80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iradene hayranım zilancım ama isveç diyeti için çok sağlıksız diyo uzmanlar.
tek tip diyetlerle değilde her vitaminden yeteri kadar alacağın bi diyetle kilo verdiğinde hiç alınmıyormuş. tek tip diyetler diğer besinleri yemeye başlayınca muhakkak geri geliyomuş olmaz olası kilolar cnm .
bence sende daha sağlıklı diyetler seç kendine acizane tavsiyem tabi cnm

ollleeeyyy baya zamandır uğraşıyordum yani bu kadar teknoloji özürlüyüm anlıycağınız sempatiksalakcinni

aslında haklısın cnm tşk ederim uyarın için biliyormusun bazende diyorumki pazartesi günü diyetisyemi gitsem acaba kalan 10 kiloyu diyetisyen eşliğindemi versem :uhm: ama bir türlü karar veremiyorum şimdiye kadar kendi irademle verdim son kiloyuda uzman eşliğindemi versem yardımcı olursanız arkdşlar sevinirim olumunekankayizsmile

Evet cnm hem en sağlıklı şekilde verirsin .1 ayda ver,icene 2 ayda verirsin .hem diğer verdiğin kilolarda oturmuş olur.biliosun 1 sene en az dikkat edip kilo almamk gerekioki vücut o kiloya alışsın. yani kilo versekte 1 sene zaten dikkat etmemeiz lazım .onun için bi acelemiz yok canım .yavaş yavaş ama kalıcı vermek en mantıklısı.

desteğin için çok sağol arkdşım inanırmısın son aylarda ciddi bir takıntı oldu bende bu kilolar ama arkdşlarımın yani sizlerin desteğile kararımı kesinleştircem pazartesi uzmana gidip bu 10 kiloyu onun eşliğinde vermeye çalışcam :Saruboceq:

tünaydın hanmlar.nasılsınız?ölçülerim:
94 89 105
şubat hedefimkahve:

89 bel ölçün mü yoksa göbek deliği hizasından ölçtüğün ölçümü

ince bir atlet üzerinden ya da çıplak ölçülürsen daha iyi olur canım.Bel değil göbek deliği hizasından olacak yanlış yapmadın di mi bel yazmışsın ama göbek deliği hizasından ölçtün di mi ?

ölçülerim şu şekilde efenim ..

göğüs :92

bel :82

basen 110 ohaa yaa nefret ediyorum şu basenlerimden yaa . mafoldumben

canımmmmm sanada söyliyimmmm bel değil belkide göbek hizasından ölçüyorsunuz ama bel yazdınız bilemiyorum ama karışıklık olmasın göğüs göbek basen diye yazın göbek ölçüsünü de göbek deliği hizasından ölçün tamam mı canım

yukarıdaki mesajımda ayrıntılı yazmışım kızlar bakın

aylinnnn tatlım saçların süper yakışmış sana ve yine söyleyeyim senin 90 lı kilolarda olduğun hiç ama hiç belli olmuyor

Son düzenleme:

Bişey değil canım burda niye varızki birbirimize destk olmazsak.inş en sağlıklı şekilde kurtuluruz şu kilolardan opuyorumnanaktan

hmm tamam göbeğimide hemn örçüyorum ve örçtüm tam 90 cnm :)) sağol aydınlattığın için a.s.

Bi kırmızılı görüdüm aşağıda :) izleem hoşgeldin cnm opuyorumnanaktan

arkadaslar herkese ıyı hafta sonları dıleyerek baslamak ıstıyorum bende sızın gıbı 80 nın ustunde bır kılodayım 8 aylık bır oglum var emmıyor artık hıc kılo veremedım hıc bır kıyafetım olmuyor cok cırkın ıgrenc bır goruntum var aynaya bakmak ıstemıyorum yuzume sacıma bakmamaya basladım herseyımle bıraktım kendımı pıjamalardan baska bırsey gıymek ıstemıyorum hepsının ustune bunlardan rahatsız olmayan hıcbırsey umrunda olmayan bır kocam var kıyafetten anlamaz tıpten bakımdan susten anlamayan yada anlamak ıstemeyen bır koca ammma dısarda bakımlı bırını goruncede gozunu alamaz ıcıne duser kusura bakmayın bıraz ıcımı dokmek ıstedım bunları konustugum hıc arkadasım yok .
her neyse nerden baslasam nasıl sılkınıp kendıme gelsem bılmıyorum. ben gıyınmeyı temız olmayı bakımı guzellıgı susu cok seven bırıydım ne oldu bana boyle? aslen anlaralıyım marasa gelın geldım 6 yıl once ve dunyam degıstı degısmemek ıcın cok ugrastım agladım bunlar gıbı olmayacam dedım amma bır baktım kı degısıyorum lutfen bana yardım edın ben eskı yasemın olmak ıstıyorum zayıf guzel bakımlı hayata pozıtıf bakan bır yasemın olmak ıstıyorum LUTFEN LUTFEN YARDIM EDIN sız nedersenız yaparım BANA UZANACAK BENI ANLAYACAK ARKADASLARA IHTIYACIM VAR depresyondayım

çççoooookkk geçmişler olsun şekerimm allahım korur o meleği sen gönlünü ferah tut canım :teselli:

Ocak ayının son tablosuuuuu

yeni çıktıııııı..taze tazeeeeeeee! :))

ellerine sağlık kaptanım 1.mizi nihalimi de kutluyorum inşallah böyle devam canım opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlarr napıyorsunuz tablonuz genel olarak iyi maşallahh hepinizeee

canım hoşgeldin sen başka topiğe mi geçtin hiç gelmiyorsun artık :gitme:

canım süper olmuş bende hedef kiloma düşünce seninki gibi önleri biraz daha uzun şekilde kestiricem yepyeni bir insan olucam nasipse o günleri görebilirsem şayet mafoldumben

adacım bende 10numaralı çifte verdim çok naturel çok doğal yakışmışlar birbirlerine opuyorumnanaktan

gecen hafta dogum günümdü, 20 yasina girdim nihayet :)

ahhh ne güzel yaşlar onlar tebrik ederim canım yeni yaşın sana uğur getirsin aylincim

ölçülerim şu şekilde efenim ..

göğüs :92

bel :82

basen 110 ohaa yaa nefret ediyorum şu basenlerimden yaa . mafoldumben

senin gözün basen görmemiş du bakem benimki kaçtı yazıcam şimdi CADIARZU

10kilonmu kaldı canım ayyy ne güzel yaa benim daha 20 kilom var vermem gereken mafoldumben

cnm benım verdıgım ölcude göbek ölçum yazıo:) bıde sıkıstırmadım yaglarımı yanı ne geldıyse o:) yanı sıksamaz daha ınceltebılırdım:)) doğru ölçmusum dımı

ay cnm ya tahmın edebılıyorum az cok öncelıkle kendını sevceksın kılolar olabılır bende kılo aldıkca esortmnları gıyıp oturuyor nasıl olsa aldım deyıp yedıkce yıyordum.ozamn kılolar alıp basını gıdıyordu.öncelıkle kocanı felan bosver kendın ıcın evdede gıyımıne özen göster makyajını yap kıyafetlerın senı sıkıp rahatsız etsede cıkarma.dıyet konusuna gelınce söyleyebılecegım pek bısey yok ama pilav yıyosan ekmek yeme et yersen 3-4 parcayı gecırme.mesela 3 cesıt yemek mı var evde 1 tabakondan 1 tabak ondan yıyecegıne 1 tabagın yarısına ondan yarısına ötekınden koy.amalutfen ılk önce sılkelen gıyın kuşan tamammııı

Aramıza hoşgeldin arkadaşım .tam yerine geldin söyleyim :)
Ben nedense bu kilolarımı hep içimde dert ettim eşime asla rahatsızlığımı bildirmedim.makyajımıda yaptım .biraz kilolarımı sansürleyen hoş kıyafetlerde giydim halada giyerim.Adamlara kilo sıkıntından ne kadar şikayet edersen onlarda okadar kilolu görüyor seni onu anladım.
Ben diyete başlayalı dün tam bir aydı 7 kilo verdim ilk ayda eşim bana ayy çok zayıfladın yeter daha verme diyip duruyor .Hatta rejime başladığımı söylememiştim günlüğümü okuyup anladı :)
anlatmak istediğim kendine güven canım. O ne kadarda süsten püsten anlamıyorum dese inan onlar için özendiğin zaman çok mutlu oluyorlar . benim eşimde sürekli sen halinle güzelsin yapma etme der ama süslenincede ağzı kulaklarına varır.
hiç dert etme cnm hiç üzülme ve kararlı ol.hemen bugün başla sağlıklı yaşama .erteleme ne kadar ertelersen o kadar zor oluyor tecrübe ile sabittir.
Hep birlikte kurtuluruz bi kilocuklardan . kaydirigubbakcemile2 dert etme stres yapma kendine güven kaydirigubbakcemile5

senin gözün basen görmemiş du bakem benimki kaçtı yazıcam şimdi CADIARZU
10kilonmu kaldı canım ayyy ne güzel yaa benim daha 20 kilom var vermem gereken mafoldumben

o zaman gel beraber ağlayalım mafoldumben

Ama benim senden az ağlıcam kesin benii hiç geçemiceksiin hiçççç sempatiksalakcinni

canım yaa kıyamam sana senin kilolardan da sıkıntın var şehir değişimi de sanırım sen çok sarsmış canım hiç dertlenme öyle yada böyle yaza fit bir şekilde giricez önümüzde bunu gerçekleştirebilmek için uzunca bir zaman var hiç stres yapma kendine güven ayakların yere sağlan bassın gerisini hep beraber hallederiz içinde bişiy tutma canım dök içini bizi bizden başkası anlayamaz olumunekankayizsmile

o zaman gel beraber ağlayalım mafoldumben

Ama benim senden az ağlıcam kesin benii hiç geçemiceksiin hiçççç sempatiksalakcinni

kork benden şekerim cumayı iple çekiyorum inşallah kopmaz ip delikafaduldendelikafadulden

Fark ettinse resm koyanların %90 bekar .E bekarken bizde öyleydik şekerim. hatta yaza yine öle olucaz inş

aylin90
merwecik20
alperenim
BuTTeRfLy86
merwecik_20
handerya

ölçülerini bildiren arkadaşlarım bu arkadaşlarım diye gördüm,eksiğim varsa düzeltirmisiniz şekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…