80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm öncelikle aramıza h.g aslında sen yolun yarısını kattetmişsin bence çünkü karar vermek yüzde ellisini halletmişsin demektir eşine gelince arkdşlrımın dediği gibi süsten hiçbişeyden anlamıyormuş gibi görünenden korkacaksın aslında öylesi daha çok anlar ama anlamamazlıktan gelir bende yazın 100 kiloydum 2 ay öncesine kadarda 86-87 arasıydım 1.5 ay önce kesin kararımı verip ciddi bir diyete girdim şu anda 74.8 yani 75 say benimde anlamadığını sandığım eşim(ki kendisi baya kilolu bana zayıfla demeye hakkı yok bir kere ) ama o bile farketti baya çok güzel olmuşsun falan gibi sözler söyleme uzun lafın kısası sana sonuna kadar desteğiz haa bu arada strs yapma asla yoksa kilo veremiyorsun cnm rahat ol umarım en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın tatlım

evet cnm en azından ben 65 ten fazla aşağı inmek istemiyorum sebebi ise yüzüm yuvarlak değil çok zayıflayınca yüzüm baya inceliyor yinede bilmiyorum pazartesi diyetisyene gitcem bakalım o ne kadar daha vermem gerektiğini söyleyecek bu arada boyumda çok uzun değil 1.60 boyundayım aslında ideal kilom 60 benim birde artı bir yanım var yani en azından ben öyle düşünüyorum her zaman olduğum kilodan en az 5-6 kilo eksik gösteriyorum şu anda beni gören 69-68 zannediyor

Fark ettinse resm koyanların %90 bekar .E bekarken bizde öyleydik şekerim. hatta yaza yine öle olucaz inş

evet cnm sorma bekarken 50 kilo anca vardım evlenipte 3 çocuk sahibi olunca üstüne birde psikoloji ve kortizonlu ilaçlarda alınınca böyle olduk maalesef

arkaslar soyledıklerınız ıcın cok cok cok tesekkur ederım ıcımde bır umut dogdu evet bugun basladım basladım basladım dedıgınızı yapmaya baslıyorum sımdı guzel bol kopuklu mıs kokulu sıcak bır banyo yapmaya kalkıyorum sonra guzelce kremlerımı kokumu surup su esofmanları cıkarayım yesıl cayımı ıceyım darda olsa kıyafetımı gıyıp bıyerlere gıdeyım dedıgınız gıbı ben kendımı dusunmelıyım arkadaslar cok sagolun bundan sonra burdayım artık. insaallah devamı gelır.N ice guzel paylasımlar

Fark ettinse resm koyanların %90 bekar .E bekarken bizde öyleydik şekerim. hatta yaza yine öle olucaz inş

wallahi şekerim ne yalan söyliyeyim benim yetişkinlik dönemimde hiçbir zaman öyle incecik bacaklarım olmadıı mafoldumben

hep bu basenler vardı şekerim basensiz bir izlem düşünemiyorum bilinç altıma işledi artuk çıkmıyorr akannehir :dilcikar:

işte bu canım kendini şöyle bir silkele bi yerlere kaçma haa seni burda görmek istiyoruz artık ona göre opuyorumnanaktan

adacım ölçülerim

göğüs : 102 :sinifsinif:

bel : 93 ohaoldumsmile

kalça : 107 akannehir

gene 1 saat oldu mafoldumben bende küsüp gitcem haa :umursamaz: giriyor herkes 2 kelime yazmadan gidiyorlar garip...

utanıyormusunuz yazmaya yaa lmaz:

yemek gunlugu

acıklama: dun abarttıgım ıcın bugun abartmadım:)
sabah 1 havuc sonra 2 bıskuvı sonra 2 elma snra 2 bardak cay sonra 2 bıskuvı daha sonra portakal

aksam da nohut yemegı ve pilav yıcem bır mıktar öpüldünüzz

ölçü günümüydü yaaa ben unuttum neyse bildireyim benim ölçülerim hemen değişmezzki nasıl bir vucutsalmaz:kilo verdiğim çok belli kıyafetlerimden fazlasıyla anlaşılır ama ölçüler pek fark etmezbilmiyorumkismile
göğüs....103
bel....93
basen...119 değirmen taşı sanki:roflol::roflol::roflol:

Hoşgeldin Yasemin,

Bence tam zamanında, tam yerine geldin. Burası inanıyorum ki sana çok iyi gelecek. Ama senin de sabretmen ve hayatın yıpratıcı koşullarına karşı çoook çalışman gerek. Kendimden biliyorum, her güzel şey büyük bir emek ve çaba istiyor. Ama bunun da kolayı var. Düşüncelerinde kendini hep istediğin gibi hayal edersen ve bu duruma geleceğine sonuna kadar inanırsan, bu yorucu yolun çok da etkisini görmüyorsun. ınşallah senin için de böyle olur. Zaten sen kendin için birşeyler yapmaya başladıkça, kendini daha da değerli bulacaksın ve sevmeye başlayacaksın. Sonra insanlara ve olaylara bakış açın değişecek, en sonunda bir bakmışsın hayatın değişmiş. Tabii bunların bir oluş sırası ve süresi var ki, başta da yazdığım gibi sabreder ve sonuna kadar inancını korursan zaman senin lehine işleyecektir.

Burada bunları paylaşman bile, kendinde hissettiğin bir farkındalığın göstergesi. Eğer bu farkındalık oluşmuşsa zaten kendi başarı öyküne başlama zamanın gelmiş demektir. Hayatında olumsuz giden her ne varsa inan ki aynı şeyleri yada daha ağırlarını yaşayan binlerce insan var. Sadece hayatlarımızda öyle durumlar oluyor ki, bunların hiçbirini görmeyip kendimizden çok yukarıda, iyi durumda gördüklerimize takılıyoruz. Halbuki o an için düşünmüyoruz ki, mutlaka bizde de onlarda olmayan birşeyler var. Öyle yada böyle....

Kendimize bir hedef koyuyoruz, buna ulaşmak için "sonuna kadar varım!" diyoruz. Bunu bir tepeye çıkmak gibi düşünürsek, çıkacağımız yolu da taşlı, daracık bir patikaya benzetebiliriz. Diyeceğim, tabii ki o yolda takılacağız, düşeceğiz, yuvarlanıp başladığımız yere geri döneceğiz. O tepeye eksiksiz tırmanıp sonuna kadar aynı yerde kalacağını kim garanti edebilir ki? Aslolan, yılmamak tekrar tekrar denemek ve gözlerimizin önünden o hayallerde yaşattığımız benliğimizin resmini eksik etmemek. Hem bu yaşamlarımızda varolan sadece "bir" süreç. O tepeye vardığımızda (ki eminim hepimiz varacağız inşallah) göreceğiz ki ondan da büyük tepeler var. Bu sefer onlara tırmanmak isteyeceğiz. Bir tepeye erişmenin verdiği güvenle bundan sonra herşey daha farklı olacaktır artık orası ayrı.

Dilerim ki herkes tez zamanda kendi yolunu bitirsin, tepesine ulaşsın. Ve oradan manzaranın keyfini çıkarsın...

Son düzenleme:
Vuuhuu, ne yazmışım öyle yahu!!!
Yazmaya çok düşkün bir insanım normalde biliyorum ama, burası yeri mi bunları paylaşmak için, ondan emin değilim işte... :kedi:

Ölçülerimi yarın sabah aç karnına kendimi mezuralayıp bildireceğim kısmetse...
Şimdi yediklerimi bildirip kaçayım.

Sabah:
Sirkeli Balsız Su (Bal bulamadım sabah, sade sirkeli de feci birşeymiş)
2 Dilim Esmer Ekmek
2 por. Beyaz peynir

Öğle:
1 Izgara Çipura
Salata
Şekersiz Kola
2 Kepek. Ekmek

Akşam:
1 Fırında Sütlaç

Bununla beraber Fil gibi de su içtim.sositososito

kizlarrrrrr slm vereyim dedim 10 dk. sonra burada olacagim hemen geliyorum size bir surprizim var yerimseniben

Unutmadan, bu gruba bir daha teşekkür etmek istiyorum. Beni Leslie Sansone ile tanıştırdıkları için...

Kesinlike harika birşey bu!!!
Bir kere çok eğlenceli bir kadın. Kendi de eğleniyor, gülüyor, motive ediyor ve gerçekten zevk alarak spor yapmamızı sağlıyor. Ben tek kelimeyle ba-yıl-dım... Haftada 3 gün yapmanın bile kilo verme sürecinde oldukça büyük etkileri oluyorumuş. Bakalım o etkileri görebilecek miyim?

Ebru Şallı hayatında bir kere olsun, bu kadını izlemeli ve kendisi için çıkarımlarda bulunmalı bence. Aranızda sevenler varsa affınıza sığınıyorum ancak, ben Ebru Şallı yüzünden pilates'den soğumuş bulunuyorum. Aslında kendisine karşı oldukça nötrüm.(Şişman hanımlar için sarfettiği sözlere rağmen) Ama pilates yaptırırken, o kadar sevimsiz o kadar yapmacık geliyor ki gözüme hemen kanalı değiştiriyorum. O "hu hu" deyişleri ayrı vaka zaten. Bunu burda zikretmem ne kadar doğru ve yerinde bilmiyorum ama, Leslie'yi izlerken bunları düşündüm hep. Yazmasam olmazdı.... :sm_confused:

arkadaslar biz bugun canimmmmmm elimphia yani Nihal'cimle bulustuk,gorustuk,kaynastik....ayyy nasil ifade edersem sevincimi yeterli anlatir diye dusundum ama tam karsiligini bulamayacagim sanirim.Birkac haftadir konusuyorduk zaten kismet buguneymis.Nasil mutlu oldum size anlatamam ama anlatmaya calisacagim.
Bugun onun egitimi vardi,egitimden sonra benim sirketime geldi.Saat 14:00 gibi,ve biz tam 2 saat boyunca bol bol muhabbet ettik,sanki 40 yildir tanisiyormusuz gibi oldum,o kadar dogal ve samimi biriki yaninda kendimi cok rahat hissettim.Yasadigim sorunlari bile konusabildim o da bana karsi cok yalindi cunku.Iste boyle sekerler guzel bir gun yasadim ben,Nihal'cim de anlatir zaten sonra hislerini.

merhabalar bende bugün ne yedigimi yazayım
sabah:
mutlaka çay (yoksa kendime gelemem)
bir parça peynir
salatalık
yumurta

öglen:
bir kase kfleks

akşam
salata
yogurt
birkaç kaşık bulgur pilavı

diger ölçülerimi sabah aç karna ölçüp ekliycem yarına görüşürüz iyi geceler

sana katılıyorum canım bende çok yapmacık ve soğuk buluyorum ebru şallıyıa.sa.sa.s

çatlama sesi geldimi oraya :roflol::roflol::roflol:kıskandım valla çatladım:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…