aaaaaa öylemiiiiiiiiii çok sevindim inanki hayırlı olsun cnm yaa Allah mesut etsin hep mutlu ol inşlah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
butterfly ve handerya sizleri goruyorum simdi sanirim gecmisi okuyorsunuz opuyorum cok ikinizi de iyi geceler
izlem nerelerde ya gelmiyor hic
günaydınnn canım geçmiş olsun offf ne kötüdür bilirim olsan bir dert olmasan bir dert biz bayanların hali işte kendini sıcak tut güzelim imkanın varsa papatya çayı iç olumunekankayizsmilegünaydın canlarımmmmmmmmmmm,sabah feci bir karın ağrısıyla uyandım noluyoruz dedim dur yahu sevgili karnım yeni bir gün bugün hem yarın cuma sabahı kg. bildirimi yapcaz benil rezil etme.....hu kime diyorum dedim ama laf anlatamadım.....Niye bu kadar uzunca yazmak istedim bilmiyorum sanırım ağrımın şiddetini klavyeden çıkartmaya çalıştım ya da sizlerle uzunca sohbet etmeyi özledim.....
uzun lafın kısası regl olmuşum...ay dedim ben bir tartılayım ne kadar fark ettiriyor,yahu 79 kg. geldim.Ay dedim senin tependen baksın bu ne ya hem canın yansın,hem stresli ol,hem de kg. fazla çıksın....Adalet mi bu kızlar yaaaaa
gunaydın kızlar nasılsınız bakalım bende grıple bogustum
sımdı ıyıyım cok sukur
günaydın canlarımmmmmmmmmmm,sabah feci bir karın ağrısıyla uyandım noluyoruz dedim dur yahu sevgili karnım yeni bir gün bugün hem yarın cuma sabahı kg. bildirimi yapcaz benil rezil etme.....hu kime diyorum dedim ama laf anlatamadım.....Niye bu kadar uzunca yazmak istedim bilmiyorum sanırım ağrımın şiddetini klavyeden çıkartmaya çalıştım ya da sizlerle uzunca sohbet etmeyi özledim.....
uzun lafın kısası regl olmuşum...ay dedim ben bir tartılayım ne kadar fark ettiriyor,yahu 79 kg. geldim.Ay dedim senin tependen baksın bu ne ya hem canın yansın,hem stresli ol,hem de kg. fazla çıksın....Adalet mi bu kızlar yaaaaa
günaydın aylin cim,görüşürüz güzelim umarım diyet iyi gidiyordur
kızlar iyi akşamlar
kaçak sevdemer geldi
bu sağlık raporu işi beni bayağı yordu
akabinde eşimin askerden gelmesi ve misafirler derken kk ya girmek benim için cidden lüks oldu
boş bir anımda geçmişi okuyacağım
beni merak eden olduysa şimdiden teşekkür ederim
rapor işi tamam
bu sabah aradım dosyam personel müdüründeymiş ama ne zaman imzalanır bilgi veremiyorlar
yani yakın zamanda çağırırlar diye düşünüyorum
hayırlısını diliyorum
bu süreçte olumsuz giden tek şey şuydu
raporu aldıktan sonra yemeklere resmen saldırdım özlemini çektiğim herşeyi yedim
üzülerek ve utanarak söylüyorum sanırım bayağı bi artıdayım
henüz tartılmadım cesaretim yok
cumaya yapacağım bildirimi artık o zaman öğreneceğim bende
yürüyüşe çıkayım diyorum ama havalar çok soğuk artık evdeki aletle yapacağım sporumu tabi kıçımı kaldırabilirsem
benden bu kadar
sizde ne var ne yok dediğim gibi bi ara okuyacağım geçmişi ama önemli şeyleri bi özetleyin kuu
merak ediyorum valla neler oldu bitti
ha bi de özür diliyorum cuma bildirim yapamadım :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?