iradene hayranım zilancım ama isveç diyeti için çok sağlıksız diyo uzmanlar.
tek tip diyetlerle değilde her vitaminden yeteri kadar alacağın bi diyetle kilo verdiğinde hiç alınmıyormuş. tek tip diyetler diğer besinleri yemeye başlayınca muhakkak geri geliyomuş olmaz olası kilolar cnm .
bence sende daha sağlıklı diyetler seç kendine acizane tavsiyem tabi cnm
Evet cnm hem en sağlıklı şekilde verirsin .1 ayda ver,icene 2 ayda verirsin .hem diğer verdiğin kilolarda oturmuş olur.biliosun 1 sene en az dikkat edip kilo almamk gerekioki vücut o kiloya alışsın. yani kilo versekte 1 sene zaten dikkat etmemeiz lazım .onun için bi acelemiz yok canım .yavaş yavaş ama kalıcı vermek en mantıklısı.
tünaydın hanmlar.nasılsınız?ölçülerim:
94 89 105
şubat hedefimkahve:
benimde ölçülerim kızlar
göğüs:100 çıktı kalın giysilerin üstünden ölçüncemi böyle oldu anlamadım bilmiyorumkismile normalde iç çamarım 90
bel:90
kalça:115 bunuda kalın giysinin üstünden ölçüm yanlışmıdır acaba bilmiyorum kızlar
ölçülerim şu şekilde efenim ..
göğüs :92
bel :82
basen 110 ohaa yaa nefret ediyorum şu basenlerimden yaa . mafoldumben
bir de arkadaşlar bel ölçüsü vermeyeceksiniz sadece göbek deliği üzerinden ölçeceksiniz ve göbek ölçüsü yazacaksınız.Bunun sebebi de göbek deliği hizası belli bir nokta diğer türlü daha aşağıdan yukarıdan ölçülüyor ölçü şaşabiliyor.Yani herkes;
göğüs :
göbek :
basen :
diye ölçülerini yazsınnnnnnnnn ok.mi :)
desteğin için çok sağol arkdşım inanırmısın son aylarda ciddi bir takıntı oldu bende bu kilolar ama arkdşlarımın yani sizlerin desteğile kararımı kesinleştircem pazartesi uzmana gidip bu 10 kiloyu onun eşliğinde vermeye çalışcam :Saruboceq:
89 bel ölçün mü yoksa göbek deliği hizasından ölçtüğün ölçümü
ince bir atlet üzerinden ya da çıplak ölçülürsen daha iyi olur canım.Bel değil göbek deliği hizasından olacak yanlış yapmadın di mi bel yazmışsın ama göbek deliği hizasından ölçtün di mi ?
canımmmmm sanada söyliyimmmm bel değil belkide göbek hizasından ölçüyorsunuz ama bel yazdınız bilemiyorum ama karışıklık olmasın göğüs göbek basen diye yazın göbek ölçüsünü de göbek deliği hizasından ölçün tamam mı canım
yukarıdaki mesajımda ayrıntılı yazmışım kızlar bakın
aylinnnn tatlım saçların süper yakışmış sana ve yine söyleyeyim senin 90 lı kilolarda olduğun hiç ama hiç belli olmuyor
selam yine gec yazdim anca günüm kosusturmayal gecti misafirim vardi ardindan büyüyk kizim düttü kafa üstü dr gittik geldik simdi iyi sanirim cünkü yanimda degil hastaneden babasi yaninda ikigün gözetim altinda kalacak allahim insallah bisey olmaz.ben pazartesiden bu yana bi kilo vermisim pazartesi 81.5 le basladim bugün 80 .5 tim.ama bugün menüme uymadim sabah kahvaltisi dinda okadar moralim cok bozuk allahim sen kizimi iyi et iyi geceler arkadaslar kendimi yazmaya zorunlu hissetim hic olmasa kilo bildirimi yapiyim dedim neyse cok yazdim kususra bakmayin iyi gecelersenağlama
günaydın arkadaşlarr napıyorsunuz tablonuz genel olarak iyi maşallahh hepinizeee
selam sizleri cok özledim(((
yepyeni bir aylin geldi artik....
(affedin beni giremiyorum, rejim spor yapamiyorum, secim bürosundayim)
bakin saclarimi kestirdim kipkisa
nasil olmusum?
bana motive verin noluuur
92 oldum inemiyom yaaa ooffffffffff(((
insan bukadasr iradesiz oluur yaaa(((((
nasil olmusum?
herkes nasil?
negüzel kilo veriosunuz(( keske bende verebilsem, büyük nazar deydi ((
benim ölcülerim en son ölctügümde
gögüs 109
göbek 105
kalca 120(
bende verdim 13.çifte sen kimi beğendin canım
çok ama çok geçmiş olsunnnnnnn
canım ben liste yapmasına yapacağım da çoğu arkadaş ölçüsünü bildirmeyince ben de yapmak istemediler diye düşündüm
gecen hafta dogum günümdü, 20 yasina girdim nihayet :)
kızlar birincimizi ve herkesi tebrik ediyorum .güzel kilolar gitmiş zemuszemus
kaptanım mezuramı bulamadım valla :)) biyere gitmek yok yaa biz kaptanımızı bırakmayız istifanız geri çevrildi hehehe :teselli:
aylin saçların çok hoş olmuş cnm güle güle kullan .biraz irade canım sende verirsin emin ol .
bende 2 haftadır tık yoktu bu hafta başladım yeniden vermeye .yeni yaşın uğur getirsin inş mutlu yıllar iyiyki doğdun :) a.s.
adaer seçimimiz aynı bende 13 e verdim cnm :) sempatiksalakcinni
ölçülerim şu şekilde efenim ..
göğüs :92
bel :82
basen 110 ohaa yaa nefret ediyorum şu basenlerimden yaa . mafoldumben
desteğin için çok sağol arkdşım inanırmısın son aylarda ciddi bir takıntı oldu bende bu kilolar ama arkdşlarımın yani sizlerin desteğile kararımı kesinleştircem pazartesi uzmana gidip bu 10 kiloyu onun eşliğinde vermeye çalışcam :Saruboceq:
89 bel ölçün mü yoksa göbek deliği hizasından ölçtüğün ölçümü
ince bir atlet üzerinden ya da çıplak ölçülürsen daha iyi olur canım.Bel değil göbek deliği hizasından olacak yanlış yapmadın di mi bel yazmışsın ama göbek deliği hizasından ölçtün di mi ?
canımmmmm sanada söyliyimmmm bel değil belkide göbek hizasından ölçüyorsunuz ama bel yazdınız bilemiyorum ama karışıklık olmasın göğüs göbek basen diye yazın göbek ölçüsünü de göbek deliği hizasından ölçün tamam mı canım
cnm benım verdıgım ölcude göbek ölçum yazıo:) bıde sıkıstırmadım yaglarımı yanı ne geldıyse o:) yanı sıksamaz daha ınceltebılırdım:)) doğru ölçmusum dımı
yukarıdaki mesajımda ayrıntılı yazmışım kızlar bakın
aylinnnn tatlım saçların süper yakışmış sana ve yine söyleyeyim senin 90 lı kilolarda olduğun hiç ama hiç belli olmuyor
arkadaslar herkese ıyı hafta sonları dıleyerek baslamak ıstıyorum bende sızın gıbı 80 nın ustunde bır kılodayım 8 aylık bır oglum var emmıyor artık hıc kılo veremedım hıc bır kıyafetım olmuyor cok cırkın ıgrenc bır goruntum var aynaya bakmak ıstemıyorum yuzume sacıma bakmamaya basladım herseyımle bıraktım kendımı pıjamalardan baska bırsey gıymek ıstemıyorum hepsının ustune bunlardan rahatsız olmayan hıcbırsey umrunda olmayan bır kocam var kıyafetten anlamaz tıpten bakımdan susten anlamayan yada anlamak ıstemeyen bır koca ammma dısarda bakımlı bırını goruncede gozunu alamaz ıcıne duser kusura bakmayın bıraz ıcımı dokmek ıstedım bunları konustugum hıc arkadasım yok .
her neyse nerden baslasam nasıl sılkınıp kendıme gelsem bılmıyorum. ben gıyınmeyı temız olmayı bakımı guzellıgı susu cok seven bırıydım ne oldu bana boyle? aslen anlaralıyım marasa gelın geldım 6 yıl once ve dunyam degıstı degısmemek ıcın cok ugrastım agladım bunlar gıbı olmayacam dedım amma bır baktım kı degısıyorum lutfen bana yardım edın ben eskı yasemın olmak ıstıyorum zayıf guzel bakımlı hayata pozıtıf bakan bır yasemın olmak ıstıyorum LUTFEN LUTFEN YARDIM EDIN sız nedersenız yaparım BANA UZANACAK BENI ANLAYACAK ARKADASLARA IHTIYACIM VAR depresyondayım
arkadaslar herkese ıyı hafta sonları dıleyerek baslamak ıstıyorum bende sızın gıbı 80 nın ustunde bır kılodayım 8 aylık bır oglum var emmıyor artık hıc kılo veremedım hıc bır kıyafetım olmuyor cok cırkın ıgrenc bır goruntum var aynaya bakmak ıstemıyorum yuzume sacıma bakmamaya basladım herseyımle bıraktım kendımı pıjamalardan baska bırsey gıymek ıstemıyorum hepsının ustune bunlardan rahatsız olmayan hıcbırsey umrunda olmayan bır kocam var kıyafetten anlamaz tıpten bakımdan susten anlamayan yada anlamak ıstemeyen bır koca ammma dısarda bakımlı bırını goruncede gozunu alamaz ıcıne duser kusura bakmayın bıraz ıcımı dokmek ıstedım bunları konustugum hıc arkadasım yok .
her neyse nerden baslasam nasıl sılkınıp kendıme gelsem bılmıyorum. ben gıyınmeyı temız olmayı bakımı guzellıgı susu cok seven bırıydım ne oldu bana boyle? aslen anlaralıyım marasa gelın geldım 6 yıl once ve dunyam degıstı degısmemek ıcın cok ugrastım agladım bunlar gıbı olmayacam dedım amma bır baktım kı degısıyorum lutfen bana yardım edın ben eskı yasemın olmak ıstıyorum zayıf guzel bakımlı hayata pozıtıf bakan bır yasemın olmak ıstıyorum LUTFEN LUTFEN YARDIM EDIN sız nedersenız yaparım BANA UZANACAK BENI ANLAYACAK ARKADASLARA IHTIYACIM VAR depresyondayım
senin gözün basen görmemiş du bakem benimki kaçtı yazıcam şimdi CADIARZU
10kilonmu kaldı canım ayyy ne güzel yaa benim daha 20 kilom var vermem gereken mafoldumben
o zaman gel beraber ağlayalım mafoldumben
Ama benim senden az ağlıcam kesin benii hiç geçemiceksiin hiçççç sempatiksalakcinni
cnm benım verdıgım ölcude göbek ölçum yazıo:) bıde sıkıstırmadım yaglarımı yanı ne geldıyse o:) yanı sıksamaz daha ınceltebılırdım:)) doğru ölçmusum dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?