80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

butterfly ve handerya sizleri goruyorum simdi sanirim gecmisi okuyorsunuz opuyorum cok ikinizi de iyi geceler

izlem nerelerde ya gelmiyor hic

Kızlar merhaba!
Kızlar topiğiniz çok hoşuma gitti.Sizlere katılmak için 80-90 arası olmak şartı var mı acaba?

butterfly ve handerya sizleri goruyorum simdi sanirim gecmisi okuyorsunuz opuyorum cok ikinizi de iyi geceler

izlem nerelerde ya gelmiyor hic

Sağol adacım bende seni öptüm.Sayılı gün çabuk geçiyor güzelim sonra dönüp bakınca sadece iç geçirebiliosun onun için doya doya yaşa .her anını hisset güzelim.Allah bol bool huzur mutluluk versin inş..

izlem kayıplarda cnm bende merak ettim.belki tatilde falandır yada netinde bi sorun vardır bilemiyorum bilmiyorumkismile

selmaycım handerya kaptanımız şuan online bana laf düşmez o cevaplasın :)
Muhabbet için bile olsa bekleriz kaydirigubbakcemile5

buz gibi bi havaa ama içimz sıcak olsun dimi amaa herkese içi mutluluk dolu bi gün diliyorummm günaydınnnnnopuyorumnanaktan

günaydın canlarımmmmmmmmmmm,sabah feci bir karın ağrısıyla uyandım noluyoruz dedim dur yahu sevgili karnım yeni bir gün bugün hem yarın cuma sabahı kg. bildirimi yapcaz benil rezil etme.....hu kime diyorum dedim ama laf anlatamadım.....Niye bu kadar uzunca yazmak istedim bilmiyorum sanırım ağrımın şiddetini klavyeden çıkartmaya çalıştım ya da sizlerle uzunca sohbet etmeyi özledim.....
uzun lafın kısası regl olmuşum...ay dedim ben bir tartılayım ne kadar fark ettiriyor,yahu 79 kg. geldim.Ay dedim senin tependen baksın bu ne ya hem canın yansın,hem stresli ol,hem de kg. fazla çıksın....Adalet mi bu kızlar yaaaaa

hımmmmm söylemeyi unutmayayım. 2. şık geçerli yani sizinle uzunca sohbet etmeyi özlediğim için kısaca regl oldum deyip susmadım :kedi:

günaydınnn canım geçmiş olsun offf ne kötüdür bilirim olsan bir dert olmasan bir dert biz bayanların hali işte kendini sıcak tut güzelim imkanın varsa papatya çayı iç olumunekankayizsmile
gunaydın kızlar nasılsınız bakalım bende grıple bogustum
sımdı ıyıyım cok sukur

geçmiş olsun şekerim günaydınnnnnnolumunekankayizsmile

Balık

Nasreddin Hoca, bir handa yemek yemek ister. Ancak onunla aynı zamanda başka bir yolcu daha hana girmiştir ve yemek üzere sadece bir balık vardır. Hancı bunu paylaşın der. Balık gelir ve hoca

-"Ben kafasını yemek istiyorum", der.

Diğer yolcu bunun nedenin sorar, Hoca açıklar:

-"Çünkü, balığın kafası zeka yapar, kafanın daha iyi, daha sağlıklı çalışmasını sağlar!"

Bunun üzerine diğer yolcu hemen münakaşa çıkarır ve balığın başını yemek istediğini söyler. Bunun üzerine Hoca balığın gövdesini, diğer adam da başını yer.

Bir süre sonra, balığın başıyla doymayan adam hocaya çıkışır:

-"Hocam, başını ben yedim ama sen bütün gövdeyi yiyip karnını doyurdun, bense aç kaldım."

-"Bak demedim mi ben sana akıllanırsın diye!":roflol::roflol::roflol:

ah bilmezmiyim canimmm, benim regl pazartesi oldum...
bakalim yarin ne cikacak... insallah 91 cikar...

günaydin öncelikle

günaydın aylin cim,görüşürüz güzelim umarım diyet iyi gidiyordur

günaydinnn
iyi gidiyor canimmm...... cok süküüür...

dün yediklerimm:

sabah: 1 kagse sütlü cornflakes, 1 yogurt
öglen: salata, yogurt susoyla, ve 1 yogurt tekrar
ara: 1 kücücük parca cikolata (patron israr etti)
aksam: bir tabak karnibahar yemegi, 1 dilim ekmek
ara: 4-5 tane ceviz

iyi mi yediklerim
kaptanlarimmm bakin bi :)))

gözünaydın canım hem eşin hem işin için kaydirigubbakcemile3 .takma kafana geçici bi süre olur bu kaçamaklar ama sen üstesinden mutlaka gelirsin canım opuyorumnanaktan

uzun zamandan sonra dün akşam çok şükür ibreyi sasırmadan günü kapatabildim.62 dk. toplam 4,5 km. yürüyüşümüde yaptım zemuszemus 2,5 lt suyumuda içtim ve sabah baskülde güzel sonucuda gördüm.malum 1 gün önce geçen haftaya göre +1.100 gr. fazla çıkmıştım.çok şükür bu fazlalıgın 800 gr.gitmiş bulunuyor.bu hafta geçen haftaki rakamı baskülde görsem o bile bana yetecek çünkü gerçekten son zamanlarda zıvanadan çıkmıştım klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…