80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu saate kadar yediklerimi bende paylaşayım handerya benide öldürecek yoksaa

sabah : 3 kayısı 1kupa form çay

kahvaltı : 1 dilim tambugday ekmeği +peynir+yeşilçay

ara : yeşilçay

öğle : 1 tabak çorba + 2yemek kaşıgı tavukdöner+yarım dilim ekmek+2çatal kabaktatlısı

bu günkü menüm;
sabah
1 yumurta
peynir,4 tane zeytin
beyaz çökelek,1 dilim kepek ekmeği

öğle
kahvaltıyı geç yaptığım için bişey yok

akşam
patlıcan yemeği
az pilav,yoğurt

ara:elma,portakal,muz,kuşburnu,ıhlamur,rezene çayı bu çaylarda emzirdiğim için içmem lazım.

adaercim tepsin harika tatlım.güle güle kullanın inşallah.nekadar diye sorsam ayıp etmiş olmam inşallah bende almayı düşünüyorum gerçekten çok ince fikirlisin tatlım

baharnaz selma ablalarim nasilsiniz.....
eski günleri cok özledim biliyormusunuz ((((
iradeli günlerimi....
canım ya ben tamamen dıyet kelımesınden nefret edıyorum artık sıkıldım bu hayattan ama senın yaşın küçük sen başarabılırsın opuyorumnanaktan
selmacım geceleri takılıyosun demek hıı opuyorumnanaktan
evet canım gecelerı takılıyorum malum tatıl cocuklardan bana fırsat kalmıyor ps bakmayaopuyorumnanaktan
:uhm: şaşırdım canım çocukken düştünmü naptın
hayır canım tam aksıne bızım oralarda hıc kar olmaz cocukken hıc kar görmedım bennbilmiyorumkismile

evrelcım ne güzel ifada etmışsın duygularını bızım de aynı duyguları yaşadıgımızdan emınol canım ben mesela artık bıktım bu dıyet rejım az ye cok şışmansın sana göre kıyafetımız yok artık bunalıma gırdım resman hıc bırşeyden zevk almıyorum yemegımı bıle artık zevkle yıyemıyorum cünkı içımde hep bır vıcdan azabı var cok yedın yıne kg aldın ben bunlardan nefret eder haldeyım artık şu an senağlamasenağlama

kızlar ben kahveyi çok seviyorum sizce diyeti bozarmı?türk kahvesi hemde sütlü bir türlü bırakamıyorum hergün 3 -4 bardak içiyorum şekeri az koyuyuorum.biyerde okudum bir bardak kahve bir tabak makarnayla aynı kalorideymiş doğrumu sizce???:içelim:

canım burda bulunan birçok kişi hayatı boyunca 50 kg gezmiş de biranda kilo almış kişiler dğeil...hepimizin yaşadığı kısırdöngüler,isyanlar,hayata, kendine küsüşler,içine kapanmalar,kendine saygıyı yitirmeyeler yaşamışlığı vardır diye düşünüyorum..Bu nedenle birbirimizi iyi anlıyor ve kenetlenebiliyoruz zaten..Önemli olan aynı şeyleri yaşamamak...Destekle de hepimiz hayellerimize kavuşacağız işallah..:lepi:di mi kızlar..

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

benim kaptanim kim simdi bilmiyorumkismile

kizlar...... ögle tatilinde alisveris yaptim...
hediye kuponum vardi arkadasimdan, dogum günümden kalma, onu bi bozdurayim dedim....
bi ceket mont buldum ilk bahar icin, acik gri rengi, uzun, ay cok hos...
ALDIMM...... 44 beden pisman da oldum gibi 42 mi alsaydim acaba ya... 5 kilo gittiginde 42 olacak 44 büyük gelicek diye korkuyorum...

belki belli olmaz bakalim..

aynaya baktim ve basaricaksin aylin dedim...
kisa saclarimlada bi moderen durdu hosuma gitti, daha kilo vermesemde güzel durdu...
10 derece olsunda giyerim ceketimi....
basaricam zayiflicam

iyi günlerde giy canım senin gibi güzele çok yakışacağından eminim saçlarınıda çok beğendim yakışmışolumunekankayizsmile

aylin tek bi isim bilrleme kaptanlıkta hepizn kontrolünde ol olmz mı

aldığın monta gelince çok beğendiğin bi şeyi 1 beden küçük almak acayp gazlayıcı bişi ama bedenler belli bi kilo aralığında değil ki yani kaç kilo vermen gerektiğini bilmiyoruz ki 42 beden olman için

ya bak bide bi heves aldığın yürüme bandın nerde lmaz: hergün 30 dk yürü bak 1 ay sonra ne oluyor

slm yagmurgözlü çokb ilmiş.ben geçmişi okurken ogluş kucagımda uyudu.yerine yatırdım ve ben koşar.3 km .kahvaltıyı geç yaptım ve acayip şiştim.menüm:
ş.siz çay_2 domates 1 yumurtadan menemen _1 dilim kaşar. ve sonrasında 2 şeker kaşıgı sarelle:çok üzgünüm:
şu çikolata diye birşey olmasa diyetim güzel gidecek.
keşke çikolatadan igrensem ve bi dahada yiyemesem.
çikolatayla ilgili kötü anıları olanlar varsa yazsın lütfen

2009 masa takvimi elime geçti biraz önce .2009 haziran ayında 84 kiloymuşum.inşallah bu haziran ayında 65 kilo olmak istiyorum :lepi: inşallah hepberaber hedeflerimize ulaşırız hayırlısıyla kızlar

aramıza hoşgeldin NALCY.bende günde süt kremasıyla 2yada 3 fincan nescafe içiyordum şekersiz.doktorum tamamen bırak dedi bende kahvesiz yapamam dedim (halbuki bu tamamen benim kendimi inandırdıgım bi durumdu ) herneyse doktorum ozaman günde sade türk kahvesi 1 fincan içebilirsin dedi.böyle dediğine göre bir bildiği vardır diye düşünüyorum.bence sende ilk zamanlar kahveni sütsüz tek şekerli içerek daha sonrada günde sade tek şekerli 1 taneye düşürerek azalt canım.bir müddet sonra emin ol eskisi gibi canın istemeyecek

selam canım bizim nette sorun var bugün sürekli kesiliyor sarelle olmasaymış iyimiş canım ama arada bende yapıyorum onu bir çay kaşığı atıyorum ağzıma doktorum regl döneminde tatlı krizine girince 1 tatlı kaşığı yiyebilirsin demişti aslında hiç eve almamak lazım da oğluşum seviyor oğluşum dediğim de 19 yaşında sıpa :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…