- 6 Temmuz 2009
- 1.079
- 62
- 318
Evrelcim okumaya doyamadım valla ne güzel ifade etmişsin..yazma konuusnda da sadece kk da harcanma derim canım sana.zemuszemus.karşımızda bol kitap okuyan biri var o da çok bellialkisalkisalkis içeriğe gelirsek kesinlikle haklısın canım..O bahsettiğin manzarayı görüp tadını çıkarmak için sabırsızlanıyorum..Sonrasındaki hedeflerime de Allah kerim diyorumakannehirHoşgeldin Yasemin,
Bence tam zamanında, tam yerine geldin. Burası inanıyorum ki sana çok iyi gelecek. Ama senin de sabretmen ve hayatın yıpratıcı koşullarına karşı çoook çalışman gerek. Kendimden biliyorum, her güzel şey büyük bir emek ve çaba istiyor. Ama bunun da kolayı var. Düşüncelerinde kendini hep istediğin gibi hayal edersen ve bu duruma geleceğine sonuna kadar inanırsan, bu yorucu yolun çok da etkisini görmüyorsun. İnşallah senin için de böyle olur. Zaten sen kendin için birşeyler yapmaya başladıkça, kendini daha da değerli bulacaksın ve sevmeye başlayacaksın. Sonra insanlara ve olaylara bakış açın değişecek, en sonunda bir bakmışsın hayatın değişmiş. Tabii bunların bir oluş sırası ve süresi var ki, başta da yazdığım gibi sabreder ve sonuna kadar inancını korursan zaman senin lehine işleyecektir.
Burada bunları paylaşman bile, kendinde hissettiğin bir farkındalığın göstergesi. Eğer bu farkındalık oluşmuşsa zaten kendi başarı öyküne başlama zamanın gelmiş demektir. Hayatında olumsuz giden her ne varsa inan ki aynı şeyleri yada daha ağırlarını yaşayan binlerce insan var. Sadece hayatlarımızda öyle durumlar oluyor ki, bunların hiçbirini görmeyip kendimizden çok yukarıda, iyi durumda gördüklerimize takılıyoruz. Halbuki o an için düşünmüyoruz ki, mutlaka bizde de onlarda olmayan birşeyler var. Öyle yada böyle....
Kendimize bir hedef koyuyoruz, buna ulaşmak için "sonuna kadar varım!" diyoruz. Bunu bir tepeye çıkmak gibi düşünürsek, çıkacağımız yolu da taşlı, daracık bir patikaya benzetebiliriz. Diyeceğim, tabii ki o yolda takılacağız, düşeceğiz, yuvarlanıp başladığımız yere geri döneceğiz. O tepeye eksiksiz tırmanıp sonuna kadar aynı yerde kalacağını kim garanti edebilir ki? Aslolan, yılmamak tekrar tekrar denemek ve gözlerimizin önünden o hayallerde yaşattığımız benliğimizin resmini eksik etmemek. Hem bu yaşamlarımızda varolan sadece "bir" süreç. O tepeye vardığımızda (ki eminim hepimiz varacağız inşallah) göreceğiz ki ondan da büyük tepeler var. Bu sefer onlara tırmanmak isteyeceğiz. Bir tepeye erişmenin verdiği güvenle bundan sonra herşey daha farklı olacaktır artık orası ayrı.
Dilerim ki herkes tez zamanda kendi yolunu bitirsin, tepesine ulaşsın. Ve oradan manzaranın keyfini çıkarsın...
evet kızlar ya spontone bir görüşme oldu çok da iyi oldu.. Adanın da dediği gibi sanki kırk yıldır tanışıyoruz ..Çok keyifli zaman geçirdim. İşallah hepinizin birgün onunla tanışma fırsatı olur..arkadaslar biz bugun canimmmmmm elimphia yani Nihal'cimle bulustuk,gorustuk,kaynastik....ayyy nasil ifade edersem sevincimi yeterli anlatir diye dusundum ama tam karsiligini bulamayacagim sanirim.Birkac haftadir konusuyorduk zaten kismet buguneymis.Nasil mutlu oldum size anlatamam ama anlatmaya calisacagim.
Bugun onun egitimi vardi,egitimden sonra benim sirketime geldi.Saat 14:00 gibi,ve biz tam 2 saat boyunca bol bol muhabbet ettik,sanki 40 yildir tanisiyormusuz gibi oldum,o kadar dogal ve samimi biriki yaninda kendimi cok rahat hissettim.Yasadigim sorunlari bile konusabildim o da bana karsi cok yalindi cunku.Iste boyle sekerler guzel bir gun yasadim ben,Nihal'cim de anlatir zaten sonra hislerini.
aaa aşk olsun semacım birgün seninle de tekrarlarız..sana katılıyorum canım bende çok yapmacık ve soğuk buluyorum ebru şallıyıa.sa.sa.s
çatlama sesi geldimi oraya :roflol::roflol::roflol:kıskandım valla çatladım:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
selmacımmmmmmm hoşgeldin canım ben de artık burdayım...ıyı geceler arkadaşlar nıhayet ps yapıldı ve aranızdayım artık allah kısmet ederse tabıkı başka bır aksılık olmassa hepınızı özledım
hoşbılduk aylıncım nasılsın ende artıda oldugum kesın ama ne kadar artıyım bılemıyecegım Şeniz
Evrelcim okumaya doyamadım valla ne güzel ifade etmişsin..yazma konuusnda da sadece kk da harcanma derim canım sana.zemuszemus.karşımızda bol kitap okuyan biri var o da çok bellialkisalkisalkis içeriğe gelirsek kesinlikle haklısın canım..O bahsettiğin manzarayı görüp tadını çıkarmak için sabırsızlanıyorum..Sonrasındaki hedeflerime de Allah kerim diyorumakannehir
hoşbılduk aylıncım nasılsın ende artıda oldugum kesın ama ne kadar artıyım bılemıyecegım Şeniz
aylincim saçların süper olmuş canım çok beğendim güle güle kullan
bide kıs sen hiç 90 gibi durmuyosun ya
merhabalar bugun sabah 1 yumurta 1 dılımpeynır 1 dılımekmek 3 zeytın yedımbır havuc 1 elma 1 portakal aksama da burger menu banaklava: mantı yarım kase 1 kucuk dılımbörek
bugun sabah da ıkı kucuk dılım börek ve cayla basladım cumaya kadar 800 gram vermıs olmalıyım:)
günaydınlarr
çokbilmiş malesef misafir gelince de misafir olduğun zamanda ipin ucu kaçıyo
haftasonu ben de kaçırdım azcık! sağolsun annem döktürmüş sarmalar aşureler yemeden olur mu
hem gelcem diye en sevdiğim yemekleri yapıyo hem de dikkat et kızım kilo alıyosun diye bu ne çelişki
neyse bu sabah menüm
2 dilim kepek ekmek, bir dilim beyaz peynir 1 salatalık 1/2 domates
öğle pirinç lapası yicem içinde yine domates salatalık var
akşama belli değil ama hafif geçirme niyetindeyim
eee eşim gelene kadar birazcık kilo vereyim de süpriz olsun kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?