- 14 Haziran 2009
- 66
- 12
- 98
canım doğru yeremi yapıştırdın acaba ben de aynı bu şekilde yapıyorumCADIARZU
cnm nice saglıklı mutlu yıllaraopuyorumnanaktan.saçlarında çok hoş.
aylin90 cnm nice mutlu yıllara saçlarında süper olmuş hiçte öyle dediğin gibi kilon 90 üstü göstermiyor
kızlar birincimizi ve herkesi tebrik ediyorum .güzel kilolar gitmiş zemuszemus
kaptanım mezuramı bulamadım valla :)) biyere gitmek yok yaa biz kaptanımızı bırakmayız istifanız geri çevrildi hehehe :teselli:
aylin saçların çok hoş olmuş cnm güle güle kullan .biraz irade canım sende verirsin emin ol .
bende 2 haftadır tık yoktu bu hafta başladım yeniden vermeye .yeni yaşın uğur getirsin inş mutlu yıllar iyiyki doğdun :) a.s.
adaer seçimimiz aynı bende 13 e verdim cnm :) sempatiksalakcinni
89 bel ölçün mü yoksa göbek deliği hizasından ölçtüğün ölçümü
ince bir atlet üzerinden ya da çıplak ölçülürsen daha iyi olur canım.Bel değil göbek deliği hizasından olacak yanlış yapmadın di mi bel yazmışsın ama göbek deliği hizasından ölçtün di mi ?
canımmmmm sanada söyliyimmmm bel değil belkide göbek hizasından ölçüyorsunuz ama bel yazdınız bilemiyorum ama karışıklık olmasın göğüs göbek basen diye yazın göbek ölçüsünü de göbek deliği hizasından ölçün tamam mı canım
yukarıdaki mesajımda ayrıntılı yazmışım kızlar bakın
aylinnnn tatlım saçların süper yakışmış sana ve yine söyleyeyim senin 90 lı kilolarda olduğun hiç ama hiç belli olmuyor
ıyı geceler arkadaşlar nıhayet ps yapıldı ve aranızdayım artık allah kısmet ederse tabıkı başka bır aksılık olmassa hepınızı özledım
çatlama sesi geldimi oraya :roflol::roflol::roflol:kıskandım valla çatladım:dilcikar::dilcikar::dilcikar:[/B]
adacım ölçülerim
göğüs : 102 :sinifsinif:
bel : 93 ohaoldumsmile
kalça : 107 akannehir
bir de arkadaşlar bel ölçüsü vermeyeceksiniz sadece göbek deliği üzerinden ölçeceksiniz ve göbek ölçüsü yazacaksınız.Bunun sebebi de göbek deliği hizası belli bir nokta diğer türlü daha aşağıdan yukarıdan ölçülüyor ölçü şaşabiliyor.Yani herkes;
göğüs :
göbek :
basen :
diye ölçülerini yazsınnnnnnnnn ok.mi :)
selam kızlar geçmişşi okuyamadım baya kaynatmışsnız ara ara okurum artık
dün annemdeydim malum anneye gidince ipin ucu kaçıyo bi de benim gibi iradesizseniz
bugün evime döndüm ve eşimi yolcu ettim iş seyahatine çıktı 5 gün yok malesef oğluşumla başbaşa kaldım :gitme:
selam kızlar
geçmişe biraz baktım hoşbuldum arkadaşlar
elimpia, yağmurgözlü, çokbilmiş küsmem :)) canlarım kesin dönüş yaptım
kilo verme konusundada hala kararlılığım devam ediyor.
narin-nazenin sunshine78 darkolive msjınıza tşk ederim.
adaer saol canım benim kilodan da gram gram gidiyor olsun ama gidiyor ve ben kendimi daha hafif hissediyorum ya sen neler yapıyorsun ?
selma sen nerelerdesin canım geçmişte pek ismini göremedim
aylin ne kadar farklı olmuşsun yeni saç modelinle çok kadınsı ağır bir duruş olmuş gibi geldin bana güle güle kullan canım ( değişklik iyidir)
serradeniz sanada selamlar canım seninde ismini pek göremedim
handerya farkedip beni hemen listeye aldığın için teşekkürler Şubay ayı hedefim 15 şubatta 77 olmak
cok tesekkür ederimmmmmopuyorumnanaktan
ablaa hosgeldinnnn
bende halennn kilo veremedimmmm:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?