80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm gecmis olsun dilekleriniz icin tskr ederim arkadaslar kizim iyi allaha sükür yarin cikiacak bi problem olmazsa kendinze iyi bakin iyi geceler

ıyı geceler arkadaşlar nıhayet ps yapıldı ve aranızdayım artık allah kısmet ederse tabıkı başka bır aksılık olmassa hepınızı özledım

tünaydınlar ölçülerimi yazayım ama inşallah degişirler dilegiyle
gögüs:104
göbük:102
basen:112

cnm nice saglıklı mutlu yıllaraopuyorumnanaktan.saçlarında çok hoş.

aylin90 cnm nice mutlu yıllara saçlarında süper olmuş hiçte öyle dediğin gibi kilon 90 üstü göstermiyor

cok tesekkür ederimmmmmopuyorumnanaktan

ıyı geceler arkadaşlar nıhayet ps yapıldı ve aranızdayım artık allah kısmet ederse tabıkı başka bır aksılık olmassa hepınızı özledım

ablaa hosgeldinnnn
bende halennn kilo veremedimmmm:gitme:

arkadaslar biz bugun canimmmmmm elimphia yani Nihal'cimle bulustuk,gorustuk,kaynastik....ayyy nasil ifade edersem sevincimi yeterli anlatir diye dusundum ama tam karsiligini bulamayacagim sanirim.Birkac haftadir konusuyorduk zaten kismet buguneymis.Nasil mutlu oldum size anlatamam ama anlatmaya calisacagim.
Bugun onun egitimi vardi,egitimden sonra benim sirketime geldi.Saat 14:00 gibi,ve biz tam 2 saat boyunca bol bol muhabbet ettik,sanki 40 yildir tanisiyormusuz gibi oldum,o kadar dogal ve samimi biriki yaninda kendimi cok rahat hissettim.Yasadigim sorunlari bile konusabildim o da bana karsi cok yalindi cunku.Iste boyle sekerler guzel bir gun yasadim ben,Nihal'cim de anlatir zaten sonra hislerini.

çatlama sesi geldimi oraya :roflol::roflol::roflol:kıskandım valla çatladım:dilcikar::dilcikar::dilcikar:[/B]

ahhhh canim bunun icin miydi o ses kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 eeee o zaman bir gun ayarlayalim kizlar ve bulusabile ekler bir araya gelelim tamammi balim zemuszemus

adacım ölçülerim

göğüs : 102 :sinifsinif:

bel : 93 ohaoldumsmile

kalça : 107 akannehir

canim bel diye belirttigin olcu gobek deligi hizasindan mi olculmus olcun?

gobek deligi hizasindan olculeck ve gobek diye yazilacak arkadaslar unutmayin tamam mi,ben yazdigim mesaji bulayim bir daha alinti yapayim.Izlemmm tatlim cevap yaz tamam mi

iste arkadaslar yapacaginiz olay bu

selam kızlar

geçmişe biraz baktım hoşbuldum arkadaşlar
elimpia, yağmurgözlü, çokbilmiş küsmem :)) canlarım kesin dönüş yaptım
kilo verme konusundada hala kararlılığım devam ediyor.

narin-nazenin sunshine78 darkolive msjınıza tşk ederim.

adaer saol canım benim kilodan da gram gram gidiyor olsun ama gidiyor ve ben kendimi daha hafif hissediyorum ya sen neler yapıyorsun ?

selma sen nerelerdesin canım geçmişte pek ismini göremedim

aylin ne kadar farklı olmuşsun yeni saç modelinle çok kadınsı ağır bir duruş olmuş gibi geldin bana güle güle kullan canım ( değişklik iyidir)

serradeniz
sanada selamlar canım seninde ismini pek göremedim

handerya farkedip beni hemen listeye aldığın için teşekkürler Şubay ayı hedefim 15 şubatta 77 olmak

çokbilmiş şu an tatildeyim 1 haftam kaldı işe dönmeye genelde evde biriken işleri (dikiş, kitap okuma, temi<lik) yapmakla geçiyor vaktim ayın 15 inde teyze kızının düğünü var biraz yoğunluk olucak Şubat sonuna kadar hem iş hem hazırlıklar hem misafirler olsun ben yinede akşamları girmeye çalışıcam

sende moralini ii tut canım azimle gidiyor kilocuklar

mrb canlarım bende ölçülerimi yazayım mafoldumben
göğüs:102 ama ben hala anlamadım bu göğüs ölçüsünü neden böyle 85 kullanıyorum 90 büyük geliyo kontrol ettim ölçüde nasıl 102 çıkıyor :mymeka:

göbek:105 offf yaaa senağlama

kalça:115 yuhh o kadar kilo verdim hala kalçam 115 kafamçokkarıştı

selam kızlar geçmişşi okuyamadım baya kaynatmışsnız ara ara okurum artık
dün annemdeydim malum anneye gidince ipin ucu kaçıyo bi de benim gibi iradesizseniz
bugün evime döndüm ve eşimi yolcu ettim iş seyahatine çıktı 5 gün yok malesef oğluşumla başbaşa kaldım :gitme:

kızlar ben dünden bu yana diyet yapmıyorum :mymeka: yarın dahiliyeye ordanda diyetisyene gitcem o yüzden kendimi baya saldım -tatlicadiarzu- yani saldım derken kahvaltımı güzel yapıyorum akşam dikkat ediyorum yani lmaz:

cnm Allah kavuştursun güle güle gelmeyi nasip etsin rabbim bende 2 gündür saldım biraz haftanın yüzkarası olabilirim -tatlicadiarzu-

hoşgeldın baharnazcım aramıza bende nerdeyse ıkı aya yakın süredır gıremıyordum ama artık burdayım ır aksılık olmassa ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…