80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aylincim saçların süper olmuş canım çok beğendim güle güle kullan
bide kıs sen hiç 90 gibi durmuyosun ya

Evrelcim okumaya doyamadım valla ne güzel ifade etmişsin..yazma konuusnda da sadece kk da harcanma derim canım sana.zemuszemus.karşımızda bol kitap okuyan biri var o da çok bellialkisalkisalkis içeriğe gelirsek kesinlikle haklısın canım..O bahsettiğin manzarayı görüp tadını çıkarmak için sabırsızlanıyorum..Sonrasındaki hedeflerime de Allah kerim diyorumakannehir

evet kızlar ya spontone bir görüşme oldu çok da iyi oldu.. Adanın da dediği gibi sanki kırk yıldır tanışıyoruz ..Çok keyifli zaman geçirdim. İşallah hepinizin birgün onunla tanışma fırsatı olur..
sana katılıyorum canım bende çok yapmacık ve soğuk buluyorum ebru şallıyıa.sa.sa.s

çatlama sesi geldimi oraya :roflol::roflol::roflol:kıskandım valla çatladım:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
aaa aşk olsun semacım birgün seninle de tekrarlarız..
ıyı geceler arkadaşlar nıhayet ps yapıldı ve aranızdayım artık allah kısmet ederse tabıkı başka bır aksılık olmassa hepınızı özledım
selmacımmmmmmm hoşgeldin canım ben de artık burdayım...

hoşbılduk aylıncım nasılsın ende artıda oldugum kesın ama ne kadar artıyım bılemıyecegım Şeniz

talma kafana canım yenidenn başladık işt hep beraber vericez...

kızlar ben tüm gün dışardaydım akşam da bir arkadaşımda kaldım dolayısıyla diyete istediğim gibi uyamadım ama cumadan beri yediklerimi yazayım..
Cuma sabah:tam buğdaydan sandviç+şekersiz çay
ara:1 elma
akşam:kıymalı kapuska+1 bardak yoğurt+50 gr kepek ekmeği+yağsız salata
ara:1 elma 1 girssini 1 portakal
akşam :2 tam buüdayekmek ve 3 dilim yarımyağlı pynirden sandviç(öğlen 3 köfte kadar et yiyemediğim zamanlarda 3 dilim peynir yemem gerekiyormuş normalde akşam 1 dilim ekmek vardı ama çorba olmadığı için 2 dilime çıktı)
haşlama brokoli,yoğurt
ara:yarım bardak yarım yağlı süt+ 1 paket eti form kırmızı meyveli
15 bardak su
2 fincan yeşil çay
c.tesi
sabah:tam buğdaydan sandviç+şekersiz çay
ara:1 paket eti form limonlu
öğle:Çorba,2 dilim ekmek,domates (Adanın işyerinde olduğumdan bulduklarımı yedim)
akşam..dışarda yemek zorunda kaldım ızgara tavuklu yağsız salata
1 dilim kepek ekmek
bir bardak ayran
akşam bunalımda bir arkadaşıma gitmek zorunda kaldım ve 1 dilim irmikli tatlı ve bir avuç çekirdek yedim(ara öğün yapmadım haliyle bir de utanmadan yapsaydım)
ama 45 dk yürüdüm..
pazar sabah
çok takıllı ekmek ve hellim peynirden tost
4 badem
şekersiz çay ara:3 ceviz+3 kayısı
öğlen kaynadı saat 16 da:
2 parça ızgara tavuk bonfile,yoğurt,domates,iki dilim çok tahıllı ekmek
dünkü kaçaklarım nedeniyle bu akşamı myveyle ve form bisküviye tamamlamayı planlıyorum kızlar.. yarından itibaren normal düzenime döncem..
şimdi kocişle film saatimiz başlıyor hepinizi öpüyorum yarın buluşmak üzere.......

Elimphiacım, yazdıkların için teşekkür ederim. Okuduğuna dahası beğendiğine çok sevindim. Ayrıca buradaki "ver coşkuyu" durumu sadece kilo verme konusuyla sınırlı değilmiş, buna da ayrı memnun oldum. :1rolleyes: Eksik olma canım, sana iyi seyirler bol eğlenceler diliyorum...:dance:

Son düzenleme:
Yediklerimi de yazayım girmişken. Sanırım bu saatten sonra artık mideme birşey koymam. (Yani umarım öyle olur...):kedi: Bugün tüm gün dışarıdaydım.
O yüzden bugünkü beslenmem biraz hatta baya garip oldu, şöyle ki:

Sabah:
Yarım Yağlı Sütle hazırlanmış
Tahıllı gevrek

Öğle:
Değişik bir Meksika yemeği yedim restaurantın birinde.
Baya lezzetliydi ama yok sosuydu, yok lavaşıydı 500 kalorinin üstündedir o.:sinifsinif:

Akşam:
1 Bardak Kendi Sıktığım
Portakal Suyu

Su çok içmedim, ama gece uzun.fisfisfis Ve aşırı tempolu bir gün geçirdim, spora falan gerek kalmadı çok şükür. Bir de evde Leslie açacak gücüm yoktu çünkü.mirmirmirmir

baharnaz abla kendimi bu sacla daha iyi hissettim, zaten olgun birisiyim bu sac da uydu yani kaydirigubbakcemile5

hoşbılduk aylıncım nasılsın ende artıda oldugum kesın ama ne kadar artıyım bılemıyecegım Şeniz

ah ablam ben 92 den 82m7 olmusken tekrar nasil 92 olur insan söle bana alsanaalsanasmile

aylincim saçların süper olmuş canım çok beğendim güle güle kullan
bide kıs sen hiç 90 gibi durmuyosun ya

tsk ederim canimmopuyorumnanaktan
bende bilsem sölerim sanakaydirigubbakcemile3
basenler 120 ama kalca var

kızlar geçmişi okumaya fırsatım yok hemen ölçülerimi aklımdayken yazayım dedim,

göğüs : 100

göbek :105

kalça : 111

ben bu sıralar diyeti iyice serdim.akşam üzeri dışarı çıktık ve dondurma yedim.evdede çig köfte.tatlıda yemiştim zaten öglen.üfff yaaa.kendimi kötü hissediyorum.neden başlangıçtaki iradem şu an yok diye söyleniyorum.zaten sporda yaptıgım yok 1 haftadır.ama yarın yeni bir ay ve güzel başlasın istiyorum.1 martta 75 görmek istiyorum.iyişallah.başaracagım.hihoyyyt

merhaba arkadaşlar.Malum bugün pazar diyetimi biraz aksattım malesef.

Sabah ve öğlen bir = 2 dilim kepekli ekmek. peynirli omlet 1 yumurtadan ,2 zeytin+ 2 incecik dilimde salam

arada yarım piko

Akşam patlıcan kebabı hepsini bitiremedim ama üstündki köfteleri yedim sadece mafoldumben

ara 1 parmak kalınlığında yaş pasta ama o kadar güzeldiki dayanamadım yaaa
mafoldumbenmafoldumben

2 litreden (fazlasını sayamadım :) su spor yok ama eşimle bol bol gezdik dolandık oda sayılır sonuçta dimi

slmmmm kızlar bi haftasonuzede daha burda :kedi:

dün akşam ve bugün kaçamaklarım oldu malesef hemde bugün yarım kilo vermiştim umarım yarın geri almam o verdiğim yarım kiloyu,sporda yok iki gündür...öfffff ya gıcık oluyorum kendime..

ama haftasonu güzeldi dün akşam gezdik ,çok yakın arkadaşlarımız var onlarda çocuklu ama biz çocukları satıp dörtlü dışarı çıktık dört kişi napar?
okey oynar mantığıyla bahçeliye gittik..offf nasıl değişmiş oralar ben gitmeyeli her yer,her sokak bar,cafe olmuş hepside tıklım tıklım..çok güzeldi cıvıl cıvıl..

neyse önceden namını duyduğumuz bi cafe vardı oraya girdik hani yeni teknoloji okey masaları olanlardan..taşları dizmiyorsun masa kendi diziyor,zar atmıyorsun düğmeye dokunuyorsun zarlar otamatik dönüyor falan..çok güzeldi bayıldım valla eli açıp düğmeye basıyorsun gerisini masa hallediyor..
bir de çeşit çeşit sıcak ve soğuk çikolata çeşitleri vardı ve muhteşemdi üzeri köpük köpük o köpükleri çikolatayla süslemişler falan..ve karıştırmak için kaşığı da çikolatandı karıştırıyorsun sonra içinde bırakıyorsun çikolta eriyip kalıyo içinde..(kaçamak birrrrrr)
epeydir dışarı çıkmadığım için (yani öyle cafe falan ) çok değişik ve orjinal geldi bana..
tabi hesabına oynayıp yenmek de ayrı bi güzeldiiii..:))
çıkıştada bi çiğ köfte(kaçamak ikiiiii) faslımız vardı ankara ayazında gece bire kadar sokaklardaydık ama çok iyi geldi..

ve bugün öğlen annem sağolsun baklava getirmiş 2 parça yedim (ama öğlen yemek yemedim) ve alışkanlık olsa gerek bu akşam da sıcak çikolata yapıp içtik eşimle..

gece gece çenem düştü valla..

aylincim saçlarını bende beğendim çok modern duruyor,güle güle uzat canım ve bir daha gidersen almıycam seni listeye vallaaaaaa kaçmak yok ok!

baharnaz canım çok güzel kilo vermişsin gittiğinde daha fazlaydın sanki yanılıyormuyum..

ada ve nihal harbi çatlattınız yaaaaa ne güzel aynı şehirde olmanın avantajları işte..ankarada kimse yok kiii! sizin adınıza sevindim ve kendi adıma çatladım

kızlar şubat hedeflerinizi yazınnnnnn bu sefer hedef tutturalımmmmm hadiiii..

bugünkü yediklerim
sabah domates,b,ber,salatalık,yumurta,peynir ve 5 zeytin 2 dilim kepek ekmek

öğlen 2 parça baklava

akşam yeşil mercimek çorbası,kıymalı kapuska,yoğurt 1 dilim ekmek

sıcak çikolata,meyve suyu
1.5lt su spor yokkkk(

yarın sıkmam lazım..

tükkanı açalım ve herkese günaydın diyeym.
haftasonu ne yediğimi hiç yazmyım valla feciydii adlarını yazıyım ama miktarları aslamantı çiğköfte muhallebili bi tatlı muz

misafire gelme diycem ya istemyrm kimseyiiii
yapınca yiyosn pişirirken tadına bakmayı hiç sölemyrm bile

kaptancım 75 benm şubat hedefim allahım yılbaşı hedefi oldu şubt hedefi

ölçüler :
g :92
göbek : 76
kalça :96

Son düzenleme:
oooooo çoğunluk haftasonunu güzel geçirmişş hep böle sürsün ne diyimmm hepmz için bide kaçamaklar olmasa kaydirigubbakcemile3

adaer elimphia birebr görşmelernz hep sürsün. belki daha sık görüşüp birbirinize destek olursnz hatta spora gidersnz. darısı bzm başımıza

baharnaz ne kadar yoğun olrsan ol kopma bi daha

selmacım eee sonunda hooşşgelldinnn

günaydınlarr
çokbilmiş malesef misafir gelince de misafir olduğun zamanda ipin ucu kaçıyo
haftasonu ben de kaçırdım azcık! sağolsun annem döktürmüş sarmalar aşureler yemeden olur mu
hem gelcem diye en sevdiğim yemekleri yapıyo hem de dikkat et kızım kilo alıyosun diye bu ne çelişki
neyse bu sabah menüm
2 dilim kepek ekmek, bir dilim beyaz peynir 1 salatalık 1/2 domates
öğle pirinç lapası yicem içinde yine domates salatalık var
akşama belli değil ama hafif geçirme niyetindeyim
eee eşim gelene kadar birazcık kilo vereyim de süpriz olsun kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydinn

handerya abla busefer gitmicem insallah
cumaya kadar az yicem dikkat edicem, cuma tartilip listeye alirsin beni
artik bende biktim ((((

tskler bende moderen oldugunu düsünüyorum :) tatli kiza benzemissin diolar, önceden yaramaz mi benziodum dedim hehe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…