80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kim demiş İkizler sevilmez diye?

Tam bir Terazi olarak ben, ikizlere bayılırım.

Kendileri hayatın olmazsa olmazlarıdır!

Neşeli, yaşam coşkusu olan, komik, konuşkan, ince düşünceli insanlardır. Ben pek severim kendilerini!!! opuyorumnanaktan

biraz kaçamaklar vardı bu hafta ona rağmen iyi tebrik ederim

yemmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :gitme: :gitme: :gitme:

evrelcim tebrik ederimm bu hafta bayaa bir kaçamak yaptın ama süper vermişsin bravoooo :hooray:

Tebrikler evrelcim her hafta böyle verirsin inş opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim!!!

Haklısınız çok kaçamak vardı bu hafta, ama son iki gün "aşırı" dikkat ettim. Sanırım o günler telafi etti.

Aslında 1700gram çok bir hafta için, ukalalık yapıyor değilim inanın. O kadar fazla diyet tecrübem oldu ki, bir anda bu kadar fazla kilo vermek korkutuyor beni.

Benim kötü bir tarafım da şöyle

Mesela bir gün ipin ucu kaçtı, sonuçta ne yediysem ertesi günler telafi edilmek zorunda... İşte bu telafi ben de işlemiyor. Bu sefer hiçbir şey yememeye başlıyorum. Ne yesem gözümde büyüyor, öyle öyle aç bitiriyorum günü. Atıyorum belki 1500kalori alsam o gün, benim için yeterli olacak ama, ben inanamıyorum ve 1000kaloriye kadar düşebiliyorum.

Sonuç da, böyle oluyor maalesef... En iyisi tabii ki hiç kaçamak yapmayıp normal yollardan kilo vermek, de; o da "lafta kalan" birşey. Günlük hayat olağanüstü durumlarla dolu ve illa ki, istemeden de olsa kaçamak yapmak an meselesi.

Dün ödül günümdü ve tabii ki çooook güzel bir gündü. Dilediğimi yedim, hakederek yedim. 1 Aydır ağzıma almadığım o kadar tat, şimdi nasıl güzel nasıl lezzetli geldi, anlatamam. Böylesi bir günü bir daha inşallah 72 kiloyu gördüğümde yapacağım.

O güne kadar, tam gaz devam!!!

evettt..apayce uzun bir yürüyüşün ardınan geldim eve.
öğle yemeğim
4 kaşık didiklenmiş tavuk
2 kaşık pilav
4 kaşık haşlanmış nohut

bol salata

öncelikle kilo veren bütün arkadaşları alkışlıyorum alkisalkisalkis ve tebrik ediyorum bir hafta için iki buçuk kilo belki çok ama ben sıkı diyet yapınca kullandığım ilaçtanda olsa gerek oldukça güzel kilo veriyorum diğer güzel tarafı verdiğimi geri almıyorum biraz dikkat ederek ha bu arada bilmeyen arkadaşlara söyliyim kullandığım ilaç zayıflama ilacı değil:) tbrk edenlerede ayrıca tşkler inşlh şubat sonunda hedef kilom olan 68 ulaşırım biraz zor ama bakalım çok ama çok mutluyum zemuszemus kızlarrrrr bunuda demeden geçemiycem darısı hepinizin başına :Saruboceq:

bakalım bu yaptığım bu diyetle haftaya cuma gününe kadar kaç kilo vercem ?
pazarteside şubat sonu ya hedef kiloma ulaşamassam eyvahedigeldismile

bu arada adacım korse araştırıyormuşsun ben 4 yıl önce bir korse aldım anıl markasıydı çok iyi bir marka tavsiye ederim göğüs altından dizine yakın biraz pahalı bişey ama diyebilirim ömürlük 4 yıl önce 25 milyona almıştım tabi karar senin cnm

adacım korse için bende bir şey söylemek istiyorum bende 3 sene önce parafinli korse aldım 60 tl ye inan hiç bir fayda görmedim

haftalık kilo takibi diye bir proğramım yokki cnm ben diyet yapıyorum sadece birde biz bütün arkadaşlar şubat sonuna bir hedef belirledik şu kadar kilo vercez diye onun için uğraşıyoruz
ya ben anlayamadım demek istediğini yada önceki yazdıklarımdan sen beni yanlış anlamışsın cnm:)

Ortanca sanırım sen haftalık tablomuzdan bahsediyorsun..
zilan mesajı alıntı yapınca tabloyu o yapıyor sandın sanırım karışıklık oradan çıktı :))
canım başlangıç kilonu falan yazmış olsaydın yada kilo çizelgen olsaydı listeye ekleyecektim seni de ama sen yazmayınca bende eklemedim..
istiyorsan haftaya eklerim canım..

Kızlar bugün koşu bandıyla ilk denememi yaptım yarım saat 5. seviyede yürüdüm 150 cal yaktım sanırım akşama bi kez daha yürürüm şimdi Asrın izin vermez..
bir de şu mekik aleti sanırım işe yarıycak dün tv karşısında 5-10 dak yaptım şimdi mide ve karın kaslarım acıyor tam da istediğim yerler..
inşallah faydası olur yaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…