflama hayallerim suya düştüğü için çok çok üzgünüm..böyle yattığım yerden napabilirim ki zayıflamakla ilgili bunu düşündükçe daha da çok daralıyorum takılmamaya çalışıyorum ama çok üzülüyorum:((birkez daha anladım ki herşeyin başı sağlık...gerisi gerçekten boş:((sizlerden tek ricam şu bana dua edin kızlar şu ağrılarım biraz olsun dinsin..kendinize çok iyi bakın..hepinize sağlık dolu günler diliyorum beni unutmayın...söz biran önce iyileşip dönmeye çalışcam..üzerimde emeği geçen herkese binlerce tşk..hakkınızı helal edin..şimdilik hoşçakalın..
yaaa cnm çok geçmiş olsunnn kendine çok dikkat et
bu fıtık emek isteyen bi hastalık dikkat etmelisin özen göstermlisin kendine acil şifalaropuyorumnanaktan

2 haftadr çok can sıkıcı şeyler yaşıyorum
sizlerden tek isteğim bana dua edin
dualarım seninle kaptan herşey güzel gönlünden geçtiği gibi olsunnopuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlarrr

bugün kadın doğum dr.a gittimmm rahim filmi çektirdimmm ölüyorum sandımmmmm.....

neyse sonuçlar pek iyi değil.. Doğuştan rahmimde büyük bir perde var bunu kazımaları gerekiyormuş çocuk olması için birazda kanallar kapalıymış bu ameliyatta bunuda açacaklarmış... bebek oyüzden olmuyor olsada durmaz düşer dedi dr. çok üzüldüm içim acıdııı bir anda ama sonra dedim hayırlısı en azından ameliyatla geçecek....

ameliyattan sonra 1 sene içinde hamile kalmam %50 artarmış oyüzden 1 senede yine olmazsa bu sefer tüp bebek dedi dr....

kızlarrr ne olur benim için dua edinnn.....
cnm umarım bebişine hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla kavuşursunnn Allah yardımcın olsunn

buarada salı günü yediklerimi sayfa sürekli gittiği için yazıştım ama geçmişi okuduğumda gördümki gelmemiş notlarımda şirkette kaldığında cuma günü yazacağım bilginize
bugünü yazayım ama hmn
kahvaltı kepek ekmekli sand.(domates ve peynirli)
ara
1 elma
öğle
1 kase çorba,1 but ve 2 ymk.kaş.makarna
akşam
balık ve salata

günaydııınnnn =) ilk kez ben acıyorum burayı bugun gene dısarda olacagım gıtmeden yazıyım bıseyler ıstedım. dün yediklerimi de yazym. çok düzensiz oldu dün. dışarda olunca hep böyle oluyo.. neyse ki artı cıkmıyorum yarın hedefıme ulasmıs olcam...

28 ekim çarşamba

sabah

1 sandviç (domates, salatalık, kaşar peyniri), 1 bardak çay (şekersiz)

sonra öğle yemeği yemedim. 1 bardak 2 küp şekerli sütlü nescafe yanında 4-5 yulaflı bisküvi yedim.
daha sonra 1 bardak şekersiz çay yanında 1 tane tatlı bisküvi.
çeyrekten bile küçük sadece 2 lokmacık simit yedim.
akşam evde 3 kaşık zeytinyağlı karnıbahar yedim.
2 bardak yeşilçay
1,5 lıtre su
2 küçük çikolata kaçamağım

ama ortim artı cıkmadım dun sabaha göre panik yok. bugun bol yuruyuslu bır gun benı beklıyo =) yarın kesın hedefımdeyım =)

spor yok. bu kadar dunkı yedıklerımde.

iyi akşamlar kızlarrr

bugün kadın doğum dr.a gittimmm rahim filmi çektirdimmm ölüyorum sandımmmmm.....

neyse sonuçlar pek iyi değil.. Doğuştan rahmimde büyük bir perde var bunu kazımaları gerekiyormuş çocuk olması için birazda kanallar kapalıymış bu ameliyatta bunuda açacaklarmış... bebek oyüzden olmuyor olsada durmaz düşer dedi dr. çok üzüldüm içim acıdııı bir anda ama sonra dedim hayırlısı en azından ameliyatla geçecek....

ameliyattan sonra 1 sene içinde hamile kalmam %50 artarmış oyüzden 1 senede yine olmazsa bu sefer tüp bebek dedi dr....

kızlarrr ne olur benim için dua edinnn.....

kız cadı neyden korkuyorn
ne güzel işte dr çaresi var demiş
ya hiç bir zmn olamaz deseydi ne yapacaktıın
ol amelyatını ondan sonra da hamilesin işte ne güzel
annelik öyle kolay değil iştee yafruuum
ol bi an önce
ertlediğini duymayım bak:olmaz:

merhaba kızlar kusura bakmayın ben 2 gündür aranıza katılamıyorum sanırım yarında yokum çünki tarlaya gidiyoruz çok yoruluyoruz akşamlarıda fırsat bulamıyorum
:gitme::gitme::gitme:

buarada salı günü yediklerimi sayfa sürekli gittiği için yazıştım ama geçmişi okuduğumda gördümki gelmemiş notlarımda şirkette kaldığında cuma günü yazacağım bilginize
bugünü yazayım ama hmn
kahvaltı kepek ekmekli sand.(domates ve peynirli)
ara
1 elma
öğle
1 kase çorba,1 but ve 2 ymk.kaş.makarna
akşam
balık ve salata
çok güzel
inşallah balık kızartılmış değildr

günaydııınnnn =) ilk kez ben acıyorum burayı bugun gene dısarda olacagım gıtmeden yazıyım bıseyler ıstedım. dün yediklerimi de yazym. çok düzensiz oldu dün. dışarda olunca hep böyle oluyo.. neyse ki artı cıkmıyorum yarın hedefıme ulasmıs olcam...

28 ekim çarşamba

sabah

1 sandviç (domates, salatalık, kaşar peyniri), 1 bardak çay (şekersiz)

sonra öğle yemeği yemedim. 1 bardak 2 küp şekerli sütlü nescafe yanında 4-5 yulaflı bisküvi yedim.
daha sonra 1 bardak şekersiz çay yanında 1 tane tatlı bisküvi.
çeyrekten bile küçük sadece 2 lokmacık simit yedim.
akşam evde 3 kaşık zeytinyağlı karnıbahar yedim.
2 bardak yeşilçay
1,5 lıtre su
2 küçük çikolata kaçamağım

ama ortim artı cıkmadım dun sabaha göre panik yok. bugun bol yuruyuslu bır gun benı beklıyo =) yarın kesın hedefımdeyım =)

spor yok. bu kadar dunkı yedıklerımde.

güzel özlemciim

günaydın arkadaşlar lahana detoksumun ılk günü kazasız belasız gectı şımdı tartıldım öyle fazla bır kg kaybım yok ama olsun yarın en azından artı cıkmayacagım cok mutluyum

28 ekim çarşamba

sabah:1 kase pirinç lapası
4 tane kuru kayısı

öğle:1 tabak mercimek badı
biraz haşlanmış lahana
3 bardak çay

akşam: çok az kızarmış et
1 tabah salata
1 dilim börek
yeşil çay

aralarda:2 kase sütlü
2 domates
1 nar

spor:yok malesef çünkü dün temizlik yaptım annemlerde

su:2 lt

günaydın arkadaşlar naber
neslihancım geçmiş olsun hsg çekinmişsin
rabbim büyük canım dert vermiş ama dermanınıda vermiş çok şükür
dermansız dert vermesin rabbim
ameliyatını ol inşallah hayırlı sağlıklı bebişlerde verir rabbim sana canım

elimphia canım sanada çok geçmiş olsun

kızlar ben bugün annemlerdeyim yine
dün temizliğe gittim bugün misafiri gelecek hizmete gidecem
yani fazla bi paylaşım yapamıycam kusura bakmayın
sizi çok öptüm

size dünkü maceramı anlatıyım
ben güya pirinç lapası diyeti yapacaktım
haşladım 1 tencere pirinci lapa yaptım allahım o nasıl iğrenç bi tat
pul biber nane reyhan karabiber attım daha iğrenç oldu
limon sıktım hiç yenmez oldu
napıyım napıyım diye kara kara düşünürken üstüne süt ekledim sütlü yaptım yoksa pirinçler çöpe gidecekti
haftayada bulgurla deniycem o pirince göre daha yenilebilir oluyomuş
inşallah yapabilirim

kimse yok bende en ıyısı gıdıp yemek yıyeyım barı dermışım tabıkı şaka ama benım mıdem cok agrıyor galıba bu detoksu bu gün bırakacagımm cünkı cok kötüyüm

Back
X