- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.621
- 773
- 40
kaydirigubbakcemile3geçen haftada81 bu haftada 81 malesefmafoldumben
akannehirakannehirakannehir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaydirigubbakcemile3geçen haftada81 bu haftada 81 malesefmafoldumben
ama geçen hafta yazmıştım ben kilomu:sinifsinif:
canımtşkler güzel yorumun için ben 1,1 verdim spor ilk başlarda yapamadım ama 3, gündür tarlaya gidiyoruz orda baya bir spor yaptım hatta dün bütün tarlayı çapa matoru ile ben çapaladım heryerim tutuldu şuanda ama kilo vermeme yardımcı oldu :lepi:23/10/2009
sabah :
1 k.k kadar peynir
yarım domates
1 dilim ekmek
öğlen
1 yumurta (sahanda )
1 dilim ekmek
ara : 1 bardak süt + 1 dilim kek
akşam :
patlıcan yemeği + yogurt + börülce salatası
sıvı :2 lt su + 3 fincan çay
24/10/2009
sabah :
1 k.k kadar peynir
domates
1 dilim ekmek
1 tane ceviz
öğlen:
kabak mücüver 1 tane
4 tane küçük sarma
akşam :
hamsi 5-6 tane
salata
patates cips 5+6 tane sadece
1 dilim ekmek
sıvı : 1,5 lt su + 4 fincan çay +1 fincan nescafe
ILTERCIM BU HAFTA SENIN YAZDIKLARIN YANLIŞ DEGILSEM BUNLAR
AMA BÖYLE OLMUYOR SPOR YOK olmaz böyle ıltercım ınşallah kg vermışsındır kötükedihüsoklava:
canımtşkler güzel yorumun için ben 1,1 verdim spor ilk başlarda yapamadım ama 3, gündür tarlaya gidiyoruz orda baya bir spor yaptım hatta dün bütün tarlayı çapa matoru ile ben çapaladım heryerim tutuldu şuanda ama kilo vermeme yardımcı oldu :lepi:
bıraktım canım işi daha doğrusu otel kapandı kış sezonu diye tekrar çağıracaklar ama nezaman belli değil bakalım=) ya ortım gelmedı bırıncı bız olcaz yaa =) ben de 1.2 kg verdm ama tarla capalamadım cok gezdım sadece =) az yedım =) burda tarla yok kı keske olsa.. bahce bıle yok dogru duzgun.. sen ısı bıraktın mı ? ızınde mısın ? merak ettım de
bıraktım canım işi daha doğrusu otel kapandı kış sezonu diye tekrar çağıracaklar ama nezaman belli değil bakalım
bizde tarla çok bitanem yaa tarla işide zor oluyor ama iyi hareket ettiriyor
canımtşkler güzel yorumun için ben 1,1 verdim spor ilk başlarda yapamadım ama 3, gündür tarlaya gidiyoruz orda baya bir spor yaptım hatta dün bütün tarlayı çapa matoru ile ben çapaladım heryerim tutuldu şuanda ama kilo vermeme yardımcı oldu :lepi:
günaydınopuyorumnanaktanKızlar günaydın
günaydın arkadaşlar malesef ben bu hafta sadece 200 gr vernışım lahana dıyetını yapamadım mıdem agrıyor bır dr gıdeyım ondan sonra yaparım artık 82 kg olmuşum
Umarım KK yine gitmez.
Kaptanım çok çook üzgünüm maalesef 1.300 gr.almışım zaten belliydi böyle olacağı geçen haftadan yediklerimin(bazı sorunlarım vardı ya ondan) acısı şimdi çıktı.Bu hafta elimden geleni yaptım ama inanıyorumki haftaya kilo vermiş olacağım.Kusuruma bakma (inan hala sıkıntılarım bazı sağlık sorunlarıda yaşadığım (halada yaşıyorum) halde elimden geleni yaptım)
Kaptanım sana söz veriyorum 56 ya düşeceğim (kendimi affettirmek için) kızlar sizde şahitsiniz sözüm söz. (eski kilo =56.5 yeni kilo =57.8klava:
klava:
klava:)Hatta ayıptır söylemesi salı- çarşamba günü kilom 58.4 e ulaşmıştı perşembe günü tartılmadım bugünde 58 den aşağıya düşmem diyordum)
Kaptanım dediğim gibi sözüm söz.Affet beni olur mu kızlar sizde beni affedin (inanın yaşadığım bazı şeyler bana çok ağır geldi bende acısını tıkınarak çıkardım. )AFFINIZA SIĞINIYORUM
bu mesajını haftaya sana kopyalyıp yapnıştrcam
bu mesajını haftaya sana kopyalyıp yapnıştrcam