arkadaslar herkese ıyı hafta sonları dıleyerek baslamak ıstıyorum bende sızın gıbı 80 nın ustunde bır kılodayım 8 aylık bır oglum var emmıyor artık hıc kılo veremedım hıc bır kıyafetım olmuyor cok cırkın ıgrenc bır goruntum var aynaya bakmak ıstemıyorum yuzume sacıma bakmamaya basladım herseyımle bıraktım kendımı pıjamalardan baska bırsey gıymek ıstemıyorum hepsının ustune bunlardan rahatsız olmayan hıcbırsey umrunda olmayan bır kocam var kıyafetten anlamaz tıpten bakımdan susten anlamayan yada anlamak ıstemeyen bır koca ammma dısarda bakımlı bırını goruncede gozunu alamaz ıcıne duser kusura bakmayın bıraz ıcımı dokmek ıstedım bunları konustugum hıc arkadasım yok .
her neyse nerden baslasam nasıl sılkınıp kendıme gelsem bılmıyorum. ben gıyınmeyı temız olmayı bakımı guzellıgı susu cok seven bırıydım ne oldu bana boyle? aslen anlaralıyım marasa gelın geldım 6 yıl once ve dunyam degıstı degısmemek ıcın cok ugrastım agladım bunlar gıbı olmayacam dedım amma bır baktım kı degısıyorum lutfen bana yardım edın ben eskı yasemın olmak ıstıyorum zayıf guzel bakımlı hayata pozıtıf bakan bır yasemın olmak ıstıyorum LUTFEN LUTFEN YARDIM EDIN sız nedersenız yaparım BANA UZANACAK BENI ANLAYACAK ARKADASLARA IHTIYACIM VAR depresyondayım
çççoooookkk geçmişler olsun şekerimm allahım korur o meleği sen gönlünü ferah tut canım :teselli:
ellerine sağlık kaptanım 1.mizi nihalimi de kutluyorum inşallah böyle devam canım opuyorumnanaktan
canım hoşgeldin sen başka topiğe mi geçtin hiç gelmiyorsun artık :gitme:
canım süper olmuş bende hedef kiloma düşünce seninki gibi önleri biraz daha uzun şekilde kestiricem yepyeni bir insan olucam nasipse o günleri görebilirsem şayet mafoldumben
adacım bende 10numaralı çifte verdim çok naturel çok doğal yakışmışlar birbirlerine opuyorumnanaktan
ahhh ne güzel yaşlar onlar tebrik ederim canım yeni yaşın sana uğur getirsin aylincim
senin gözün basen görmemiş du bakem benimki kaçtı yazıcam şimdi CADIARZU
10kilonmu kaldı canım ayyy ne güzel yaa benim daha 20 kilom var vermem gereken mafoldumben
Fark ettinse resm koyanların %90 bekar .E bekarken bizde öyleydik şekerim. hatta yaza yine öle olucaz inş
Fark ettinse resm koyanların %90 bekar .E bekarken bizde öyleydik şekerim. hatta yaza yine öle olucaz inş
arkaslar soyledıklerınız ıcın cok cok cok tesekkur ederım ıcımde bır umut dogdu evet bugun basladım basladım basladım dedıgınızı yapmaya baslıyorum sımdı guzel bol kopuklu mıs kokulu sıcak bır banyo yapmaya kalkıyorum sonra guzelce kremlerımı kokumu surup su esofmanları cıkarayım yesıl cayımı ıceyım darda olsa kıyafetımı gıyıp bıyerlere gıdeyım dedıgınız gıbı ben kendımı dusunmelıyım arkadaslar cok sagolun bundan sonra burdayım artık. insaallah devamı gelır.N ice guzel paylasımlar
http://www.kadinlarkulubu.com/basta...-kadinlari-cekici-yapan-unsular-nelerdir.html
bakın millet nelerle uğraşıyor, siz düşmüşsünüz bir kilo derdine ha babam de babam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/basta...-kadinlari-cekici-yapan-unsular-nelerdir.html
bakın millet nelerle uğraşıyor, siz düşmüşsünüz bir kilo derdine ha babam de babam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
arkadaslar herkese ıyı hafta sonları dıleyerek baslamak ıstıyorum bende sızın gıbı 80 nın ustunde bır kılodayım 8 aylık bır oglum var emmıyor artık hıc kılo veremedım hıc bır kıyafetım olmuyor cok cırkın ıgrenc bır goruntum var aynaya bakmak ıstemıyorum yuzume sacıma bakmamaya basladım herseyımle bıraktım kendımı pıjamalardan baska bırsey gıymek ıstemıyorum hepsının ustune bunlardan rahatsız olmayan hıcbırsey umrunda olmayan bır kocam var kıyafetten anlamaz tıpten bakımdan susten anlamayan yada anlamak ıstemeyen bır koca ammma dısarda bakımlı bırını goruncede gozunu alamaz ıcıne duser kusura bakmayın bıraz ıcımı dokmek ıstedım bunları konustugum hıc arkadasım yok .
her neyse nerden baslasam nasıl sılkınıp kendıme gelsem bılmıyorum. ben gıyınmeyı temız olmayı bakımı guzellıgı susu cok seven bırıydım ne oldu bana boyle? aslen anlaralıyım marasa gelın geldım 6 yıl once ve dunyam degıstı degısmemek ıcın cok ugrastım agladım bunlar gıbı olmayacam dedım amma bır baktım kı degısıyorum lutfen bana yardım edın ben eskı yasemın olmak ıstıyorum zayıf guzel bakımlı hayata pozıtıf bakan bır yasemın olmak ıstıyorum LUTFEN LUTFEN YARDIM EDIN sız nedersenız yaparım BANA UZANACAK BENI ANLAYACAK ARKADASLARA IHTIYACIM VAR depresyondayım
sana katılıyorum canım bende çok yapmacık ve soğuk buluyorum ebru şallıyıa.sa.sa.sUnutmadan, bu gruba bir daha teşekkür etmek istiyorum. Beni Leslie Sansone ile tanıştırdıkları için...
Kesinlike harika birşey bu!!!
Bir kere çok eğlenceli bir kadın. Kendi de eğleniyor, gülüyor, motive ediyor ve gerçekten zevk alarak spor yapmamızı sağlıyor. Ben tek kelimeyle ba-yıl-dım... Haftada 3 gün yapmanın bile kilo verme sürecinde oldukça büyük etkileri oluyorumuş. Bakalım o etkileri görebilecek miyim?
Ebru Şallı hayatında bir kere olsun, bu kadını izlemeli ve kendisi için çıkarımlarda bulunmalı bence. Aranızda sevenler varsa affınıza sığınıyorum ancak, ben Ebru Şallı yüzünden pilates'den soğumuş bulunuyorum. Aslında kendisine karşı oldukça nötrüm.(Şişman hanımlar için sarfettiği sözlere rağmen) Ama pilates yaptırırken, o kadar sevimsiz o kadar yapmacık geliyor ki gözüme hemen kanalı değiştiriyorum. O "hu hu" deyişleri ayrı vaka zaten. Bunu burda zikretmem ne kadar doğru ve yerinde bilmiyorum ama, Leslie'yi izlerken bunları düşündüm hep. Yazmasam olmazdı.... :sm_confused:
arkadaslar biz bugun canimmmmmm elimphia yani Nihal'cimle bulustuk,gorustuk,kaynastik....ayyy nasil ifade edersem sevincimi yeterli anlatir diye dusundum ama tam karsiligini bulamayacagim sanirim.Birkac haftadir konusuyorduk zaten kismet buguneymis.Nasil mutlu oldum size anlatamam ama anlatmaya calisacagim.
Bugun onun egitimi vardi,egitimden sonra benim sirketime geldi.Saat 14:00 gibi,ve biz tam 2 saat boyunca bol bol muhabbet ettik,sanki 40 yildir tanisiyormusuz gibi oldum,o kadar dogal ve samimi biriki yaninda kendimi cok rahat hissettim.Yasadigim sorunlari bile konusabildim o da bana karsi cok yalindi cunku.Iste boyle sekerler guzel bir gun yasadim ben,Nihal'cim de anlatir zaten sonra hislerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?