80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar tam 78 gun sonra su saatlerde Allah'im nasip ederse kendi evimde olacagim,gunler yaklastikca heyecan mi yapiyorum nedir

eh işte berbat pis boğazımı tutamıyom cumayada çok az kaldı mafoldumben

bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile eyvahedigeldismile :kedi: sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni ohaoldumsmile senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

kizlar tam 78 gun sonra su saatlerde Allah'im nasip ederse kendi evimde olacagim,gunler yaklastikca heyecan mi yapiyorum nedir

AYY NE GÜZEL TATLI HEYECEN CANIM BUNLAR BEKARLIGIN TADINI CIKAR 78 GÜN

ADACIM ŞIMDI BIR HESAP YAPTIM HERGÜN 50 GER BILE VERSEN 78 GÜNDE 4 KG YAPAR BUDA COK GÜZEL BIRŞEY BENCECOLOR]

AYY NE GÜZEL TATLI HEYECEN CANIM BUNLAR BEKARLIGIN TADINI CIKAR 78 GÜN

ADACIM ŞIMDI BIR HESAP YAPTIM HERGÜN 50 GER BILE VERSEN 78 GÜNDE 4 KG YAPAR BUDA COK GÜZEL BIRŞEY BENCECOLOR]

yani hafta da 350 gr. ver diyorsun az degil mi tatlim ya

bencede cnm tatlı heyecanlar bunlar bu arada bişey sorabilirmiyim adacım

sor sekerim ne demek

evmi alıyorsun yoksa evdenmi uzaksın cnm onu şu vakitte tam anlayamadımda gece 12 den sonra kafa geç tank ediyorda sempatiksalakcinni

Hayır canım onu demek ıstemedım en az verdıgın zaman bıle 4 kg eder dedım bırde fazlasını sÖylemedım ben bazan bır bazen ıkı dÜŞÜnsene hedefıne ulaŞırsın demı

evmi alıyorsun yoksa evdenmi uzaksın cnm onu şu vakitte tam anlayamadımda gece 12 den sonra kafa geç tank ediyorda sempatiksalakcinni

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ILAHI ZILAN SEN COK YAŞA EMI BENI GÜLDÜRDUN ALLAHDA SENI GÜLDÜRSÜN :roflol:

ayy canimmmmm evleniyorum kismetse 24 nisan da :)

Hayır canım onu demek ıstemedım en az verdıgın zaman bıle 4 kg eder dedım bırde fazlasını sÖylemedım ben bazan bır bazen ıkı dÜŞÜnsene hedefıne ulaŞırsın demı

haklisin ya evet en az versem 4 kg. eder ee daha fazla oldugunu dusunsek bu super olur di mi ya :)

haklisin ya evet en az versem 4 kg. eder ee daha fazla oldugunu dusunsek bu super olur di mi ya :)

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

aaaaaa öylemiiiiiiiiii çok sevindim inanki hayırlı olsun cnm yaa Allah mesut etsin hep mutlu ol inşlah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

selmacım nerden bileyim kız ben evleneceğini bilmiyorumkismile hadi ben çıktım öpüyorum opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…